Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Projektor topic
- Hobby elektronika
- Boldog Új Évet Kívánunk 2026-ra!
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- SSD kibeszélő
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- DUNE médialejátszók topicja
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Nem, az maga a bug, hogy a rajzolással tudod lifteztetni, mert szerintem nem így akarták eredetileg, szóval szerintem anélkül kellene megoldani, hogy a cerucával feltolod egy oszlopon. Mert néhány pálya úgy túlságosan leegyszerűsödik, amit amúgy nehezebb lenne de nem lehetetlen megoldani. Szóval szerintem lifteztetés nélkül kéne végigcsinálni, de úgy csinálja az akinek két unokatestvére van. Meg anyja 
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Nem, az maga a bug, hogy a rajzolással tudod lifteztetni, mert szerintem nem így akarták eredetileg, szóval szerintem anélkül kellene megoldani, hogy a cerucával feltolod egy oszlopon. Mert néhány pálya úgy túlságosan leegyszerűsödik, amit amúgy nehezebb lenne de nem lehetetlen megoldani. Szóval szerintem lifteztetés nélkül kéne végigcsinálni, de úgy csinálja az akinek két unokatestvére van. Meg anyja