- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- VR topik
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED monitor topic
- Hobby elektronika
- Gaming notebook topik
- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
PeliScan
üzenetére
Emlékszem
S eszembe is jutott
Nálam az okozza változást, hogy ugyebár eljöttem egyetemre, s így megváltozott az életritmuson/stílusom. Illetve az, hogy megismertem egy online játékot, s azzal azért sok időm elmegy...
Összegezve: mindez akkor is ugyanígy történt volna, ha nem válok moderátorrá.
Btw. szerintem azért drasztikusan nem csökkent a hsz. számom. Igaz az off topicba keveset írok, meg a fényképezősbe is, ellenben mind linuxos, mind konzolos topicokba elég sokat írtam mostanában is. Meg amúgy sem a nyári hsz számhoz kéne hasonlítani, amikor egész nap ráérek...
Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Arc Raiders
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- YouTube
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- VR topik
- Formula-1 humoros
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- További aktív témák...
- iKing.hu Apple iPhone 14 Pro Deep Purple 128GB használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z270 i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 4GB W
- Akciós áron eladó HP Dragonfly G3 /I7-1265U/32 GB/512B SSD/13,5"/FHD+/400nit/Touch
- AlzaErgo ErgoArm D65BN Essential
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

S eszembe is jutott
Nálam az okozza változást, hogy ugyebár eljöttem egyetemre, s így megváltozott az életritmuson/stílusom. Illetve az, hogy megismertem egy online játékot, s azzal azért sok időm elmegy...