Hirdetés
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Bluetooth hangszórók
- DUNE médialejátszók topicja
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Megvan!!!!!!
archi:5
mobil:5
szakdolivedes:5
a szigok kettesek voltak igya dipiatlag:4
Jahm es nem erdemeltem meg.Nem tudtam 5sre, csk szeintem n voltam egyeduli csaj. -
tildy
nagyúr
Na holnp szurkoljatok.Államvizsga:(:O:O:Opara on:(
-
tildy
nagyúr
Fokukac:allamvizsga mikor?
Nekem a holnapi napom van már csak:(
De legalább tudoma szuperskalár procikat kívűl belül, ide oda. stb. -
tildy
nagyúr
Mongi , ha tud keressen már meg mailen.Ha erre jár.
-
tildy
nagyúr
2004.06.24. reggel 8.30
Ekkor halok meg:((
Államvizsga, álomvizsga. -
tildy
nagyúr
Csak egyszer legyek túl az államvizsgán, sé soha többet vizsgaidőszak...Hogy úúúúúúútálok én vizsgázni.....
ráadásul 80 tételre van 10 napom:((( -
tildy
nagyúr
Na elkezdtem az archi államvizsgatételeket.Aki régi BMF-nikes, és netán tavaly vagy tavalyelőtt államvizsgázott, és megvan neki a fullos archi kidolgozott, dobjon már meg vele:)
-
tildy
nagyúr
válasz
Loretto
üzenetére
Dehogy esős.AMióta itthon vagyok, csak egyszer áztam meg:Ma reggel nyelvvizsgára menet.
Múltkor is csak futó záporeső volt.A legtöbb ilyen eső nyári hőzivatar, és természetes.Felénk még vihar sem volt, máshol meg tyúktojás nagyságú jegek estek!!
Norvég időjárást akarok, nem ilyen sz.rt, ami meleg és párás.
Legyen tavaszi idő, száraz, napos, 15-20 fokos tavaszi idő.
:O:O:O:O:O:O
Egyébként amagyar klíma, hát, izébizé...Nem nekem való.Télen hidegebb van, mint Norvégiában ahol voltam, nyáron meg megpusztul az ember, mintha tavasz nem is lenne. -
tildy
nagyúr
Ugyan arra, mint az analóg modem, csak sokkal gyorsabban...Sosem töltöttem le filmeket, ezután sem fogok, és weboldal nézegetésre untig elég.Mellesleg tudja valaki, hogy a letöltés lehet a tvnetworknél 1 giga, vagy az összforgalom?
Ill:tud valaki online forgalommérő progit???
Egyébként nagyon fasza, mert tök rugalmas, ha 15 gigát töltök le, akkor 10E lesz a havidíj, de ha utána hónapban 700 megát, akkor megint csak 5500. -
tildy
nagyúr
Na bekottottek, kurva gyors, csak ugye, 1 giga korlat.Mondjuk nem is draga: 5500/ ho, és ez bruttó:))
-
tildy
nagyúr
Újra itt:)
Hála égnek reggel 10től már lesz kábelnetem:)
Addig is , nem tudná valaki megmondani, mit jelent ez:
Is this placement part of a mandatory work placement or are you undertaking it voluntarily?: -
tildy
nagyúr
Érettségi:)
De rég volt:)
Na nekem meg államvizsgára kell tanulni.
DE msot az angolt nyomom keményen, jövő hét végén nyelvvizsga -
tildy
nagyúr
Hát tudom...
De talán nem véletlen ha válaszoltak:U
Angolból most megyek alapra, de keményen akarom nyomni, ősszel közepet akarok...
Tech support már volt korábban is, a marketing meg...hát fene tudja....
A nyelvet meg...hát nem tom...megpróbálom azt majd ők eldöntik(sajna én tudom, hogy még messzi van ez a fluenttől:() -
tildy
nagyúr
Megyek dógozni az ajemdehez, megyek dógozni az ájemdéhez:)Még vissza kell kuldenem a formot amit kuldtek, meg kivalasztas, de ha sikerul, én nagyon happy leszek.
Vagyis valaszoltak a levelemre:
Dear Applicant
Thank you for your application to undertake a work placement in the AMD European Technical Support Centre in the United
Kingdom. Currently, we are looking for a trainee to do a work placement in our company for at least six months starting in
July/August 2004. We would therefore like you to reconfirm your possible starting date.
Your work will consist of marketing assistance and registration for our European Reseller Program, and general technical
support over the phone and via email, for end customers and members of our marketing Programmes. We are looking for a
student with fluency (written and spoken) in English and German and who is a computer literate or likes to become one.
Additional skills in either French, Spanish or Italian would be an advantage.
In order to proceed with your application, we would like you to fill in the attached application form and return it to us as
soon as possible. -
tildy
nagyúr
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Jah.:)
Anyámat látva első gondolatom:minek kell rohanni, pörögni...
Sajnos ma nekem is pörögni kell...Szakdolileadás, rohanás a laptoppal szervízbe, pannonos kollegak meglátogatása, akkor az erasmusos tanarhoz bekukucs...
áááá
ezenkívül egy discman, egy laptopbag, stb... -
tildy
nagyúr
Kukucs:U
Hazaértem:) -
tildy
nagyúr
Na 2 vizsga rendben:)A mai eredményét még nem tudom..Hát csinéáltam valamit:U
Közben itthon kiderült, hogy olyan hülyeséget írtam, hogy jobb ha elbujdosok, messze a vadászmezőkre... -
tildy
nagyúr
jahm 5 órás a vizsga,9-kor kezdődik 2-kor van vége...Úgy érzem viszont, hogy nekem hamarabb:(Na mindegy, próba cseresznye...
-
tildy
nagyúr
2 óra sincs már a vizsgámig:(
Semmit nem tudok de lehet minden füzetet , könyvet használni.Remélem norvég iskolarendszerhez méltő kérdéssor lesz:Könnyű;]
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Jáááj nem barátoma google, mert ..csak.Szal:
Binary heap magyarul mi?
Hash table , stb?
Illetve ha van valakinek jegyzete, doksija az alábbiakról, küldje már el mailben(magyar nyelvű cuccoknak jobban örülnék)
szal:
huffman- algorithm
graphs and paths
stack and queues
Trees
binary search trees
hash table
binary heap
Holnapután vizsgázom, de csak angol doksim van, vagyis az sincs nálam, mert kettőnknek egy könyvünk van, és szerintem az a vizsgán nem nálam lesz.
Szal BME-sek főleg tőletek várok dolgokat, úgyis mindig mondjátok, hogy...;]
(A kandós doksikat már letöltöttem, de elég gyengén kidolgozott amit találtam...) -
tildy
nagyúr
Lehet-e biztosítást kötni vagyontárgyra, pl laptopra?Ha igen, hol és mennyiért?
Aktív témák
- EIZO FlexScan EV2495 Made in Japan! 1920x1200 IPS USB-c állítható magasság, PIVOT 2024-04 gyártás!
- 10 DB Lenovo ThinkPad Laptop X13 G2 G3, T14 G3 G5, T14s G4 G6, P15 G1 G2
- RAM memória Crucial Pro OC Gaming 16GB DDR5 6400MHz CL32 Black - bontatlan, új
- Dell Latitude 7420, 14" FHD IPS kijelző, i7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év ga
- Corsair 64GB KIT DDR4 3200 MT/s CL16 Vengeance LPX - bonatlan, új
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
- HP ProDesk 600 G4 i5-8100 16GB 512GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest