Hirdetés
Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
válasz
tiv83us
üzenetére
nem, nem ennyinek, de az a *** srv nem engedi, hogy feltoltsem a teljes kepet (szoval csak ekkora reszt tettem fel, igy a valasz a kerdesedre igen)
ez a kep, igy csak utmutato, de ha ezutan barki kinez a fooldalra, konnyen megtalalja mirol van szo
az altalad tapasztalt sebessegrol meg anyit: de legalabb megy - sajnos mar ez is nagy szam...
Bővebben: link - itt a teljes kep, bar ez meg a sajat gepemen van (Neked talan meg igy is gyorsabb lesz)
Bővebben: link - es itt a kicsi is, szinten a sajat gepemrol
szerk.: sejtem, hogy miert irtad, de sajnos amelyik ingyenes tarhelyszolgaltato el is erheto kulfoldrol (jopar egyaltalan nem latszik kulfoldrol), az is csak ilyen sebesseggel (ahogy en tudom) - erre irtam, hogy de legalabb megy
[Szerkesztve]
Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tőzsde és gazdaság
- Építő/felújító topik
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Gitáros topic
- AMD FX
- Debreceni gyorsétkezdék, éttermek
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- GMKTec NucBox M6 Ultra mini számítógép - R5 7640HS 16GB 4800MHz DDR5 512GB SSD AMD Radeon 760M W11
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 2080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4373, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest