Hirdetés
- Biztosan felbúgnak a ventilátorok az új GeForce driverrel
- Mégsem állította le a legelső Legion Go kézikonzol terméktámogatását a Lenovo
- Sziszegő notebooktok opcionális MagSafe töltéssel
- Nem lesz gyors megoldása a VGA-hiánynak az NVIDIA szerint
- Az eddigi legolcsóbb, 3D V-Cache-t használó CPU-ját hozta forgalomba az AMD
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Történet 3-4 éves koromból : és határozotan emlékszem is rá

Szal anyámék elléptek anyám öccsének a katonaesküjére, én meg otthonmaradtama család többi részével, nagyszülőkkel.
Faterom fél évvel korábban vett egy magnót, illetve kazettákat (hehej nem ám a régi szalagos magnót, ez már új volt, a szokásos ''kiskazettás'' . 82-83-ban még nem igazán elterjedt, dehát amilyen faterom...
...))
Nos amint ezek elléptekk otthonról , úgy , ahyogyan fatertól láttam, odamentem a magnóhoz, a tévé mellé raktam, és benyomtam rajta a felvétel gombot. Ja és persze mondtam mamámnak, hogy pszt, veszek fel apáéknak jó számokata tévéből
Kicsit gyorsabb votl a kezem, így az ominózus megszólalásom felvételre került a szalagon is
KB. 20 év után sikerült csak megszereznem azt a számot, amit sikeresen letöröltem: A Yokohama kék fényeit.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Dell Pro 14 Premium PA14250 14" 3K OLED érintő Ultra 7 268V 32GB 512GB ujjolv gar
- 4 db Be Quiet Dark Power Pro 11 1000W 80 Plus Platium tápegység eladó!
- Sigma 60-600mm f/4.5-6.3 DG OS HSM Sports objektív ( Canon ) - Újszerű -
- Honor Magic8 Lite 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Szép Lenovo Legion Y530 15,6" FHD IPS / i5-8300H 4GHz / 8GB DDR4 / 256GB M.2 SSD / GTX 1050 Ti
- Új Lenovo Thinkbook 14 G7 WUXGA IPS Ultra7 155H 16mag 32GB 1TB SSD Intel Arc Win11 Pro Garancia
- GMKTec NucBox M6 Ultra mini számítógép - R5 7640HS 16GB 4800MHz DDR5 512GB SSD AMD Radeon 760M W11
- Xiaomi 14 12/512GB - Kártyafüggetlen, Fekete, ÚJSZERŰ - 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Sandisk Extreme Portable V2 külső SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest