Hirdetés
Aktív témák
-
-
Loretto
veterán
aktívban bluetooth virusról dumálnak. de jó hogy 3210-em van :D
-
Loretto
veterán
mennyit szoktatok fogyni nyáron kb?
-
Loretto
veterán
hallotátok a hapit aki leforrázta a kedves nejét mert nem engedte a meccset nézni?és persze higed vizet akart ráengedni,micsoda véletlen :) pedig lehűteni akarta.
[Szerkesztve] -
Loretto
veterán
banyek vki tegye be a linkjét annak a topicnak ,amiben a postai árakról volt szó.köszönöm.(nem találom) :d
-
Loretto
veterán
pestiek.mivel tegnap és ma pesten vagyok alkalmam nyilt megismerni a IX kert.nem tom hogy csak itt vagy máshol is de baromi csatorna szag van.ez mindig ilyen?:D
-
Loretto
veterán
na gyerekek vagy beszívtam a p4-gyel(ez a rosszabb eset), vagy csak a tápom elégtelen. :( :( :(
-
Loretto
veterán
télleg egyébként nagyon esős a nyár eleje.nem is tudom mikor volt ilyen csapadékos utoljára. a tavaszvég-nyárelő.
[Szerkesztve] -
Loretto
veterán
válasz
kamikaze boci
üzenetére
sajna az elmélet kajak gáz volt a páldák anyira nem de azért akkor is jó lett volna tükör.ehhhh.majd kedden kiderül mi az állás.
-
Loretto
veterán
válasz
kamikaze boci
üzenetére
nincs mit, de van totyik is róla.
hát igen gondoltam hog csak mi szivtunk ráadásul ez okj-s vizsga amiből csak szeptemberben van jaítás kemén pénzért:(
de mindjárt lezs a meccs:) -
Loretto
veterán
válasz
kamikaze boci
üzenetére
m1 v m2
-
Loretto
veterán
gáz lett a vuzsagám. :(
valaki aki tanul számvitelt , irt ugy vizsgát hogy nem volt számlatükör , sem mellékelve a számlaszámok? -
Loretto
veterán
zalmanéknál procihűtőben mi a különbség a kettő között.
cnps7000 ill cnps7000a.
amugy a mistral árul zalman cuccokat, micsoda fejlődés. -
Loretto
veterán
pécsen nyugi van, de baromi fülldet az idő.
időjárásjelentés megvolt :) -
Loretto
veterán
megy ez az idióta mr bean.hihetetlen gyenge:(
-
Loretto
veterán
jó nektek.nekem pénteken okj-s vizsgám lesz 2 évnyi számvitelből. :(
-
Loretto
veterán
láma kérdés: van egy alaplapom bolti még garis semmi gáz vele, csak esetleg egy jobbat szeretnék.visszaveszik az üzletben és ráfizetéssel adnak amit szeretnék? :F
vagy nagyon álmodozom? :D -
Loretto
veterán
volt valaki swinger klubban? :) :D
-
Loretto
veterán
szereti valaki a teniszt?néztétek a roland garros döntőt?nem volt semmi.
-
Loretto
veterán
nos én ugy értettem hogy 17 évesen is összeesnek.ez nem normális.de bizonyhogy sportoltam . 12 év extraligás röpicsapatban.most kometa kaposvár a neve(amikor ott voltam akkor még pini volt). 1x diálkolipiai bajnok 2x junior bajnok ,serdülő ezüst.14 évesen válogatott kerettag.ja igen én végigcsináltam a 3 honapos alapozó edzést ami a nemzetközi kupaszereplésre kellett, függetlenül hogy nem voltam a felnőtt csapat tagja.ja igen az edzésmennyiség napi 2x(2-2.5óra) , hetente 5 nap.
szal azért nem vagyok elveszve teljesen, erre akartam rávilágítani:) -
Loretto
veterán
mi történik a focistákkal ,hogy mind szívrohamot kap?(illetve egyre több ilyen hir van? )
-
Loretto
veterán
mi ez az uj virus amit a tv is mondott?
-
Loretto
veterán
tudtok ennél többet az vagy biztosabbat a kill bill 3-ről?
[L]http://www.dreamer.hu/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=344&mode=thread&order=0&thold=0[/L] -
Loretto
veterán
#629?
-
Loretto
veterán
halihó.nem tudja valaki hogy ez a telo mennyibe lesz? samsung sgh x450. egy pesti gsm üzlet honlapján láttam 60000 huf-ért de szerintem ez sok mert pl. a nokia 6610 50000ft ugyanitt.
köszi -
Loretto
veterán
melexik a procim.net+zene+dvd írás és már 30 fok
-
Loretto
veterán
hallotátok ezt a mozis dolgot?jun .7 után ha veszel mozijegyet akkor kapsz egy füzetszerűt amiben van 20 kupon, majd ezzel jun 17-20-ig 290 hufért mozizhacc.tök cool nem?
-
Loretto
veterán
gyerekek most hogy itt a nyár jönnek a szúnyogok. de gondolom sokan azért nyitva hagyja az ablakot, de azok a köcsögök csak ugy berepülnek mintha muszéj volna.a kérdésem ti mivel tartjátok kint ezeket a vérszopókat?
Az hogy zárva van az ablak, az nem jó válasz :)
Aktív témák
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 WIFI R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 750W
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 512GB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest