Hirdetés
Aktív témák
-
-
már teljesen bepipultunk rád... :D
Bash : oké, vettem. ott is vannak évszakok. egy barátom nagyon nagy bánata, hogy egyszer járt Amerikában, és volt Floridában is. És hóvihar volt éppen. igaz, februárban, de akkor is ezen kesergett, hogy ilyen nincs, és mégis van...
[Szerkesztve] -
PeliScan
addikt
A nagy pipa-lakkozási dilemmát azt hiszem azt fogja eldönteni, hogy csak a matt lakkot találom. :) Tudom, h végigizgultátok idáig, h h döntök, köszönöm. :D
-
Bash
őstag
''Ha be van zárva az ablak, akkor minek szúnyogháló?''
Tudod bármilyen furcsa, itt is 4 évszak van, és van amikor jobb kinyitni az ablakot/erkélyajtót, hogy egy kis friss levegő/madárcsicsergés is jöjjön be. :)
Képeket fogok felrakni, júniusban lesz a születésnapom, és megajándékozom magam egy digit kamerával. -
ha be van zárva az ablak, akkor minek a szúnyogháló? :))
---------------------------------
Egyébként Bash, felrakhatnál egy-két képet, hogy milyen is az a florida... :D
--------------------------
továbbá a nap örömhíre : úgy néz ki, hogy csütörtöktől nekünk is lesz légkondi! :DD jeee.
pedig hány vizsgaidőszakot tanultam már át ebben a 40 fokos tetőtérben...
Ui. bocs a floodolásért, de most olvastam végig az új topicot. -
tildy
nagyúr
Lehet-e biztosítást kötni vagyontárgyra, pl laptopra?Ha igen, hol és mennyiért?
-
Panther
HÁZIGAZDA
Nha lépek... nagyanyámék aludni akarnak, és ki kell kapcsolni a netmegosztó gépet... csá.... :O
-
szasza_1
senior tag
Ha már ilyen sokan vagytok itt, akkor lécci nézzetek át a Jetaudio topicba, és ott válaszoljatok a #201-esre. Köszi.
-
Bash
őstag
válasz
Cathfaern
üzenetére
Most ezért telepítsek fel egy Mozillát? :(
Opera-ban így lehet: Windows -> New Pages, itt a következő opciók vannak:
Remember last size
Always maximize
Always maximize, including pop-ups
Always cascade
Tile all automatically
Nálam az ''Always maximize'' van kiválasztva, Mozillában keress valami hasonlót. :) -
szasza_1
senior tag
Pedig azok a konektorba dugható szúnyogírtók szerintem hatásosak. De mi inkább azokat az aljára csavarható kis tartályban található lével szoktuk használni. Majd ha az kifogyott, akkor szoktuk a lapkákat elővenni. De mondjuk tavaly nyáron (nyaralás közben) rendessen felfegyverkeztem a kis vérszívók ellen. Minden este, mielött elmentünk sétálni, rendessen befújta a házat szúnyogírtóval. Az elég hatásás volt, főleg ha még az elektromos szunyogírtót is használtam.
-
Bash
őstag
Nálunk minden ablakon szúnyogháló van (minden lakásban), meg a panorámás erkélyajtó mellett is van egy szúnyoghálós ajtó. Egyébként meg zárva van az ablak, meg az erkélyajtó is, mert kintről csak a meleg jön befelé. A légkondi és a mennyezeti ventillátorok felelősek a hűs levegőéért. :)
-
Loretto
veterán
gyerekek most hogy itt a nyár jönnek a szúnyogok. de gondolom sokan azért nyitva hagyja az ablakot, de azok a köcsögök csak ugy berepülnek mintha muszéj volna.a kérdésem ti mivel tartjátok kint ezeket a vérszopókat?
Az hogy zárva van az ablak, az nem jó válasz :) -
crab
senior tag
nagyon várom a nfs underground 2-t
-
Cathfaern
nagyúr
-
atus
senior tag
válasz
Cathfaern
üzenetére
Az OFFTOPICba csak a 10-esnél szálltam be, az autóversenyes topikba meg soha be se néztem. Azt eddig is láttam, hogy be szokták zárni a témákat, de hogy pontosan miért, azt nem tudtam. Sőt, most sem igazán értem. Ha az indexen működnek soktízezres, vagy még nagyobb témák, akkor itt miért kell ilyen ügyefogyott 2000-es darabolást alkalmazni?
Kérlek oszd meg velem ennek a technikai hátterét, ha ennyire a fejedhez kaptál, akkor neked biztosan magától értetődő. -
Bash
őstag
Hüle lesaux! :D Annak köszöntem, aki beírta, nem atusnak! :D Lassan nyitok egy ''Szemétláda lesaux'' topic-ot, tegnap is nyilvánosan a halálomat kívánta. :DDD
Panther!
USA-Mexikó határ is van ilyen Texas-ban. Simán át lehet hajtani megállás nélkül. -
PeliScan
addikt
Büdöööös...?!
Ezexerint még nem érezted a dániai cherry ambrosia illatát, ahogy ég... felüdülés a cigifüst után.
anaqer; jó kérdés... gondolkodnom kell. azt hiszem, mindkettő, és ráadásul pont különböző okok miatt; a magabiztos azért mert nyeregben érzi magát, a kevésbé magabiztos pedig... mert ezzel jól visszavonulhat. -
Panther
HÁZIGAZDA
Spanyol-portugál határ :)
[L]http://pantherz.uw.hu/spaporthat1.jpg[/L]
[L]http://pantherz.uw.hu/spaporthat2.jpg[/L]
(Lehet hogy csak átverés :)) -
F-ECT$
titán
NEM NYERT sumi AZ IDŐMÉRŐN :DD
-
PeliScan
addikt
A fél délelőttöm a pipám tisztítgatásával töltöttem, este, ha teljesen megszáradt, nekiállok lakkozni. Matt vagy fényes lakk álna neki jól? Az a baj, h nem emléxem, h milyen volt eredetileg...
-
PeliScan
addikt
[L]http://www.nurfotzenglotzen.de/images/tatto.jpg[/L] :D
-
_Volkovy_
nagyúr
Valaki mondja már meg Sawtooth nevét,és elérhetőségét..
(Tegnap dél óta próbálom felhívni a videokártya cserém miatt,és mindig ki van kapcsolva) -
szasza_1
senior tag
Én is csak egyszer írtam be az OFF TOPIC 10-be. De olvasgatni szoktam. Sőt, mostanában inkább csak Fáradt Gőzös Topic-okat szoktam olvasgatni.
Hmm, most hogy belegondolok, lehet hogy azért van ez, mert ebből több van.
Most látom, hogy hozzászólások számában vezet a Fáradt Gőz. Fél év múlva a PH-n már nem is hardverfórum lesz. :)) -
Agyasima
őstag
Magam 2 OFF TOPIC nyitását is jegyzem, lehet, hogy nemhivatalos világbajnok vagyok? :DDD
[Szerkesztve] -
F-ECT$
titán
-
VladimirR
nagyúr
mint ahogy mar tobb helyen is irtam (meg sokan masok is), nem az a baj, hogy van offtopic, meg faradtgoz, hanem az, hogy utobbi lassan a hulyegyerekek (elnezest) jatszotereve, dohongojeve valik
AZ offtopic, pl azert jo, mert itt megy a tarsalgas, ismerkedes, aprobb mindennapi gondok megvitatasa, es nem a szakmai temakban, problema inkabb az egyensullyal van, meg az ertelmetlen offolo topicoccal (na meg a, mar cimukben is provokativ indexes hirek nem megfelelo kulturaltsagu kitargyalasaval)
mellesleg a 11. offtopic hozzaszolasainak majdnem negyede (19/5), a Te kezed muve;]
[Szerkesztve] -
Alvin_ti4200
félisten
OFF
12777
ON
:DDD -
Cathfaern
nagyúr
Ezt nehéz megmagyarázni. Vagy érted (érzed), vagy nem. Nem hiszem, hogy különösebb erőfeszítéseket tettem volna, hogy megnyithassam, de így, hogy kettőt kellett kattintanom, megtettem. S bár nem tudom miért, de valahogy jó érzés :B Talán, mert az OFF TOPIC a PH!-s élet egyik jellegzetes és fontos (na persze nem szakmai szempontból!) színtere.
-
tomcsi23
veterán
válasz
.:InnoMan:.
üzenetére
Na ugye. :)
-
F-ECT$
titán
válasz
üzenetére
Mert ez valami nagy teljesítmény, amihez gratulálni kell?
-
F-ECT$
titán
válasz
üzenetére
Ehhez miért kell gratulálni :F
-
F-ECT$
titán
Nem. De át kellene ''neveztetni'': OFF TOPIC 11 -re.
-
Cathfaern
nagyúr
F-ECT$-nek igaza van az OFF TOPIC 10-ben: már majdnem 2000-nél tartunk :) Igaz, még 50 hsz. hátra van, na de ellensúlyozni kell a háromezres OFF TOPIC 1-t :D
Remélem senki nem haragszik meg, hogy én nyitom meg a 11-et :)
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- 3db - Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 512GB Garancia!
- Samsung Galaxy S24 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Razer Blade 17" i7-12800H / 32GB / 1TB / RTX 3080 Ti 16GB / 4K 120Hz
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
És ez neked most esett le, egy nappal a 2 éves PH! tagságod előtt, 11 OFF TOPIC és 5 PH! Autóversenyes topic után? :U