Hirdetés
- CES 2026: Ez lehet a legjobb gamer notebook
- CES 2026: a hatékonyabb szellőztetésre gyúr a Phanteks többkamrás háza
- Nem bánik kesztyűs kézzel a mozgási elmosódással az új MSI monitor
- Őrült módjára szabja át AI-ra a GeForce-okat Kína
- CES 2026: hivatalosan is kettészakítja a PC-s kézikonzolok piacát a Lenovo
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- SONY LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- 3D nyomtatás
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
Aktív témák
-
erdeya
senior tag
Jellemző

A dokis sztori bővebben:
Apám azon borult ki már szerdán a balesetin, hogy hogyan beszéltem a dokival. Pedig szerintem ettől nagyobb alázattal nem lehetett volna. Egyszerűen az fájt neki meg a dokinak is, hogy vissza mertem kérdezni. 2 hónappal ezelőtt sokkal jobban bedagadt és jobban fájt, akkor az ügyeletes csak fáslizást mondott. Pedig az meg is tapogatta a bokám rendesen. Ez meg ránézett, egy helyen megnyomta, ahol speciel nem is fájt és közölte az aszisztensel (nem is velem) hogy akkor irjuk, hogy részleges bokaszalagszakadás, és fekvőgipsz. Na ebbe kérdeztem én bele távolról, hogy bocsánat, de mitől részleges szaki.
Erre a doki: - Azért mert én megvizsgáltam.
Na köszönöm a tájékoztatást. Szerintem elvárható, hogy megfelelően elmagyarázza, mi is történt a lábammal, milyen következményekkel jár, ill. mi lesz, ha nem gipszelem be. Úgy kelett harapófogóval kihúzni belőle minden infót.
És állítom, hogy nem voltam bunkó. Hogy is lettem volna, amikor rettegtem, hogy meg kell műteni, vagy nem fogok tudni hamarosan járni.
Szerintem a megfelelő tájékoztatást kérni nem bűn! Mindenki szokjon hozzá, hogy elmúltak a bólogató jánosos idők.Ennyi...
Aktív témák
- Windows 11
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Arc Raiders
- SONY LCD és LED TV-k
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- HP EliteBook 645 G10 14" AMD Ryzen 5 PRO-7530U 4,5Ghz 16GB DDR4-3200Mhz 512GB Nvme Magyar Bill.
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-11G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Sérült I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I BillSér I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i5-8265U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A05s 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R9 9800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest