- HDD probléma (nem adatmentés)
- Már fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Autós kamerák
- iPad topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Idővel a képgenerálást is megkapja a PlayStation
- Melyik tápegységet vegyem?
Aktív témák
-
parandroid
félisten
Városban lakom, de bármit el szeretnék intézni a megyeszékhelyre kell bemennem. Dolgozni is oda járok, mert helyben esélyem sem lenne munkát kapni. Ez 35 km oda és 35 vissza. Szerencsés vagyok, mert kb pont annyit keresek, mint amennyit tildy szeretne (pedig messze nem vagyok főnök...), így megengedhetek magamnak egy autót, amivel bejárhatok, így a tömegközlekedéssel kétszer másfél órás utat kétszer 30 perc alatt megoldom. Azt meg már egészen megszoktam, ogy boltba menet 30 perceet kell autózni - ha BP-n elindulnék ki a TECSÓ-ba, ott sem érnék oda előbb... Sőt, ha BP-en belül kellene 35 km-t vezetnem mindennap munkába menet (nem elképzelhetetlen távolság, sőt), azt nem oldanám meg fél óra alatt...

p
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Intel i5 9600K / Beszámítás OK!
- Intel Core i5 10400 6 mag / 12 szál / Beszámítás OK!
- Asus Rog Strix Scar G635LW-RW011W
- Lenovo IdeaPad Slim 3/15.3" WUXGA/Snapdragon X X1-26-100 Processor/24GB/1TB SSD/GARANCIA
- Xbox Elite Series 2 kontroller 3 hó garancia, számlával!
- Asus ROG Strix G731GT - 17.3"FHD IPS 120Hz - i7-9750H - 8GB - 512GB SSD - 1TB HDD - GTX 1650 - Win11
- AKCIÓ! MSI Ventus 3X OC RTX 4070Ti videókártya garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 12 Mini 128GB 100% (3 Hónap Garancia)
- Apple iPhone 16 128GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár INGYENES SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest