Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
Aktív témák
-
tiv61us
őstag
tildy, ki kell fuzni es ugy belelepni
2 ev meg eleg amugyis, tiszta ciki 3 eve kollekcioban jarni
az mar focira valo mondtam
vagy maltert keverni
trefat felreteve nekem sportcsukaban Adidas, kenyelmes, szvsz jol nez ki, baszott tartos
amugy poloban es szabadidobeni is
nekem nagyon bejon, es konok oregemberkent mar nem valtok
farmer - lewis
sport- adidas
tv , computer stb- sony
parkapcsolat- nok
kaja -T-bone
sorry
-
ngabor2
nagyúr
nekem eddig minden, tetszőleges márkájú cipő sarokrészét sikerült rövid időn belül amortizálnom. egy kicsit el lehet odázni, ha beleragasztok egy sebtapaszt (a 10 cm hosszú középen gézest). azt egyszerűbb cserélni pár hetente... jobbfajta cipőnél pedig olcsóbb is.
a médincsájna típusú cipőknél már nem is foglalkozok vele, a jelenlegi is hamarosan a kukában fogja végezni.
Aktív témák
- Lenovo ThinkPad P16V Gen2. Munkaállomás Intel Core Ultra 7-165H/32RAM/1TBSSD/RTX2000Ada 3év gar
- FELÚJÍTOTT Refubished Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti Golyóálló Laptop -50% Ryzen 5 PRO 5 16/512 FHD
- 2x32gb szerver ram bontatlanok .
- Lenovo ThinkBook 14s Yoga 2-in-1 üzleti laptop tollal i7-1165G7 16gb ram 512ssd FHD IPS Gari
- Nothing Phone 1 (8GB/128GB, dual sim, független) + Nothing tok + Nothing bontatlan fólia
- Xbox One S 500 GB + Series kontroller 6 hó garancia, számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Karácsonyi Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Gamer billentyűzetek /SteelSeries/Das Keyboard/Ozone/DE/EN/
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest