- Ultranagy sűrűségű rackkonfigurációkba jött az NVIDIA RTX PRO kártyája
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Vékony, sokgombos, játszós és produktív: így jellemezhető a Corsair klaviatúrája
- Az ASUS megvillantotta a ROG Strix G szériás noteszeinek 2026-os mezőnyét
- Megjött az Antec Flux Pro baglyos kiadása
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- MacBook Neo vs MacBook Air – Megéri a félár?
- Hall-effektusos "félbillentyűzet" jött a Keychrontól
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Apple MacBook
- Ultranagy sűrűségű rackkonfigurációkba jött az NVIDIA RTX PRO kártyája
- Home server / házi szerver építése
- 3D nyomtatás
Aktív témák
-
Racecam
nagyúr
Természetesen az időutazást én találtam fel, és én is használtam eddig egyedül.
De az nem csoda, hogy úgy tudod, az ötlet a Te fejedben született meg, és a megvalósítás is hozzád köthető, mert visszamentem 3907 évet az időben, és 11 cm-rel arrébb raktam egy kavicsot, ami olyan változást idézett elő a tér-idő continuumban, hogy Te lettél a felfedező, viszont így én a háttérben maradhattam.
Azt, hogy ez így történt, onnan tudom, hogy még a változtatás előtt feljegyzést készítettem, és olyan helyre rejtettem el, hogy egy véletlen baleset következtében az új jelenben megtaláljam.
Amiről azt hiszed, hogy Te találtad fel, az egyébként nem időgép, hanem egy olyan, az agy belső receptoraira ható szerkezet, ami időutazást csak szimulálja a fejedben.
Az ''igazi'' időgép, egy most még számomra is ismeretlen helyen van elrejtve, amit csak egy később bekövetkező esemény fog felfedni.
Aktív témák
- Dell Precision 5570! 4K Touch / i7-12800H / RTX A2000 / 32GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- Teljesen új T-Phone Pro 5G 8/256GB Azurite Blue eladó + töltő
- NVIDIA RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X Founders Edition Eladó!
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M5 Pro 18CPU/20GPU 24GB/1TB SSD Magyar billentyű Azonnal átvehető.
- BONTATLAN PNY 5070 TI 16G OC
- Dell Precision 3571 i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX T600 4GB 1 év teljeskörű garancia
- MSI GeForce RTX 3090 VENTUS 3X OC 24GB GDDR6X 384bit
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Asus 17 TUF Gaming FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7435HS 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- 264 - Lenovo ThinkBook 16 (G7 ARP) - AMD Ryzen 5 7535HS, no GPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest