Hirdetés

Aktív témák

• Bash

őstag

RE: #1506
    ymi!
    Nem volt szándékomban megalázni téged, sajnálom, ha így jött le. A hangnem leginkább a helyzetnek szólt, egy régebbi tag jutott eszembe róla. Személye most nem lényeges, bár sokan tudni fogják, hogy kire gondolok. Lényeg az, hogy - elnézést a kifejezésért - nagypofával hirdette magyarságát, közben pedig nem volt képes egy épkézláb értelmes mondatot összerakni helyesen magyarul. Ez a helyzet is kicsit hasonló volt, alapvető műveltségről beszéltél ''igen gyatra'' helyesírással. Remélem érted, hogy mire gondolok.
    A ráerőszakolással kapcsolatban annyit, hogy a fent említett tagot akkor megszóltam - nem voltam egyedül -, ezen kívül maximum maximum 2-3 eset lehetett.
    Azt viszont becsülöm, hogy megkérdezted, ritka kivétel. Harag részemről sincs, ahogy már írtam korábban is, kissé zavart.

RE: #1515
    lao ce!
    Road Runner-t csak azért kérdeztem mert engem is ők szolgálnak január óta. Előtte AOL-os voltam, havi $54-ért adtak cc. 1,5 Mbit-et. Ezt váltottam RR-re, 5 Mbit havi $44, első hat hónapban csak $30. Szolgáltatással nincs gondom, atomstabil, CS-el nem volt még dolgom.

Aktív témák