Aktív témák
-
-
anaqer
veterán
-
anaqer
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Hűtőben? Ez valami új broggerdivat?

Szerk. : ja, értem... nevörmájnd. -
anaqer
veterán
Mai nap tanulsága - másnaposan ne egyél puffasztott gabonakészítményt, mert lehet hogy mikor felkelsz még minden rendben, viszont vész esetén ennél nehezebben katapultálható dolog kevés akad. Fűrészpor, talán. Broáf.
-
anaqer
veterán
Én meg kiolenc felest. szó vat?
-
anaqer
veterán
Öltöztetés nem rossz, bár miután összehoztam egy jó Mr. T utánzatot (Bővebben: link) nem sokat szórakoztam vele tovább.
-
anaqer
veterán
Hát nem gondolom én sem hogy ha a papír a kezemben van rögtön tudok is majd mit kezdeni vele (az egyértelmű felhasználási területeken kívül...), de így meg aztán végképp nagy spílernek kellene lenni valamilyen területen (+ ugye a hétmérföldes protekció) ahhoz hogy bármi komolyabb összeget besöpörj... mindegy, amíg a netre / italra valót meg tudom keresni addig siránkozzon a fene.

-
anaqer
veterán
Na, most fognak kirúgni előre megfontolt munkaidőben történő alvásért. Zzz...
-
anaqer
veterán
Hozzátok már előre, feküdni akarok. Na. Chop, chop.
-
anaqer
veterán
Bővebben: link Azért néha villant még a PA...
-
anaqer
veterán
Bővebben: link
Nicsak ki kommentel... hiába no, kicsi ez az internet. -
anaqer
veterán
Valaki ki tudna segíteni egy peat.avi linkkel?
-
anaqer
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Akkor most már tudod.
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B365M i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600XT 6GB Zalman S2 TG GAMDIAS 650W
- HP Victus Gaming Laptop INTEL I7-14700HX / RTX 4070 32GB RAM 1TB SSD Gari
- Új HP 16 Victus FHD IPS 144Hz Ryzen7 8845HS 5.1Ghz 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T2000 W11
- 160 - 177 - 178 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

), de hát nem olvasgatni kell őket vagy magvas gondolatok után keresni bennük, hanem artikulátlanul üvölteni. ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Mondjuk most egy darabig mégis ébren leszek, meghozták a pizzát. Délutáni (=főnökmentes) műszak uralkodik.