- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 11
- (téma lezárva)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Akciókamerák
- Autós kamerák
- Új padokkal vezeti el a hőt az Arctic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra - szépséges a szörnyeteg
- Speciális kiadású AMD-s alaplapot villantott az ASUS a 20 éves ROG-jubileumra
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
Alvin_ti4200
félisten
-
Alvin_ti4200
félisten
-
twollah
nagyúr
Ennyire tellett:) Amúgy már gondolkodtam, hogy visszamegyek asztaliteniszezni, most már egy kicsit komolyabb csapathoz (BVSC), de még függőben van.
IMHO sakkozz.
Az is sport. -
twollah
nagyúr
-
Alvin_ti4200
félisten
-
twollah
nagyúr
Hát akkor csalódnod kell, ugyanis sportoló vagyok/voltam:)
1993-1994: úszás hobbi szinten
1995-1997: tenisz hobbi szinten
1997-1999: asztalitenisz versenyszerűen
1999-2001: atlétika versenyszerűenNem csalodtam, de egy kicsit tobbet vartam.
Mondjuk vmi frappansabb riposztot. -
twollah
nagyúr
-
Alvin_ti4200
félisten
Hát akkor csalódnod kell, ugyanis sportoló vagyok/voltam:)
1993-1994: úszás hobbi szinten
1995-1997: tenisz hobbi szinten
1997-1999: asztalitenisz versenyszerűen
1999-2001: atlétika versenyszerűen -
Loretto
veterán
az szép. komolyan sokar tartom azokat akik nem lusták:D
-
Loretto
veterán
-
twollah
nagyúr
-
twollah
nagyúr
én meg ilyen vírusról hallottam:
''KÖZÉRDEKŰ INFORMÁCIÓ!!!
Minden mobilos előfizető figyelmébe!
Ha a hívást kap mobiltelefonján, és közben a kijelzőn ''ACE-?''
látható, NE VÁLASZOLJON A HÍVÁSRA, HANEM SZAKÍTSA MEG A HÍVÁST AZONNAL!!!
Ha fogadja a hívást, a telefon vírusfertőzést kap. A vírus töröl minden IMEI és IMSI adatot a telefonból és a SIM kártyáról, ami miatt a készülék nem fog tudni a hálózathoz kapcsolódni. A telefonkészüléket csak cserélni lehet. Ezt az információt megerősítette a Motorola és a Nokia, megtalálható a CNN weboldalán is. Mára hárommillió készüléket tett tönkre a vírus.!!
Kérjük, küldje tovább ezt az információt barátainak!!!''Ez mar a masodik 1000 eves hoax hir.
Most ismerkedsz a nettel? -
Tithian
őstag
-
twollah
nagyúr
Én max húgommal a hátamon megyek 100 kiló fölé:D
Hat aki annyit log a neten mint te akkor nem is csodalkozom, hogy olyan vekony vagy mint a ropi.
Menjel el sportolni.
En egy heten 4x jarok badizni, utana kb 10 perc szobakerekpar, es szinte a het minden napjan lefutok kb 2-3 kilometert. -
Alvin_ti4200
félisten
-
Alvin_ti4200
félisten
-
twollah
nagyúr
100 kilo alatt a ferfi ember csak konyvjelzo.
-
DonLeo
senior tag
Ok. Értem.
Jó szórakozás lehet... :F -
Som@
őstag
Nem te találtad ki. De legalább te ne terjesztd a hülyeséget... :P
És nem fogok ilyen hívást kapni, ebbe biztos vagyok. De szerintem KovacsUr mindent elmondott.
És hogy miért terjesztenek ilyeneket? :F A kérdés nagyon jó. Mi emberek csak ilyenek vagyunk.... -
Cathfaern
nagyúr
-
DonLeo
senior tag
-
Som@
őstag
Ha fogadja a hívást, a telefon vírusfertőzést kap. A vírus töröl minden IMEI és IMSI adatot a telefonból és a SIM kártyáról, ami miatt a készülék nem fog tudni a hálózathoz kapcsolódni. A telefonkészüléket csak cserélni lehet. Ezt az információt megerősítette a Motorola és a Nokia, megtalálható a CNN weboldalán is. Mára hárommillió készüléket tett tönkre a vírus.!!
Kérjük, küldje tovább ezt az információt barátainak!!!''Hjaj hagyjatok már ezzel a baromsággal! :(((
-
KovacsUr
addikt
Kérjük, küldje tovább ezt az információt barátainak!!!''Tudtommal ez még egy 1999-es hoax, csak most megint előkerült az aktualitása miatt.
-
DonLeo
senior tag
Kérjük, küldje tovább ezt az információt barátainak!!!'' -
DonLeo
senior tag
-
Loretto
veterán
háááát.ne tudom amig aktivan röpiztem addig 64 fölé nem mentem. ez heti 4-5 edzés nyáron napi 2x2.5 óra. csak ugy fater is hasonló magasságú 88 kg. ami a szar igaencsak az oldalára hizik és már kezd nekem is.olyan mintha rajtam maradna az uszógumi. :D
-
KovacsUr
addikt
-
twollah
nagyúr
-
Loretto
veterán
aktívban bluetooth virusról dumálnak. de jó hogy 3210-em van :D
-
Loretto
veterán
-
Cathfaern
nagyúr
-
Loretto
veterán
-
KovacsUr
addikt
-
lesaux
veterán
-
lesaux
veterán
-
Loretto
veterán
mennyit szoktatok fogyni nyáron kb?
-
twollah
nagyúr
-
Cathfaern
nagyúr
-
twollah
nagyúr
-
DonLeo
senior tag
-
twollah
nagyúr
Most neztem utanna, hogy sehogy sem lehet az uj emberkeknek feltolteni, gondolom az elozo hozzaszolasomban reszletezett okok miatt van ez.
Meg lehet probalni azt, hogy kicsit konyorogsz a webmasternek egy szep szivhez szolo levelben. -
Som@
őstag
[18:37:35] =<Bazsesz>= !seen [Soma]
[18:37:36] -<+Bell>- ISeen:I [Soma] (*****hosztvagymicsoda***********) már lelépett a #prohardver csatiról 13 napja, 18 órája, 34 perce (2004.06.11 23:02), ezzel az üzenettel: ({''''}).
Egy kérdésem van csak: Mi van veled? Mert mondtad, hogy lesz valami, amitől a múltkor (ennyi napja) olyan jó kedved volt...
Hallgatunk :D
Üdv: BAluKezdesz öregedni. :DDD
Most nem olyan jó a kedvem, de ebbe ne menjünk bele... -
Cathfaern
nagyúr
De úgy értem, hogy milyen címen lehet feltölteni? A user/passw gondolom megegyezik a regsiztrációnál megadottakkal. Ugyanis ha a amigos.amiga.hu-val próbálkozok, akkor nem hajlandó elfogadni a passw-ödmet :F
-
twollah
nagyúr
Nekem megy.
Amugy van vmi limit.
Mert par elelmes emberke warezszervert csinalt az amiga.hubol, es ennek koszonhetoen a hasznalhatatlansagig lelassult az oldal. -
Bazsesz
őstag
[18:37:35] =<Bazsesz>= !seen [Soma]
[18:37:36] -<+Bell>- ISeen:I [Soma] (*****hosztvagymicsoda***********) már lelépett a #prohardver csatiról 13 napja, 18 órája, 34 perce (2004.06.11 23:02), ezzel az üzenettel: ({''''}).
Egy kérdésem van csak: Mi van veled? Mert mondtad, hogy lesz valami, amitől a múltkor (ennyi napja) olyan jó kedved volt...
Hallgatunk :D
Üdv: BAlu -
Cathfaern
nagyúr
-
twollah
nagyúr
-
DonLeo
senior tag
[L]http://www.tar.hu/donleo/pictures/Falsche%20Euromuenzen.jpg[/L]
[Szerkesztve] -
Cathfaern
nagyúr
-
PeliScan
addikt
-
PeliScan
addikt
-
Cathfaern
nagyúr
-
divot
veterán
Tényleg rosszul éreztem magam ettől a munkától. Olyan, mint ha azt mondanák neked, hogy megkeresheted még egyszer a fizudat, ha meló után beállsz a mekibe hamburgert sütni.
-
KovacsUr
addikt
Vége a vizsgaidőszaknak, szabad ember vagyok. :D
-
Som@
őstag
És Te mit vesztettél rajta? :U Komolyan érdekelne. (Tudom, nem vagyunk egyformák.) De ha tényleg rosszul érezted magad, akkor valóban érthető, ha otthagytad...
Csak sokan vannak úgy, hogy ilyen feltételekkel (mármint amit te leírtál) nagyon szívesen mennének dolgozni... -
divot
veterán
-
PeliScan
addikt
Cathfaern, azért ha megvan a rendes video/audio szinkronos verzsön, szólj, mert tűkön ülök. :B
-
lesaux
veterán
Én is így gondoltam, ezért vágtam bele. De rá kellett jönnöm, hogy az önbecsülés bizonyos helyzetben fontosabb, mint a pénz. És arra is, hogy szar munkát csak akkor szabad elvállalni, ha épp nincs más, különben egézségtelen gondolatokkal telik meg az ember feje, és végül még bekerül az esti híradóba. :DDD
Azért én lehet, hogy erőt vettem volna magamon, és rászánok havi 4 napot. :)
-
divot
veterán
Én is így gondoltam, ezért vágtam bele. De rá kellett jönnöm, hogy az önbecsülés bizonyos helyzetben fontosabb, mint a pénz. És arra is, hogy szar munkát csak akkor szabad elvállalni, ha épp nincs más, különben egézségtelen gondolatokkal telik meg az ember feje, és végül még bekerül az esti híradóba. :DDD
-
[amne]
senior tag
-
Arhel
senior tag
ha már ellopták akkor nem tök mind1 :)
csak akkor van értelme, ha elöfizetésses, de akkor is szólsz ügyfélszolgálat és ők onnan szólnak rendőrség, aztán ha használják telót betudják mérni >> szal lehet visszakapod telód :)
(de persze semmi sem ennyire egyszerű :O ) -
I_Am
veterán
-
Som@
őstag
Hogy kissé árnyaljam a helyzetet: Tegyük föl, hogy tíz éve dolgozol programozóként. Eleinte annyi volt a feladatod, hogy bekapcsold a gépeket reggel, mire megjönnek az idősebb kollégák, de az idők során te lettél az egyik legjobb programozó a cégnél. Erre megkeresnek, hogy indul egy másik cég, ahol szükség lenne a szaktudásodra, kapsz ennyi és ennyi pénzt, és az lesz a feladatod, hogy bekapcsold a számítógépeket.
És akkor elgondolkodik az ember, hogy tényleg azért küzdött tíz évig, hogy most ismét bekapcsolgassa a pc-ket?
Kissé zavaros a kép, de ilyesféle helyzetbe kerülvén mondtam le a feladatot három hónap után. (Legalább a nyaralásra valót megkerestem. :P)Hm. A kérdés jó.
Szerintem havi 4 napot azért bevállalnék. :) -
lesaux
veterán
-
lesaux
veterán
-
[amne]
senior tag
-
divot
veterán
Hogy kissé árnyaljam a helyzetet: Tegyük föl, hogy tíz éve dolgozol programozóként. Eleinte annyi volt a feladatod, hogy bekapcsold a gépeket reggel, mire megjönnek az idősebb kollégák, de az idők során te lettél az egyik legjobb programozó a cégnél. Erre megkeresnek, hogy indul egy másik cég, ahol szükség lenne a szaktudásodra, kapsz ennyi és ennyi pénzt, és az lesz a feladatod, hogy bekapcsold a számítógépeket.
És akkor elgondolkodik az ember, hogy tényleg azért küzdött tíz évig, hogy most ismét bekapcsolgassa a pc-ket?
Kissé zavaros a kép, de ilyesféle helyzetbe kerülvén mondtam le a feladatot három hónap után. (Legalább a nyaralásra valót megkerestem. :P) -
lesaux
veterán
-
I_Am
veterán
-
lesaux
veterán
Nem jó sem az 12345, sem az 54321, sem a 00000.
-
Som@
őstag
-
I_Am
veterán
-
DonLeo
senior tag
-
Arhel
senior tag
-
I_Am
veterán
-
lesaux
veterán
Mi van, ha valaki 3-szor hülyeséget írt be PIN kódnak? Most valami max. 5 jegyű számot hajlandó elfogadni a telefon, de a PIN2 nem jó neki, a PUK kódok meg hosszabbak.
-
Arhel
senior tag
Most néztem meg én is a trailert! :( Köcsög amcsik egy az egyben lekoppintják... :(( Ebből látszik, hogy már semmi újat nem tudnak kitalálni. De szerintem ez szánalom lesz.. Egy dagadt nő lesz a ''nagy, übergizda, tuning mester, pizzafuti'' sofőr :F >> LOL
-
divot
veterán
-
atus
senior tag
-
divot
veterán
Nem informatikai munka. Kreatív, szellemi tevékenység. :P
-
twollah
nagyúr
Kiestek az angolok.
Ez szamomra oromhir. -
atus
senior tag
Huhhh.... :(
Épp az imént mondtam le egy havi négy nap elfoglaltsággal járó, 100e+ÁFA jövedelmet jelentő munkát. Életemben először éreztem, hogy hiába vannak lehetősége, igenis csak azt szabad elvállalni, amiben leglább egy kicsit jól érzi magát az ember. Pedig jól jött volna a pénz, de minden egyes ezzel a munkával töltött napon úgy éreztem, hogy micsoda alak vagyok, akit ennyiért meg lehet venni, ilyen kezdőknek való melóra. :(
A kedvesem viszont nagyon rendes volt, azt mondta, hogy legyek büszke magamra, amiért bebizonyítottam, hogy nem csak a pénz érdekel. :)Esetleg szólnál a volt munkaadódnál egy pár jó szót az érdekemben? :D
De komolyan, milyen munka ez, ami kezdőknek való, és havi négy nap alatt 100 pénzt hoz. Kíváncsi vagyok, és szerintem alkamas is. Kezdő is, meg 4 napnál többet nem is akarnék dolgozni havonta.... :DDD -
twollah
nagyúr
Lesz TAXI remake az amcsik csinaljak.
Ez mar a veg. -
PeliScan
addikt
Hajaj :( Nincs rendben. Az a baj, hogy nálam sem jó :( Valahol ott csesződhetett el, amikor betömörítettem a hangot. Sorry, de azt kell hogy mondjam, hogy szakísd meg a letöltést, majd szólok ha meg van csinálva rendesen.
(már csak abban reménykedhetek, hogy nem ez a verzió lett szétosztva tanárok/diákoknak :O Bár eddig nem jött negatív visszajelzés, szóval szerintem nem)
[Szerkesztve]Még szerencse, hogy észrevettem a hibát! Mi lett volna ha télleg ez osztódik szerteszéjjel?! :Y
Javaslom vmi jutalom megszavazását! :DDD :DD -
Cathfaern
nagyúr
Így próbálom megakadályozni h bemérjenek a szerzői jogvédő szervezetek! Mindenütt ottvannak..! Résen kell lennünk, vagy különben mindmeghalunk!! :Y
Nahjó, nem. :) Vagyis inkább :(. DC klinesstől, routertől, OP rendszertől függetlenül, február óta így meg. Kb 10 percenenként lebobálnak a hubok, tökmind1, melyiken vagyok rajta. Egy esetben nem, ha rossz IP cím van beírva.
Ráadásul a chat közben is van egy olyan 10 perc lagg, tehát ha beszélgetni szeretnék, akkor az IP címem utsó számjegyéhez hozzadások egyet :D ekkor megszakad az összes letöltés, és minden oké. :)
Még csak aviprevewwel néztem, de szanaszét van csúszva a hang és a kép a PremoRELOADED klippebn! Ez termlszetes? Pl amikor talán vmi '56os ünnepségen vezényel egy papóka, akkor gondolom a tü-tí-tü-tírü-títítít re kellene böködnie, de az már kb 3 másodperccel előbb lemegy. :FHajaj :( Nincs rendben. Az a baj, hogy nálam sem jó :( Valahol ott csesződhetett el, amikor betömörítettem a hangot. Sorry, de azt kell hogy mondjam, hogy szakísd meg a letöltést, majd szólok ha meg van csinálva rendesen.
(már csak abban reménykedhetek, hogy nem ez a verzió lett szétosztva tanárok/diákoknak :O Bár eddig nem jött negatív visszajelzés, szóval szerintem nem)
[Szerkesztve] -
divot
veterán
Huhhh.... :(
Épp az imént mondtam le egy havi négy nap elfoglaltsággal járó, 100e+ÁFA jövedelmet jelentő munkát. Életemben először éreztem, hogy hiába vannak lehetősége, igenis csak azt szabad elvállalni, amiben leglább egy kicsit jól érzi magát az ember. Pedig jól jött volna a pénz, de minden egyes ezzel a munkával töltött napon úgy éreztem, hogy micsoda alak vagyok, akit ennyiért meg lehet venni, ilyen kezdőknek való melóra. :(
A kedvesem viszont nagyon rendes volt, azt mondta, hogy legyek büszke magamra, amiért bebizonyítottam, hogy nem csak a pénz érdekel. :) -
Tithian
őstag
Így próbálom megakadályozni h bemérjenek a szerzői jogvédő szervezetek! Mindenütt ottvannak..! Résen kell lennünk, vagy különben mindmeghalunk!! :Y
Nahjó, nem. :) Vagyis inkább :(. DC klinesstől, routertől, OP rendszertől függetlenül, február óta így meg. Kb 10 percenenként lebobálnak a hubok, tökmind1, melyiken vagyok rajta. Egy esetben nem, ha rossz IP cím van beírva.
Ráadásul a chat közben is van egy olyan 10 perc lagg, tehát ha beszélgetni szeretnék, akkor az IP címem utsó számjegyéhez hozzadások egyet :D ekkor megszakad az összes letöltés, és minden oké. :)
Még csak aviprevewwel néztem, de szanaszét van csúszva a hang és a kép a PremoRELOADED klippebn! Ez termlszetes? Pl amikor talán vmi '56os ünnepségen vezényel egy papóka, akkor gondolom a tü-tí-tü-tírü-títítít re kellene böködnie, de az már kb 3 másodperccel előbb lemegy. :FHa ez egy videófájl:
Részfájloknál az AviPreview nem éppen csúcstechnológia...
Nézd meg VLC-vel is, hátha. -
_Volkovy_
nagyúr
-
PeliScan
addikt
Még csak aviprevewwel néztem, de szanaszét van csúszva a hang és a kép a PremoRELOADED klippebn! Ez termlszetes? Pl amikor talán vmi '56os ünnepségen vezényel egy papóka, akkor gondolom a tü-tí-tü-tírü-títítít re kellene böködnie, de az már kb 3 másodperccel előbb lemegy. :F -
Cathfaern
nagyúr
-
Tithian
őstag
PeliScan!
Mo-ról való telefonálás-ban nem vagyok tájékozott, de egy biztos: Skype a legolcsóbb megoldás. :) Egyébként szerintem a NeoPhone-nál nem nagyon találsz olcsóbbat.
tildy!
Gratula a vizsgához, mondtam, hogy nincs miért izgulni. :C Remélem nem haragszol meg, de a lányok nálunk is más elbánásban részesültek.
Tithian!
A HDD mióta optikai meghjató? :FAmióta nem tudom, miket írok össze :C
Biztos flashbackem volt és bevillant valamelyik nagyszabású számtech tanárom :B -
Bash
őstag
PeliScan!
Mo-ról való telefonálás-ban nem vagyok tájékozott, de egy biztos: Skype a legolcsóbb megoldás. :) Egyébként szerintem a NeoPhone-nál nem nagyon találsz olcsóbbat.
tildy!
Gratula a vizsgához, mondtam, hogy nincs miért izgulni. :C Remélem nem haragszol meg, de a lányok nálunk is más elbánásban részesültek.
Tithian!
A HDD mióta optikai meghjató? :F -
Cathfaern
nagyúr
Cathfaern: hohohó, öröm ilyesmi hírre hazaértkezni. :) remélem a záróképsorok vmelyikén van egy tabló is, a portrék alatt meg mailcímek. :DDD Independence alkalmas HUB ilyesmire, nm? Nincs megosztási limit, ha jól tudom, és eléggé szabados szellemű, mármint nincs sok szabály.
atus: Köszönönöm szépen! :) A telszámod felírtam, első körben elmegyek egy bótba, ahol az előző tulaj vette, aszongyák megnézik, meg kicsit frissítik a firmware-t is talán. Ha nem jön össze, kereslek! Köszi még1x!OK, Koli-n és Independence-en fennt vagyok
-
Cathfaern
nagyúr
-
Tithian
őstag
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Congrat! :C
''Csak'' két államvizsga tárgyad volt? A mindenki által lenézett ''büfészakon'' hárommal szoptunk... Ettől függetlenül congrat még1x!
[Szerkesztve] -
kamikaze boci
őstag
-
Gambit
őstag
-
tildy
nagyúr
Megvan!!!!!!
archi:5
mobil:5
szakdolivedes:5
a szigok kettesek voltak igya dipiatlag:4
Jahm es nem erdemeltem meg.Nem tudtam 5sre, csk szeintem n voltam egyeduli csaj. -
neduddki
nagyúr
H!I
Nem igaz, hogy meg mindig senki nem lotte le eszt a f.szttt...........:- (((((((
[L]http://index.hu/politika/belfold/budapest/szabadsag062/[/L]
udv
neduddki
Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 11
- (téma lezárva)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 4
- Diablo IV
- iPhone topik
- Bemutatkozott az iQOO első T-szériása
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Mac Pro 6,1 2013 Late
- GAMER PC! i7-14700 / RTX 5080 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold / BeszámítOK !
- ASUS ROG Strix SCAR 16 / Ultra 9 275HX / RTX5090 / 32GB / 2TB NVMe! BeszámítOK
- 27% - Corsair RMx Series RM1000x 1000W 80 PLUS Gold (CP-9020271-EU) Tápegység!
- White AM4 félkonfig! ASUS ROG B550-A + Ryzen 9 5950X BOX + 32GB DDR4 3600Mhz CL17
- HP Z Turbo Drive Quad Pro
- iPhone 13 mini 128GB 88% (1év Garancia)
- iPhone Xr 64GB 100% (3hónap Garancia)-ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR Gyűjtői darab - AKCIÓ
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.Skill Trident Z Neo RGB 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X240 - i5-4GEN I 8GB I 180SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest