Hirdetés
Aktív témák
-
csudri
őstag
Most értem haza, dög fáradt vagyok és dög piás:C, úgyhogy lefekszem! Mindenkinek további jó PH!-zást!
Lehet, hogy ez senkit nem érdekelt, de azért off topic, mert off topic! Na ezt most jól megaszontam! Csumpirudi mindenkinek! -
Esmein
nagyúr
[L]http://break.darkangel.hu/solar1an/gumicukor1.JPG[/L]
[L]http://break.darkangel.hu/solar1an/gumicukor2.JPG[/L]
Ez történik, ha az ember a gépéhez engedi szőke barátnőjét :D -
Sick Boy
őstag
bazz ez iszonyú ronda lett...
egyúttal
jó éjt, off topicolók... -
anaqer
veterán
No, holnap megkezdem elős netmentes hétvégémet úgy... nem is tudom, talán fél év óta először...? :F Wish me luck. :O
-
lesaux
veterán
Na, a Freemail rondább lett, mint valaha. ;]
-
lesaux
veterán
Volt valami játéktopic, de nem találom.
[L]http://www.pro7.de/games/yetisports/part4/[/L]
Ebben nem érem el az 1300-at, a neten a többiek meg majdnem 1700-at csinálnak, és ez baromira idegesít napok óta. Hogy lehet messzire szállni a rohadékkal? Azt írják, hogy alacsonyan kell szállni. Ez OK, így lesz 1300, de valamit akkor még mindig nagyon rosszul csinálok. -
Sick Boy
őstag
NNNa eeeeez nagggyon felvidított mára, így a nap végére, megaloooooooool!!! :)
- Kérrrek egy fffél ko-konnyakot!
- Részegeket nem szolgálunk ki!
- Ddde nemm nekem lessz, hanem a ha-haveromnak!
- És ő hol van?
- Kint fe-fekszik aaaz ajtó e-előtt!
;] ;] ;] ;] -
pár perce azt hittem, hogy sikerült elrontanom életem első dvd-jét... (eddig ítam v. ötöt összesen)
egy film volt, .iso image-fájlban. először nero-val nyitottam meg, ami közölte, hogy neki ez az image nem tetszik. ezután dvd-decrypterrel próbálkoztam. az szó nélkül elkezdte megírni, de mielőtt befejezte volna, elkezdett hibaüzenetekkel bombázni, hogy az image utolsó 15 szektorában (a 2 295 248 - ből) ilyen, meg olyan hiba van...
majd kiírta, hogy lezárja a lemezt. ezután közölte, hogy az írás sikertelen volt. nem is olvasta be az olvasó...
újraindítottam a rendszert, s láss csodát, működik... :)) lejátssza
szóval heppi vagyok...
---------------------------------
és közben megtanultam két Floyd számot is gitározni, szóval nemi s volt olyan rossz ez a nap... :B
[Szerkesztve] -
Sick Boy
őstag
Ma még semmi sem vidított fel. Olyan elveszettnek érzem magamat. Tudom, hogy elmúlik, de akkor is, szal nem azért írok, hogy lelki konténereket kutassak. Olyan izé voltam egész nap, most is... nincs kedvem semmihez, tanulnom kellene, randet is kellene rakni a szobámban, de látom, ma már nem lesz abból se' semmi... Most elárulok valamit: nemrég volt ilyen izé, szal a modding verseny topicban, Poppyval... na, szal ő a barátnőm igazából, csak hülyültünk, meg mikor onnan kirúgtak bennünket, nyitottam a fáradt gőzben egy topicot, de bezárták és jól le is b@$Ztak, nem ok nélkül, elismerem. Kalandor: Én vagyok a ''bátyja'', barátja Poppynak, nem tudom, miért kezdte el ezt a bratyós dumát, totál hülyeségnek szántuk, hogy ''úúúúúúú vmelyik kocka ismerkedik, jaaaj'' meg ilyenek... Na, szóval ez van, remélem nem bannoltok e miatt.
Folytatva: Poppy hazaköltözött. Ő Pesten kolis, egyébként Komlón lakik. Most marad az e-mail meg az sms októberig, belebetegszem. Most is biztos ezért vagyok ennyire kiborulva, elválaszt tőle 200 km. Jó, fogunk találkozni, talán hetente, de eddig minden időnket együtt töltöttük (6,5 hónapja vagyunk együtt), és nagyon rossz, és annyira hiányzik...
Kocsival is kolbászoltam ma, a vezetésre sem tudtam figyelni. Hál' Isten találkoztam ma _Az-zal a városban, így együtt napi-lopi-lopakodtunk egy kicsit, de most ráadásul unatkozom is és senki sem ér rá, _Az kikészült, vizsgái vannak.
Na majd még írok, de
ÉN KÉREK ELNÉZÉST -
Som@
őstag
válasz
Loretto
üzenetére
Mit nem 17 évesen? :F
A sportorvosi vizsgálat kortól független. Sőt, fiatalon még ritkábban csinálják, mondván hogy úgy is fiatal, erős szervezet, nem lehet semmi baja, biztos makk egészséges.
Persze. Ez hatalmas nagy önámítás. :(
Rendszeres (2-3 hetes kontroll lenne az ideális.)
Sportoltál te valaha versenyszerűen? (Nem egészséges hosszútávon)
Mennyi edzés is van egy héten? Azok milyen intenzitásúak?
Milyen korszerű egyáltalán az edzésterv?
Pont a napokban (pontosabban tegnap) halt meg egy 3. osztályú magyar labdarúgó. :( -
KovacsUr
addikt
-
Sick Boy
őstag
Hány évig tart még a nyár?
A szívünkben örökké talán...
Hány évig tart még a csók?
Az arcunkon, ami sohase' volt..?
Hány évig tart még a nyár?
Nem volt, nem lesz soha talán...
Hány éjjen áll még a bál?
Amíg az élet majd ide talál...?
:O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O -
Loretto
veterán
mi történik a focistákkal ,hogy mind szívrohamot kap?(illetve egyre több ilyen hir van? )
-
Sick Boy
őstag
ma 103-as busszal nyomultam és mit láttam??? egy utcaseprő felszállt a heverjaival (másik utcaseprőkkel), és egy ilyen lánc volt a nyakában egy hihetetlen medállal, várjatok, most megpróbálom szemléltetni, hogy milyen is volt:

na így nézett ki, csak nemtom miből volt, gondolom, nem aranyból, találn rézből...
de nagyon brutkó volt!!! -
Som@
őstag
válasz
KovacsUr
üzenetére
Szia!
Nem tudom, hogy már írtam-e (szerintem nem, de mostanában alig tudom, hol áll a fejem), de sajnos a .NET-es melóból egyelőre nem lesz semmi. :(
Úgy ahogy van, elnapolták.
Sajnálom.
Remélem azért hamar találsz valamit. :P
Amúgy engem is érdekelne, hogy mi törpént? :U :B (e-mail?) -
KovacsUr
addikt
hungeek: Most sírjak vagy nevessek? :) Nem véletlenül írtam, hogy olcsón. Járnék én Diorban, ha a pénztárcám engedné, nem elvi problémáim vannak a márkás cuccokkal... :P
DaSilva: ezt a Jeans Clubot majd bevizsgálom, köszi. -
Sick Boy
őstag
kezem a fegyveren
szétestem teljesen
ez nagyon péntek
Gyémánt
Éj lettem, csend a hangom,
A napot akartam, s elégett minden.
Éj lettem, álom, árnyék,
Csak te ragyogsz még,
Gyönyörű kincsem.
Vak lettem, világtalan,
Tudom, hiába vezet kezed.
Vak lettem, szemem nem ébred,
Hagyd hát gyémánt, hogy elveszítselek!
Ékszer a lelked,
Gyermek, hova rejtselek?
Ékszer a lelked,
Félek, eltöröm fényedet.
Vad lettem, bujdosó,
Veszett vérem megmérgezett.
Vad lettem, szívem nem ébred,
Hagyd hát gyémánt, hogy elveszítselek!
Ékszer a lelked,
Gyermek, hova rejtselek?
Ékszer a lelked,
Félek, eltöröm fényedet.
Hova rejtselek el?
Hova rejtselek el?
Gyémánt... -
Loretto
veterán
mi ez az uj virus amit a tv is mondott?
-
hungeek
senior tag
most amúgy hirtelen ilyeneket tudok mondani hogy:
Christian Dior
Tommy Hilfiger
(nekem ezekből vannak fekete ingjeim, 3db)
de ezek nem olcsóak és MO.-n nem is tudom hogy beszeezhetőek-e -
Cruz
aktív tag
-
KovacsUr
addikt
Fekete inget szeretnék venni olcsón. Tecsóban, Auchanban nem hallottak még ilyesmiről. (?!) Tippek?
-
Bazsesz
őstag
Hali!
Kéne nekem egy kis segítség. :)
Szal szükségem lenne egy hatalmasnagy MATRIX feliratra, az oridzsinálra. VAn esetleg valakinek ilyenje?
Az a probléma, hogy akkora kéne, hogy legalább a mérete ilyen 50 széles és x magas legyen (centiméterben).
Tud valaki segíteni? Megköszönném.
Üdv: Balu -
nekem is kéne még egy szakmai közép nyelvvizsga...
mert nálunk csak akkor kap az ember diplomát, ha kettő ilyenje van az embernek.
én meg hadilábon állok a némettel...
egész nyáron németül fogok tanulni... király lesz.
lehet, hogy ki kéne menni Németo-ba... ott csk rám ragadna valami.
nem tud vki vmi ilyen lehetőséget? hogy kell elintézni egy hosszas külföldi tartózkodást, mondjuk egy családnál? :U -
tildy
nagyúr
Érettségi:)
De rég volt:)
Na nekem meg államvizsgára kell tanulni.
DE msot az angolt nyomom keményen, jövő hét végén nyelvvizsga -
_Volkovy_
nagyúr
Enyhén beittam citrompáleszből,úgyhgy elátomolgyok az ágyam felé.Istenáldjon titeket.
-
Ye_Nő
tag
Chip: sms-ben elérsz, ha valami fontos van, most éppen ''szabadságon'' vagyok. :)
csókoltatok amúgy minDenkit :))
Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Pánik a memóriapiacon
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Boldog Új Évet Kívánunk 2026-ra!
- Battlefield 6
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Visszakerült a GOG az eredeti társalapítóhoz
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- ÚJ MacBook Pro 14" M4 PRO 24GB 512GB Space Black
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/128GB Fekete / 12 hó jótállás
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 1TB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest