Hirdetés
Aktív témák
-
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
kamikaze boci
üzenetére
Hát igen, annak meg az az előnye, hogy nem kell a végére lapozni. Egyszer kipróbáltam emiatt a fordított sorrendet is, de nem bírtam sokáig. És nálam van olyan hsz ami nem fér be a képernyőre (1024x768).
Rájöttem! Kéne egy új rendezési eljárás. Egy olyan, hogy fentről lefele vannak sorrendben, de a topikba belépéskor az utolsó 50 (vagy akármennyi) hsz-t rakja be egy oldalra a motor. -
Panther
HÁZIGAZDA
Hádde' alulról felfelé nem lehet olvasni! :DDD
Mégpedig azért nem mert ha van egy hosszú hsz akkor mit csinálsz? Jössz alulról felfele, hogy a hsz-t az elejétől olvasd. Görgetsz lefele, hogy a végére is eljuss. Aztán megint fel a köv hsz tetejéig. De hisz ez full hülyeség! Nem egyszerűbb csak lefele görgetni? :F
Fokukac: Sokk sikert! :P
MOD: Emvy: Nem jártál otthon véletlenül a hétvégén? Ha igen: tudod már milyen motorolaj van a kocsiban / milyen kell bele? :)
[Szerkesztve] -
Panther
HÁZIGAZDA
Na most már remélem bekerül az utsó hsz-listába az OFF TOPIC...
-
-
Panther
HÁZIGAZDA
Na most ezt nem értem.
Miért van az hogy http://prohardver.hu/ címen belépve nem müxik a fórum, http://r3.prohardver.hu/ címmel meg minden jó? Miért van ez így megcsinálva? És honnét kéne tudnom ezt az R3-as címet? :) -
Panther
HÁZIGAZDA
Na irány a BSz2 vizsga, amit múltkor utolsó pillanatban mondtam le. Igazából most is le kéne mert alig 30%-ot tudok, de mivel ez már az utolsó előtti vizsgaaalkalom és az első próbálkozás, benézek. Max kivágnak. :)
-
Panther
HÁZIGAZDA
Az állatorvos megbetegszik és elmegy a körzeti orvoshoz.
'' - Mi a panasza?'' -- kérdezi a doktor úr.
'' - Jaa... így könnyű...''
:D -
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
PeliScan
üzenetére
''És mi lenne, ha tesóm jogsijával vezetnék addig?'' -- Eláruljam a titkot? Ha megállítanak a zsaruk, három dolgot kérnek. Jogosítványt, forgalmit, személyi igazolványt. A személyijét is kölcsönadná, vagy esetleg arra játszol hogy a nevetek is nagyon hasonló...? :)
Ki lehet bírni amíg megkapod... ja és csak hogy tudd: kib*szott parás papírok nélkül vezetni, nekem elhiheted!
[Szerkesztve] -
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
PeliScan
üzenetére
Hát figyelj, te dolgod hogy mész-e vagy sem; én nem mertem megkockáztatni hogy újra el kelljen mennem az elejétől egy vezetői tanfolyamra. Hozzávéve ha pl. megkapod a Joker-bírságot, amit 100e Ft, összesen 200e a tét, na meg újabb pár hónap autósiskolázás (és ezáltal jogsi-késés).
-
Panther
HÁZIGAZDA
...Tajvanban ugye kb most kezdődik a munkanap? Mert írtam már a Realteknek hogy a 8029AS-es hálókártyám miatt miért nem tuda gép felébredni STR-ből (Suspend to RAM), és örülnék ha még e héten jönne válasz.
(Persze az hogy elküldtem még munkanapon, nem jelenti azt hogy válasz is jön rá, sajnos. :() -
Panther
HÁZIGAZDA
-
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
PeliScan
üzenetére
Nos én úgy tudom hogy amíg NINCS jogsid (mert még nincs! csak lesz!) addig ha elkapnak akkor jogsi nélkül vezettél, rendőrségi eljárás meg minden és kapásból elveszik a még meg sem kapott okiratot... :U
MOD:
Engedély nélküli vezetés
47. § (1) Aki vasúti járművet, légi járművet, gépi meghajtású vízi járművet, úszó munkagépet, illetőleg a közúti forgalomban olyan gépi meghajtású járművet vezet, amelynek vezetésére hatósági engedéllyel nem rendelkezik, továbbá aki e járművek vezetését ilyen személynek átengedi,
százezer forintig terjedő pénzbírsággal sújtható.
(2) Azzal szemben, aki a közúti forgalomban gépi meghajtású járművet engedély nélkül vezet, a szabálysértési hatóság járművezetéstől eltiltást alkalmazhat, továbbá a rendőrség, valamint közúti határátkelőhelyen a határőrség helyszíni bírságot szabhat ki.
[L]http://www.jogiforum.hu/forum/34/2504[/L]...
[Szerkesztve] -
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
PeliScan
üzenetére
No! Hát akkor már csak az idegesítő várakozás van hátra amíg lesz jogsid. Addig nem ajánlott vezetgetni. :) Viszont utána lehet, és az jóóó ;] (Ja és majd figyeld meg egy hónap vezetés után mennyire tartod be a szabályokat... vizsgabiztos bácsi vajon mit szólna akkor :DDD)
Warbi? Hát, ne menj vele 100 fölött. :U Vagy mindig legyen kéznél egy pótmotor meg egy cseréhez szükséges szerszámkészlet. :) Ez egyébként a legfontosabb amit mondani tudok... meg hogy ne hagyd kihúzva a szívatót!!! -
Panther
HÁZIGAZDA
De amikor még csak elkezd szemetelni, akkor még nincs baja ugye? Vagy akkor már ''félig romlott''? Csak mert komolyan meleg a bordája.... de ha abból indulok ki hogy a Voodoo3-é szétégette a kezem... és azt alapból passzívként adták, bírta is. Ezt meg azért meg bírom fogni, sőt a hátoldalon a chipnél is ott tudom tartani az ujjam anélkül hogy elszenesedne. Szerintem hűvösebb lett mint a kis bordával + ventivel volt (főleg amikor állt a venti...), de szeretném biztonságban tudni eme hatalmas értéket :)
-
Panther
HÁZIGAZDA
Csapágyas lett a Radeon 7500-omon a venti, ennek apropóján passzivizáltam a kártya hűtését. Ugye ha ez így nem jó neki, lesz vmi jele mielőtt szénné ég az egész gép? (Pl képhibák, stb... nem nagyon 3D-zek, szóval az Asztalon meg az Explorerben gondoltam.) :)
-
Panther
HÁZIGAZDA
Csak a hegesztőszemüveg!! :)
(Egyébként egy kisfloppy félbehajtva nem jó? :U) -
-
Panther
HÁZIGAZDA
Tudja vki hogy hogy lehet az Energiagazdálkodást fület (pl. [L]http://pantherz.uw.hu/halok_egazd.jpg[/L]) előcsalni egy Realtek 8029AS hálókártya adatlapján Win98SE alatt? Suspend to RAM nem müxik a kártya miatt ugyanis :O Kapcsolódó topik: [L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=52064&start=0#msg22[/L]
Thanx ha vki tud segíteni.
Jaaa, jutiseszembe: PeliScan, ma láttam egy szép kis zöld Skoda Rapidot a BME I épületttől nem messze. Jól meg is néztem, de nem volt rajta ''ELADÓ'' felirat. :( -
Panther
HÁZIGAZDA
Igaz elkéstem meg minden, de végül csak sikerült leadni a vizsgát. :) Legalábbis a tanár azt mondta, hogy OK...
-
Panther
HÁZIGAZDA
Hát ez jó. :(( És akkor mit lehet kezdeni a vizsgákkal?
Processzor: Mondjuk most a superlock zavar de nagyon, ugyanis szívesebben járatnám a gépet 9*200-on, mint 13,5*133-on... végeredményben mindkettő 1800 MHz a procinak, szóval ott semmi nem változna, összteljesítményben talán azért mégis észlelhető lenne a különbség... -
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
Panther
üzenetére
Hú, hát mily' fura, ha a proci nem hamis... 1800 MHz helyett elindul 2300-on is, alapsebességen idle-ben viszont 40 fok alatt van behalkított hűtéssel. Na igen, sok mindent megold az 1.75 V helyett 1.45 V magfeszültség, meg hogy valódi TBredB... :U Egyébként KIXIB.
MOD: Full terhelésen meg 50 fok.
Emvy: Az szép. ( Tapsikolós is kell már: ) :C
MOD: Mi van a BME Neptunnal? Nem enged be... és az nem jó mivel hétfőn van így egy DUUURVA vizsgám...
[Szerkesztve] -
Panther
HÁZIGAZDA
Húúú, végre sikerült megcsinálnom a távirányítást a gépemhez. Most tökre örülök neki. Ráadásul tegnap(előtt, mivel pénteken történt) megjött a procim is az AMD-től :DD A tálcás hamis 2000+ helyett kaptam egy eredeti dobozos 2200+t heheheeee :D Ja és ez nem ilyen barna hanem szép zöld :) Mindjárt be is szerelem sztem, de eddig egyszerűen nem volt rá időm!
[Szerkesztve] -
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
kamikaze boci
üzenetére
''4,7-ről 5,8 megapixel/másodperc képfeldolgozási sebesség''
... erre nem is tudom mit írjak. Ehh. :)
Nálam meg 60 Hz-ről 200Hz-re gyorsult a szaros PS2-es golyós egerem frissítése! Hehe! ;] -
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
kamikaze boci
üzenetére
Ha jól tippelem, akkor MX500->MX510. Mi a kettő közt a különbség? (Ég és Föld? Jó, de konkrétabban? Google nem a barátom ma. :D)
-
Panther
HÁZIGAZDA
Nem, dehogy megyek padlógázzal. Emvy egyébként azt is mondta hogy vmi baj van az érzékelőjével (én is így sejtettem :D)... de egyébként egyik pedálra sem reagál semmit, mint mondtam csak a sebváltóra (:F)... a két végfokozatban kialszik, különben meg ég. Ehh. :DDD
kamikaze boci: Hát pedig most már tessék szépen elmondani mit kaptál! Nem szép dolog belekezdeni vmibe aztán sztorrnózni! :U
[Szerkesztve] -
-
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
PeliScan
üzenetére
Te sem tudod véletlenül mi lehet az a lámpa? (Vagy a Skodában nincs ilyen? :) )Szüleid esetleg?
Na mostmár itt egy tényleg jól látható kép hogy miről is van szó:
Sárgán világít szinte mindig, kivéve rückwerzben meg 5-ösben. (Sztem ez mondjuk nem üzemszerű, de csak azért gondolom így, mert nem találok logikus magyarázatot a dologra.) -
Panther
HÁZIGAZDA
Hú, köszi. Akkor nagyjából eltaláltam (a műszerfal-lámpákat).
A Töltés nem azt jelzi ha nem müxik a generátor (nem töltődik az aksi)? Wartburgban legalábbis azt jelentette, nem pedig hogy kimerült... ha kimerült azt már kár jelezni, magamtól is észreveszem ha nem indul be a kocsi :DDD
Olaj/benzinkifogyott lámpák akkor úgy kéne működjenek ahogy én is gondoltam, de nem teszik :)
Szóval a felkiáltójeles azt jelzi ha a kocsi hátulján nem jó vmelyik féklámpa. A TAIL-L meg ha a hátsó helyzetjelző szar. Ugye?
(Húúú, ejnyebejnye, az ''ablakmosó cucc kifogyott''-at kihagytad :) Mondjuk az csak azt jelentheti sztem :) )
De a felkiáltójeles mellett a másik legfontosabbat még mindig nem tudni, továbbra is rejtély: mi az a ''lábad_a_pedálról_leveszed!'' lámpa? Valaki nem tudja véletlenül? ...Emvy? :)
Illusztráció:
[Szerkesztve] -
Panther
HÁZIGAZDA
Na most már TÉNYLEG jön a processzorom Angliából :D ( :o )
Mai levél: ''[...] I have sent it to you today, so you will probably receive it at the end of the week. [...]''
Ha még ezen a héten ideér (ahogy Raúl írta), akkor azért meg fogok lepődni... és jól megnézem melyik futárszolgálattal adta fel. :D
(Tudjátok, már tegezzük egymást... elvégre ennyi idő után... :DDD)
[Szerkesztve] -
Panther
HÁZIGAZDA
Előző nap délig lehet lemondani a vizsgát... legalábbis itt a BME-n... (nem tudom te hova jársz, az is lehet h ide :D)
Ja, meg meg lehet próbálni közvetlenül a vizsga előtt, a vizsgáztatónál. Ez arra az esetre van, ha pl. sebtiben megbetegszel, vagy valaki meghal, stb. Szóval ezt még meg lehet próbálni. -
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
kamikaze boci
üzenetére
Akkor a benzinkifogyott, olajkifogyott lámpák miért nem világítanak soha? Pedig a tank már volt mínuszba is, az olajnak meg szvsz szintén legalább akkor világítania kéne amikor ''gyújtás van, motor nem megy''. ...Nem? :(
Ablakmosó egyszer már működött, aztán meg nem. Lehet mondjuk hogy azóta már jó, mert most ott nincs lámpa... :)
Ja, egy kis módosítás: az a ''vedd-le-a-lábad-a-pedálról'' lámpa mégsem világít állandóan... ha rückwerzbe teszem vagy 5ösbe, akkor kialszik. Most már végképp fingom sincs mit jelenthet. :F :DDD -
Panther
HÁZIGAZDA
Aki nem akar fordítani, az is offolhatna esetleg a követkző twollah-inkompatibilis témában :)
A kocsim műszerfalán van egy csomó lámpa. [L]http://pantherz.uw.hu/mazda/muszerfal.jpg[/L]
Na egy párral kapcsolatban van egy-két kérdésem... [L]http://pantherz.uw.hu/mazda/muszerfal_kerdesek.jpg[/L]
Ha valaki meg tudná mondani a kérdéses lámpák lényegét és helyes működését, akkor azt megköszönném! :)
MOD: Ja, és a töltésnek nem kéne világítani amikor van gyújtás de nem megy a motor?
[Szerkesztve] -
Panther
HÁZIGAZDA
Na adok munkát az offolni vágyóknak. Lehet írni. :)
Le tudja valaki értelmesen, érthetően fordítani ezt a dalszöveget?
(Vertical Horizon - Everything You Want)
Somewhere there's speaking
It's already coming in
Oh and it's rising at the back of your mind
You never could get it
Unless you were fed it
Now you're here and you don't know why
But under skinned knees and the skid marks
Past the places where you used to learn
You howl and listen
Listen and wait for the
Echoes of angels who won't return
Chorus:
He's everything you want
He's everything you need
He's everything inside of you
That you wish you could be
He says all the right things
At exactly the right time
But he means nothing to you
And you don't know why
You're waiting for someone to put you together
You're waiting for someone to push you away
There's always another wound to discover
There's always something more you wish he'd say
Chorus
But you'll just sit tight
And watch it unwind
It's only what you're asking for
And you'll be just fine
With all of your time
It's only what you're waiting for
Out of the island
Into the highway
Past the places where you might have turned
You never did notice
But you still hide away
The anger of angels who won't return
Chorus
Chorus:
I am everything you want
I am everything you need
I am everything inside of you
That you wish you could be
I say all the right things
At exactly the right time
But I mean nothing to you
And I don't know why
And I don't know why
Why
I don't know
A szavakat, stb én is értem, de... szóval egyszerűen nem áll össze a kép. A refrén mondjuk legalább megy :) Biztos túl művészi ez nekem. :U -
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
_Volkovy_
üzenetére
Iiigen? Én erről nem hallottam... úgy tudtam minden 4x-es AGP-t tudó kártya üzemel 1.5V-al. :(
PeliScan: Mi az hogy ''Time Remaining: 7:52''? :)
Egyébként nemigaz hogy mindenki azt a nyamvadt zenék seekeli, aztán a Hargitai Bea már nem is érdekel senkit... :DDD
[Szerkesztve] -
Panther
HÁZIGAZDA
Ez milyen lett?
by Panther: [L]http://pantherz.uw.hu/hargitaibea_by_panther.jpg[/L]
Eredeti: [L]http://anarki.fw.hu/vagott2.jpg[/L]
:)
[Szerkesztve] -
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
...Összejött? :)
-
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
PeliScan
üzenetére
Most ezt nem értem. Most / még később akarsz átmenni hozzá? Mert az elég érdekes sztem :U Ha pedig ott van ahol te, és te meg itt lógsz / BW-zel, akkor nem vagy normális. :DDD
No jóccakát. Én most már inkább a bnőmmel leszek... sajnos csak gondolatban tehetem meg.
[Szerkesztve] -
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
kamikaze boci
üzenetére
Ez most komoly, hogy ez a topik a második a toplistán egy több mint tíz perccel ezelőtti hozzászólással? :(
-
Panther
HÁZIGAZDA
Tegnap fejbelőttem magam egy Magnummal.
Finom volt!
:) -
Panther
HÁZIGAZDA
Alagút sajna nincs. Pedig akkor a tetejére felmentem volna és úgy előzök. :)
A Mazda amúgy nagyon jól zúzta... mentem be szélárnyékba meg minden amit el tudtok képzelni :D (Be kell valljam, állati jó érzés volt ... rányomulni a hátuljára, aztán kivágni a szembejövő sávba és nyomni a gázt wáááá ;])
Szerintem nálunk is igy van a neptun, de még nincs tapasztalatom szerencsére... úgy voltam vele, max ott sincs fenn már, és akkor jól megszivtam.
...Nemsokára vizsga :) -
Panther
HÁZIGAZDA
Há' bazz... ez jó. Bejöttem Közgáz2 vizsgára 13:00-ra a KA26-ba. Rohanok a vonathoz az autóval, előzöm sumahert is. A vonat elmegy. Roharok a buszhoz. Csak 15 perc múlva megy. Vesyek jegyet, 12:10kor felszállok, indulunk. Beér nagyjából időre, alig késik 2 percet. Rohanás villamoshoz -> Etele térről Gellértre. 19-es indul, msodik megálló után bemegy a kocsiszinbe (nincs hosszú i ezen a rohadt gépen :O) az utasokkal... mondok fullos. Bemondják hogy a villamos beszart átszállunk egy másikra aztán rögtön megyünk tovább. 1-2 perc várakozás. Újra haladok -- Móricz után leszállok, futás a KA26-ba. Alig kések 3 percet, még nem osztották ki a dogát. Mindenkinél teleirt papirok (mondom magamban: lehet segédletet használni? vazz.), közgáz vizsgához méltó rendezgetése az embereknek. Elkezdik osztani. Kérdezik ki B2 és ki B4? Mondom mivan? Egyiknél se jelentkezek mert nemtom miről van szó -- nem kapok dogát, odajön egy muki hogy B2 vagy B4? Mondom bocsi késtem, nemtom mi ez. Mondja hogz B2 az első év második félév. Többes integrál meg ilyenek. Mondom hmm. Én közgáz2-re jöttem. Hát ez matek. Mondom az jó. Tegnap néztem, 27-e 13óra KA26. Hát pedig ez matek. Akkor csá. Fele cuccom bennfelejtem, visszamegyek érte. Mindenki engem néz ahelyett hogy a vizsgáját irná... :) Futás ST-be, hátha mégis ott van (közgázos épület). Ott nincs. Irány HSZK, neptun. Most itt vagyok. Kiderült hogy 3 órakor van, és nem 13kor. Cool. Most van másfél órám amiben nem tudok mit csinálni. De legalább éhes vagyok mert otthon nem ettem, futottam vizsgára. Gondoltam akkor elhúzok InfoSite-ra ([L]http://info.sch.bme.hu[/L]), és tanulok közgázt picit ha már úgzsem tudok mit kezdeni magammal. Hát nem le van halva az oldal épp most? Ehh.
...Nincs valakinek véletlenül BME info-s közgáz2 angyaga a gépén? Ha van vkinek, küldje el plz! :) -
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
PeliScan
üzenetére
Az a WB igen durva :) Érdekes lehet így vezetni... :U
A két Skoda közül sztem az alsó a jobb. Tovább van rá műszaki, használhatóbbak az extrák (használható modok az optikai tuning helyett), és a fehér múgy is nagyon koszolódik, úgy meg már nem olyan laza. Ja, és felső 2500 km-e eléggé hihetetlen, le van hányva az oldala ott hátul, meg valami retek ráragasztott matricáról is írnak. Szóval a kettő közül sztem az alsó. (Bár ezt a Ferrari-piros színt én nemigen szeretem, de ez már ízlés kérdése.)
(MOD: Ez a bekezdés csak az objektív véleményem, ránézésre a felső jobban tetszik. :DDD)
Egyébként kedden láttam vizsgára menet egy normálisan lefestett Skodát, egy azaz egy darab spoilerrel hátul (semmi más külső extra), de az legalább igényes volt. Sztem sokkal jobban mutatott mint egy Rapid akár.
[Szerkesztve] -
Panther
HÁZIGAZDA
Egyébként bármilyen filmről úgy lehet maradandó screnshotot csinálni, hogy ki kell kapcsolni a lejátszóban a DirectDraw gyorsítást. Ekkor ugyanis valós kép lesz a képernyőn, amit lehet capture-ölni, nem pedig DirectDraw layer, amit nem (ugyanis a videokártya rakja rá utólag a Windows átlal már elkészített ''teljesképernyős képre'', ami a képlopó szoftverhez eljut).
-
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
PeliScan
üzenetére
Sok sikert!
A kocsi 59e-ért volt meghirdetve, megnézték, azt mondták legyen, megveszik. Először ajánlottak 50e-t, de mondtam már érdeklődtek többen is 59e-ért (egyébként ez igaz is), úgyhogy tartanám az árat. Belementek minden extra nélkül (látszik hogy a kocsi megért nekik ennyit, csak megpróbáltak alkudni). Aztán végül 52e-ért adtam oda, mert mondták hogy eredetvizsga meg hogy azt az eladó szokta csinálni, stb. Az sajna nem volt -> azt mondták 5-8e Ft; hát legyen, engedtem nekik 7e-t aztán vigyék. :) Úgyhogy így. :) -
Panther
HÁZIGAZDA
Egyébként én is ezt néztem hogy ismét sikerült két egyforma sorszámú hsz-t kreálni :) Már olyan régen láttam ilyet... kezdtem azt hinni hogy végleg megjavult. Na mindegy, sokkal jobb már így is, mint volt.
PeliScan: Kösz a leírást. Azt hittem ilyen csupaszemüveg-szgépbuzi. :D
Aktív témák
- Dell Latitude 7480 14" FHD IPS, i5 7300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i7 1185G7 ,16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Újszerű Dell Latitude 7400 14" FHD IPS, i5 8365U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP Omen RTX 3070 8GB GDDR6 Szép Állapotú Eladó!
- Samsung Galaxy Watch 6 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- 3db - Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
- ÚJ HP Omen 16 - 16,1" FHD 144Hz - i5 13420H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év garancia
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- Eladó szép Nokia 7 Plus 64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest