Hirdetés
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- TCL LCD és LED TV-k
- RAM topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Dell notebook topic
- Bluetooth hangszórók
Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
PeliScan
üzenetére
Hajaj :( Nincs rendben. Az a baj, hogy nálam sem jó :( Valahol ott csesződhetett el, amikor betömörítettem a hangot. Sorry, de azt kell hogy mondjam, hogy szakísd meg a letöltést, majd szólok ha meg van csinálva rendesen.
(már csak abban reménykedhetek, hogy nem ez a verzió lett szétosztva tanárok/diákoknak :O Bár eddig nem jött negatív visszajelzés, szóval szerintem nem)
[Szerkesztve] -
Cathfaern
nagyúr
válasz
PeliScan
üzenetére
Na végre előkerültél :) Eddig főként te érdeklődtél ezirányba, szóval gondoltam megvárom míg itt vagy, s akkor szólok: elkészült a klip (remélem legalább te tudod miről beszélek :D) 3. része, ez esetben szép méretes lett, 226MB. Van akit esetleg érdekel? Ha igen, akkor mondjon egy HUB címet/tárhelyet ahol leszedheti rólam/feltölthetem. Btw. van DVD verzió is :DDD
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
kamikaze boci
üzenetére
Itt a lényeg :D Alapból több olyan topicot olvasok, amit egyszer már végigolvastam, s csak a friss dolgokat nézem, mint olyat, ami teljesen új.
Egyébként megnéztem, nekem is 6 hsz fér bele egy képernyőbe :) (15'' 1400*1050) Mondjuk mire megszoktam ezeket az apró betűket :U (de már megszoktam) -
Cathfaern
nagyúr
KovácsÚr: minek köszönhető a hwsw-n tapasztalható avatár feketítés/elkomorítás? :F
-
Cathfaern
nagyúr
-
Cathfaern
nagyúr
Nálunk meg szép kis esőzések voltak (azaz reggeltől kezdve esett, mint az állat), elállni már elállt, ellenben a csatornák szépen el vannak dugulva: <a href=''http://web.axelero.hu/halmagyi/eso.html''>klikk ide</a>
-
Cathfaern
nagyúr
Nahát, hogy az milyen új...még senkisem látta ;] :P
twollah:
Ez a fedélzeti kamera nem is rossz ötlet :) A mai tchnológiákkal simán meg lehetne oldani úgy, hogy a focista észre se vegye. Például bele lehetne ültetni a koponyájába. Agy úgysincs, így legalább valami kitölti a helyet :DD -
Cathfaern
nagyúr
Mondtam én egy szóval is, hogy komoly kutatómunkát végeztem? :)
Egyébként a másik még ennyire sem erős (egyébként lelkes dolgozó, mivel fentebb írja, hogy ott dolgozik). Persze, egy topic az még nem a világ, de a másik (amit most már azért se linkelek be, ha valaki kíváncsi, megkeresi :P) az pl. axelero kötődésű volt (igaz, akkor meg kéne említeni egy pár éves topicot is, ahol erőteljes Magicomp ozás volt, illetve végül az E-connect-es topicnak is pozitív hatása lett...
Hogy őszinte legyek, csak magamból indulok ki: az ember sokkal szívesebben vásárol egy olyan cégnél, ahonnan egy alkalmazottal már beszélgetett, s aki által (természetesen) jó kép alakult ki a cégről...míg a reklámokat az esetek 99%-ban meg sem nézem (szembe integrált reklámszűrőm van, sorry :D) -
Cathfaern
nagyúr
válasz
kamikaze boci
üzenetére
[L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=62252[/L]
[L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=62252[/L] (bár azt hiszem shady máshová is szokott irogatni)
Most ez a kettő jut eszembe, de mintha rémlene még más is...(igazából a felső topic az, ami nagyon látványos)
De mondom, lehet, hogy csak én gyártok összeesküvéselméleteket :D
[Szerkesztve] -
Cathfaern
nagyúr
Újabban egyre több olyan új user tűnik fel a PH!-n, akik láthatóan valamelyik cég elkötelezettje. Általában (100% :D) hölgyemények az illetőek, s tapintatosan, de egyértelműen reklámozzák az adott céget a fórumon. Nem nyitnak saját topicot, már megnyitott topicba szoktak beleszólni. Érdekes módon nem kis cégekről van szó, hanem elég nagyokról..Hogy őszinte legyek, nekem nagyon az az érzésem van (bár lehet, hogy én vagyok túl negatív), hogy nem arról van szó, hogy xy ide tévedt a fórumra, s ha már ő zx cég alkalmazotta, akkor szólt róla egy pár sort...ha erről lenne szó, akkor nem csak olyan hsz-eik lennének, amikben ''reklámoznak'' :( Ugyebár ez a tevékenység alapelvek-el nem ütközik, azonban meglehetősen költségkímélő, s eléggé hatákony módja a reklámozásnak...
Jelenleg 2 nevet tudnék fejből mondani, akik egyértelműen ezt csinálják...nem tudom, nem kéne ezzel valamit csinálni? :F -
-
Cathfaern
nagyúr
Nem tudom, de a Nomatica ([L]http://hu.nomatica.com/index.asp?devise=HUF&langue=HU&pays=HU[/L]) messze megbízhatóbbnak tűnik, s még ők is olcsóbbak egy huszassal a deponál (300D 244e bruttó bár azt nem tudom, hogy optikával együtt v. a nélkül)
Egyébként én is nagyon szemezek egy 300D-vel, de azt hiszem ez ennyibe fog maradni :( Max egy Canon G5 (Nomaticán 140e bruttó), de sokkal valószínűbb a A80 (82e bruttó). Főleg, mivel nem ártana venni mondjuk olyat, hogy állvány, meg memkártya, meg táska, meg....:((
[Szerkesztve] -
Cathfaern
nagyúr
[L][/L] topictól elszáll a legutolsó hsz lsita :((( Legközelebb hír címek írásakor ezt tessék figyelembe venni :)
-
Cathfaern
nagyúr
-
Cathfaern
nagyúr
Vazze, ezt nézzétek: [L]http://web.axelero.hu/halmagyi/PH/adsl.jpg[/L] :Y Elvileg 512/128-as axelero ADSL...de még próbálkozok megbízhatóbb sebességmérővel is.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
kamikaze boci
üzenetére
Persze, megértjük, hogy nem akarod elmondani...de mi is a lakcímed? :D
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
Sick Boy
üzenetére
újoncok közül:
shady [L]http://prohardver.hu/rios3_popup.php?mod=27&id=16653[/L]
babuska1980 [L]http://prohardver.hu/rios3_popup.php?mod=27&id=17304[/L]
babycortez [L]http://prohardver.hu/rios3_popup.php?mod=27&id=17206[/L]
De ők csak egy-két topicban írtak eddig.
Rajtak kívűl még van Tikomio (Satan-Claus barátnője), s még egy lány aki meg zsoltee10, de sajnos az ő neve nem jut eszembe :B Ezenkívűl még biztosan regisztrált tag Parci barátnője is, de ha jól emlékszem, az ő neve is csak egy topichoz kötődik (pontos nick névre nem emlékszem, de ő is Zsuzsi). Illetve tildy barátnője is jelen van, Kinti néven
Plusz tsibe, de ő már tényleg régen írt (pedig nagyon értett a Windowshoz, sokat segített sokaknak annó).
De lehet, hogy még vannak.
Szerk: amikor ezt elkezdtem írni, még senki sem írt semmit, csak sokáig tartott :)
[Szerkesztve] -
Cathfaern
nagyúr
Elvagytok :U (mondjuk akkor már módosítsátok az e-mail címet is, így könnyű kitalálni :P)
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
kamikaze boci
üzenetére
Volkovy
-
Cathfaern
nagyúr
-
Cathfaern
nagyúr
Valamiért eltűntek az utolsó hszeim :(( Pedig nem is szóltam hozzá semmi olyan topichoz (vagy csak nem vettem észre :U)
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
kamikaze boci
üzenetére
:D Van benne valami :U
-
Cathfaern
nagyúr
Egyébként nem tudtok valami jó határidőnapló programot gépre? Amit kéne, hogy tudjon: időzített riasztás, gép bekapcsoláskor (még jobb ha állítható ''akcióra'') kiírja az aznapi/holnapi teendőket. Plusz pont, ha megy linux alatt is.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
kamikaze boci
üzenetére
:DDD Mail ment :)
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
_Volkovy_
üzenetére
Első dolog: legközelebb tessék a rescue disc-et használni, s nem Windows alól csinálni ilyeneket. Én 1000x gond nélkül partícionáltam a rescue disc-el, s egyszer Windows alól...két napba telt, míg a fontosabb adatokat visszanyertem :( Egyébként ne állísd le, hagyd hogy legalább 5 órát menjen. Ha utána is dolgozik...nos akkor nem tudom.
-
Cathfaern
nagyúr
Jó volt a leállási szöveg :) Csak azt nem tudom miért volt 2 verzió belőle? :F (akik nem látták: a szöveg ugyanaz volt, csak a szerkezetük tért el)
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
PeliScan
üzenetére
Nekem könnyű lenne eldönteni :) 9600SE-t alapból nem vennék, mert SEkel ha ilyet veszek (esetleg SE kell Éérteed, ''e' se kell'' :DDD), s nálam a VGA vonatkozó lélektani határ a 35ezer Ft. (azért nem 30, hogy a 31ezres kártya még beleférjen :D).
Mod: az előbb, hogy megírjam ezt a hszt letettem a kezemből azt a tálka fagyit, amit épp eszek, a laptopom mellé. Mire végeztem a hsz-el (pedig gyorsan megírtam), már csak inni tudom :) :(
Mod2: Azt hiszem megyek is, hozok mégegy adagot :D
[Szerkesztve] -
Cathfaern
nagyúr
válasz
PeliScan
üzenetére
Azt tudom, hogy Operaval lehet használni, de pl. Mozilláva hogyan? Esetleg valaki Winbe épített, vagy külső program?
twollah:
Tudom, mi a az a Thunderbird, majdnem azt használom. Csak azért majdnem, mert a Firefox nem jött be, így maradtam a jó öreg Mozillánál, s annak a e-mail kliensét használom.
Btw. nem tudom miért, de szvsz twollahhoz nem illik a nagyúr név. Valami más kéne neki (tényleg, erre lehetőség van a fórummotorban?) -
Cathfaern
nagyúr
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Nagy hiba. Kivéve ha Operát használsz. Akkor elnézem :P
twollah: és nehéz volt? :) -
Cathfaern
nagyúr
válasz
kamikaze boci
üzenetére
Btw. valami nem volt százas, mert a fele szövegedet nem hallottam (mondhatám úgy is, hogy bugyogott a hangod :)[/L]). De végül azért sikerült interpolációval megérteni :D
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
kamikaze boci
üzenetére
Öö...a telefonom be van kapcsolva...viszont a helyedben ránéznék az adataimra, kb. fél perce megváltoztak :) (sorry, elfelejtettem átírni, pedig mindenhol átírtam, csak itt a PH!-n nem :B)
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
kamikaze boci
üzenetére
Öö...na jó, fogjuk rá, hogy értem :D
U.I.: Igen, tényleg pihent vagy :DDD -
-
Cathfaern
nagyúr
-
Cathfaern
nagyúr
Ezt nehéz megmagyarázni. Vagy érted (érzed), vagy nem. Nem hiszem, hogy különösebb erőfeszítéseket tettem volna, hogy megnyithassam, de így, hogy kettőt kellett kattintanom, megtettem. S bár nem tudom miért, de valahogy jó érzés :B Talán, mert az OFF TOPIC a PH!-s élet egyik jellegzetes és fontos (na persze nem szakmai szempontból!) színtere.
Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Le Mans Ultimate
- Milyen autót vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Óra topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Logitech z5500 5.1
- 3db - Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4214, 100% Akksi
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

És ez neked most esett le, egy nappal a 2 éves PH! tagságod előtt, 11 OFF TOPIC és 5 PH! Autóversenyes topic után? :U