Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Az AMD szerint Radeonokból nem lesz hiány
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
- Projektor topic
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA® driverek topikja
- OLED TV topic
- Bluetooth hangszórók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Aktív témák
-
twollah
nagyúr
Az Indexen olvastam:
Egy pénisznövelő pirulákat szállító online vállalkozás biztonsági rendszerének meghibásodása folytán nyilvánosségra került a megrendelők listája. Egy hónap alatt hatezren rendeltek a szerből, félmillió dolláros bevételt szerezve ezzel a cégnek.
Spamben reklámozó Amazing Internet Products honlapján szereplő listából kiderül, hogy a négyhetes periódus alatt hatezren válaszoltak az e-mailekre és rendeltek a szerből. A legtöbb vásárló két üveggel rendelt az ötven dolláros pirulákból. A spamkampány július 4-e óta több mint félmillió dollár bevételt hozott az Amazing Internet Products-nak.
Állatorvosok, katonák, üzletemberek a rendelők között
A ''Legyen Hatalmas a pénisze'' e-mailre válaszolók egyike egy hatmilliárd dolláros tőkéjű vállalat igazgatója, aki Park Avenue-i irodájába kérte a szállítást. Egy Colorádóban élő vendéglős négy üveggel rendelt. Egy kaliforniai repülőgép-alkatrészeket árusító vállalat elnöke bankkártyájával fizetett hat üvegért összesen háromszáz dollárt. Egy általános iskolai lacrosse (kanadai labdajáték) edző Pennsylvaniából négy üveggel rendelt.
A vásárlók között emelett van hátgerincmasszázzsal gyógyító, állatorvos, és számos katona, valamint számos hölgy.
Nem biztosították a titkos adatkezelést?
Úgy tűnik egyikőjüket sem érdekelte, hogy a honlapon nem volt feltüntetve telefonszám, e-mail cím vagy levélcím. Azzal sem igen törődtek, hogy személyes adataikat, beleértve a hitelkártya számukat, címüket és telefonszámukat, a többi internetes oldaltól eltérően titkosítás nélkül használták fel.
''Az oldal tetején egy kép volt, melyen az állt: Ahogy a TV-ben láthatta, ezért azt hittem, hogy törvényes a dolog'' - mesélte egy San Diego-i kereskedelmi ügynök, aki két üveggel rendelt. Egy magát megnevezni nem kívánó férfi még nem kapta meg a pirulákat, bár azt ígérték neki, öt napon belül teljesítik rendelését.
Sokan tiltakoznak
Az emaillistán a rendeléseken kívül nagyon sok tiltakozó levél is olvasható. Faith York azután írt a honlapnak, miután tízéves fiának küldték a spam-et. ''Elvesztettem a türelmemet, amikor nem láttam az internetes oldalon olyan telefonszámot, vagy címet, melyen keresztül felvehettem volna a kapcsolatot a vállalattal. Ezért a kitöltöttem egy megrendelő lapot, és azon keresztül küldtem el tiltakozásomat a cégnek'' - magyarázta az asszony.
Az adatok szerint a 19 éves Braden Bournival a cég egyik tulajdonosa, bár a férfi nem válaszol az üzletet érintő kérdésekre. A hírek szerint Bournival mentora és üzleti partnere Davis Wolfgang Hawke,volt neo-náci vezető, aki azután fordult a spam-üzlet felé, miután nyilvánosságra került, hogy az apja zsidó[/].
Azt hittem leesek a szekrol a rohogestol.
Igy legyen valaki meggyozodeses neo-naci.
Aktív témák
- BestBuy topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Robotporszívók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Az AMD szerint Radeonokból nem lesz hiány
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- Projektor topic
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB 100% (GARANCIÁBAN CSERÉLT)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4231
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Eladó Samsung Galaxy S21 FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- ÚJ MacBook Pro 14" M4 PRO 24GB 1000GB Space Black
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest