Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
És mennyire nyilvánvaló pofátlan átverést kéne megélned valamivel kapcsolatban ahhoz hogy érdemesnek tartsd a reklamálásra? Félig töltött konzervdoboz? 9 helyett csak 5 dl tej? 1liter benzin helyett csak 6 deci, vagy mi az az értékhatár, amire azt mondja az ember, hogy ok, át vagyok b...va, és tudom is, nem is érdekel különösebben, de azért az már sok?
Mert a gond itt az, hogy neked nem oszt-szoroz az a 8-10% ami hiányzik pedig kifizetted, de ha 1000 vagy 10000 emberrrel játszák el ugyanígy, akkor már igen vaskos pénzek vándorolnak oda ahová nem kéne. És utána csodálkozunk hogy valahogy nem úgy mennek a dolgok ahogy kéne.
Aktív témák
Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mini-ITX
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Samsung kuponkunyeráló
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- MWC 2026: Rám nézett a Robot Phone, zavarba jöttem
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i7-11850H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A5000 16GB 1 év gar
- Gamer billentyűzetek /Akko/Monsgeek/Asus/SteelSeries/Das Keyboard/Ozone/Deltaco/DE/EN/UK/Számlával!/
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- iPhone 15 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944, 100% AKKSI
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest