Hirdetés
Aktív témák
-
Bash
őstag
RE: #1506
ymi!
Nem volt szándékomban megalázni téged, sajnálom, ha így jött le. A hangnem leginkább a helyzetnek szólt, egy régebbi tag jutott eszembe róla. Személye most nem lényeges, bár sokan tudni fogják, hogy kire gondolok. Lényeg az, hogy - elnézést a kifejezésért - nagypofával hirdette magyarságát, közben pedig nem volt képes egy épkézláb értelmes mondatot összerakni helyesen magyarul. Ez a helyzet is kicsit hasonló volt, alapvető műveltségről beszéltél ''igen gyatra'' helyesírással. Remélem érted, hogy mire gondolok.
A ráerőszakolással kapcsolatban annyit, hogy a fent említett tagot akkor megszóltam - nem voltam egyedül -, ezen kívül maximum maximum 2-3 eset lehetett.
Azt viszont becsülöm, hogy megkérdezted, ritka kivétel. Harag részemről sincs, ahogy már írtam korábban is, kissé zavart.
RE: #1515
lao ce!
Road Runner-t csak azért kérdeztem mert engem is ők szolgálnak január óta. Előtte AOL-os voltam, havi $54-ért adtak cc. 1,5 Mbit-et. Ezt váltottam RR-re, 5 Mbit havi $44, első hat hónapban csak $30. Szolgáltatással nincs gondom, atomstabil, CS-el nem volt még dolgom.
Aktív témák
- Eladó Google Pixel 9 Pro 16/256GB / Ajándék fólia és tok! / Akku 100% / 24 hó jótállás
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3892
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest