Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- Mini-ITX
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen széket vegyek?
- Projektor topic
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
Aktív témák
-
PeliScan
addikt
Cathfaern, azért ha megvan a rendes video/audio szinkronos verzsön, szólj, mert tűkön ülök. :B
-
PeliScan
addikt
válasz
Cathfaern
üzenetére
Így próbálom megakadályozni h bemérjenek a szerzői jogvédő szervezetek! Mindenütt ottvannak..! Résen kell lennünk, vagy különben mindmeghalunk!! :Y
Nahjó, nem. :) Vagyis inkább :(. DC klinesstől, routertől, OP rendszertől függetlenül, február óta így meg. Kb 10 percenenként lebobálnak a hubok, tökmind1, melyiken vagyok rajta. Egy esetben nem, ha rossz IP cím van beírva.
Ráadásul a chat közben is van egy olyan 10 perc lagg, tehát ha beszélgetni szeretnék, akkor az IP címem utsó számjegyéhez hozzadások egyet :D ekkor megszakad az összes letöltés, és minden oké. :)
Még csak aviprevewwel néztem, de szanaszét van csúszva a hang és a kép a PremoRELOADED klippebn! Ez termlszetes? Pl amikor talán vmi '56os ünnepségen vezényel egy papóka, akkor gondolom a tü-tí-tü-tírü-títítít re kellene böködnie, de az már kb 3 másodperccel előbb lemegy. :F -
PeliScan
addikt
Jártatos vki a tengerentúli hívsokban? (Bash nem elérhető at the moment. :()
301 777 98xx > egy ilyen formátumú, amerikai szám, honnan, milyen rendszerből hív6ó a legolcsóbban? NeoPhone? Vagy Matáv? V mi?
[term. itthonról gondoltam a hívást. :)]
[Szerkesztve] -
PeliScan
addikt
Cathfaern: hohohó, öröm ilyesmi hírre hazaértkezni. :) remélem a záróképsorok vmelyikén van egy tabló is, a portrék alatt meg mailcímek. :DDD Independence alkalmas HUB ilyesmire, nm? Nincs megosztási limit, ha jól tudom, és eléggé szabados szellemű, mármint nincs sok szabály.
atus: Köszönönöm szépen! :) A telszámod felírtam, első körben elmegyek egy bótba, ahol az előző tulaj vette, aszongyák megnézik, meg kicsit frissítik a firmware-t is talán. Ha nem jön össze, kereslek! Köszi még1x! -
PeliScan
addikt
twollah kedvéért linkelem, mint találtam. :) az előző fehér, meg a piros is jobb volt, bár mindkettő drágább is volt.
[L]http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?q1=Skoda&hirdeteskod=651706&submit=ugras&megjelenes=4&kategoria=&screenwidth=1280[/L]
[L]http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?q1=Skoda&hirdeteskod=651706&submit=ugras&megjelenes=4&kategoria=&screenwidth=1280[/L] -
PeliScan
addikt
Most értem haza nyaralásból, az utcsó nap meghalt a fényképezőm. :( Illetve a memóriakártya. Vagy egyik sem? :F Nem tudom.
Ennek kiderítésére, BP vmi központibb területén, van esetleg vki olyan segítőkész, hogyha CompactFlash-t eszik a fényképezője, egy 10 perces próbára össezfusson velem? :o
Én vinném a Minoltám, és a 256os CFem, amik nem ismerik fel egymást tegnap óta (kártyaolvasó a kártyát -format után- igen!) és szüxség lenne egy másik fényképezőre meg egy mármekkora CFre, hogy belepróbáljuk pl a másik gépbe az én CFem, hogy megeszi-e, illetve a másik CFet röffenti-e a Minolta...
Nagyon köszönöm előre is! (Vagy bármi más mdot, ötletet, hogy hogy tud6nám meg, mi a baj)
[beírom a digit fényképest topicba is, remélem ez nem flood még :B] -
PeliScan
addikt
Hátha vki nem látogatja a LAME topicot, de mégis tudhja. :)
Vmi olyan program kéne, ami az mp3 filenevet beírja előadó/számcímnek az ID3 tagba! Van vmi efféle?
Elég sürgős lenne, köszönöm előre is! :) -
PeliScan
addikt
Remélem mindenki él alkotmányos jogával! :) Este hétig még lehet.
-
PeliScan
addikt
Kéne vmi jó kis online térkép, Debrecen és környéke kellene... pontosabban szeretném lemérni, hogy a debreceni főtér és a Víkend Major nevű szálláshely közt hány km van... merre tudnám megtudni szerintetek?
szerk: inkább vmi debrecenes topicba kellett vóna feltenni a kérdést, hátha ők alapból tudják. mindjárt meg is teszem :)
[Szerkesztve] -
PeliScan
addikt
Hm-hm. És mi lenne, ha tesóm jogsijával vezetnék addig? Másfél évvel fiatalbb nálam, és eléggé hasonlít... melyik a nagyobb felelőtlenség? :)
-
PeliScan
addikt
-
PeliScan
addikt
válasz
Panther
üzenetére
No jó, de azért csak szétkaptad már párszor, tudod, hogy mit és hol kell megtisztítgatni... :) tesóm nagyon vadu vezet, múltkor Árpád hídon felefé 130al, és még ment volna. Mondjuk azért húz ilyen jól, mert megeszi a 12 litert. :(
Dehogy várok a vezetéssel. Ha elkap a rendőr, és nagyon mocsok, akkor is csak azért büntethet meg, mert nincs nálam a jogsim, nem azért, mert nincs.
Télleg, az milyen büntetést von maga után? -
PeliScan
addikt
Huh, kinder. :D Jó nap ez a mai. :DDD Átmentem a forgalmin!! :))
Nem is akár hogy... nulla hibaponttal! A vizsgabiztos bácsi a végén két kézzel szorongatta a kezem, és véáleménye szerint az elmúlt fél év legjobb vizsgáját szurkol6tta végig. :D
Királyság van. :DDD
[Panther! majd értekeznék veled Warbi-ügyben, lévén te tapasztalt Warbista, és még csak kezdő, és kíváncsi lennék a karbantartási tippekre/trükkökre! :)] -
PeliScan
addikt
Akkor csak nekem jött jól a vihar. :)
Barátnőm holnap vizsgázik, és épp keményen tanulgattunk... hát nem elment az egész utcában az áram? :D Kellett tartani egy órácska kényszerpihenőt. :DDD
Csak holnap a forgamimon is ekkor vihar legyen, akkor csak lépésben lehetne haladni, és rá lehetne fogni mindent. :o -
PeliScan
addikt
Belehallgattam barátnőm osztályának föci vizsgájába; 10.esek; egy fiúcska épp a mikroelektronikai vállalatokról beszél (gazd. földrajz) > ''És ezek a mikroelektronikai cégek odatelepülnek a szilicium-völgyekbe, kibányásszák ott a sok sziliciumot, és beleteszik a csipekbe'' :C
hát, kb ennyi volt, amennyit hallottam belőle, mielőtt sürgősen elmentünk. :) -
PeliScan
addikt
válasz
Panther
üzenetére
Huh, köszönöm az infót! :) Még hezitálgatok... de ha egyszer 100%osan le6ározom magam, hogy minden pénzem egy kocsiba ölöm, akkor az nem csak hirdetéseket nézegetek hanem hirdetek is, meg beszeszem aláírásba :D meg járom pest utcáit, és ha Rapidot látok, lecsapok. :) Pl egy ''érdekelne az autó! 067024...'' papírkával az ablakotörlő alá. :)
(Egyelőre a vizsgákon legyek túl, holnap bukni fogok matekból, pl. :() -
PeliScan
addikt
Borzasztó. Az egész. :(
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
(reggelre kialszom. jó éjt all! :) ) -
PeliScan
addikt
Huh, köszönöm, ez nagy segítség. :) Legalább a címeket tudom.
Van a tételekhez tartozó olvasmány is mindenhol? Link meg ilyesmi? Vagy az nincs?
Bash; sajnos ilyen szempontból nagyon kezdő vagyok. :( Ha kellett vmi effél, mindig csak lementettem 2-3 hivatkozás mélyésgben az IEvel... nem tudom h müxik-e itt. :( -
PeliScan
addikt
www.lakatos.tk
[L]http://www.lakatos.tk[/L]
működik nektek a link? Plz, fontos lenne! Nekem nem. :( -
PeliScan
addikt
Nagymamám a vonatra várva unatkozott, és egy(!!) szál pipacsból gyorsan hajtogatott egy babát. Néha nagyon sajnálom h ennyire természettől eltávolodott életet élek. :(

-
PeliScan
addikt
[L]http://prohardver.hu[/L]
Ez a link itt csak ismeretterjesztési célokat szolgál, és különben sem vagyok benne biztos, h szerői jogok védelme alatt áll. :)
moderálva - warez/szerzői jogok megsértése miatt - atus :DDD -
PeliScan
addikt
Time Remaining: 10:12 :P
(a feltöltésig) -
PeliScan
addikt
-
PeliScan
addikt
Hát ez észbontó. Egy volt évfolyamtársam (férfi) szokeseg85 néven csetel a gyaloglón, és küldözgeti a logokat... katasztrófa. :D
-
PeliScan
addikt
Ne haragudj, kiment a fejemből. :U
Nem, nekem 304 van, ez egy három éves konstrukció, ami baromira sikeres lett, csináltak belőle következő évben eg négy megapixeleleset is, ez lett a 404, és tavaly ezt is picit turbózták, ez a 414.
A 304 és a 414 között a 0.7 megapixel felbontásberli különbség van, illetve a 414ben van élő hisztogram, és sRGB kódolás. -
PeliScan
addikt
Párduc, jól emélxem h egykor a te ereidben is SC : BW vér folyt? Egy laza menet? :)
-
PeliScan
addikt
Méri vmi az uptime-t, de mindig is lusta voltam utánanézni, h mi is az. AIDA pl megmondja, szerintem. De a legegyszerűbb, ha ADSLed van, az ugye automatikusan fellép a netre bakapcsolásnál. Duplakatt a hálózati kapcsolatoknál a helyi kapcsoaltra, és ott kiírja h mióta vagy online ami pár mp eléréssel az uptime. :)
-
PeliScan
addikt
-
PeliScan
addikt
No, bár a fél világ körbetelefonálásával, de megtudtam, h törvényileg nincs szabályozva h kell-e pótórákat venni, viszont az autósiskolák fele, a hölgy szerint az igényesebbek szerződésben rögzítik h kell venni párat. :o
Remélem az enyém igénytelen. :D
twollah; jók a c64 képek! -
PeliScan
addikt
-
PeliScan
addikt
Tehát akkor így, ha a 4000 forintos okmánybélyeget is beleszámítom, és a legközelebbire sikerül, akkor 112.100.- a jogosítvány. Szerintem mocsokság. :((
-
PeliScan
addikt
[Most épp úgy vígasztalom magam, h ki tudja, ha egy hét múlva járok ugyanerre, csak már a csillivilli kétszázötvenezres tuning Skodával, és egy picit átmegyek ugyanúgy a másik sávba, ahol épp egy távolsági busz megy mint állat, és elviszi a fél elejét a kocsinak, akkor többe kerülne a móka... de sajnos elég sovány vigasz. :O 16e-be került ez a mai :(]
-
-
PeliScan
addikt
Kurvaélet. :( Meghúztak. :( Soksok idő, meg pénz... áhh. :(((
-
PeliScan
addikt
Ha megbuktat, a vizsgabiztos kocsija elé vetem magam, aztán nézhet. :D
-
PeliScan
addikt
Szociológia, de nem tanulok, és ma délután kivágnak. :D (Najó, nem, de azért nem kéne megbukni.)
Nemzetközi tanulmányok-ra meg félévkor felvételiztem, fel is vettek, szóval szeptembertól megpróbálom a kettőt. (Ha a PHn töltött időm csak felét tanulásra fordítanám, simán menne a kettő egyszerre. :o) -
PeliScan
addikt
Óóó, puttána. :((( A fehér elkelt. :( A pirosnak meg nincs mailcíme. Maj mindjárt felhívom.
-
PeliScan
addikt
''egyedül felvágni lehet vele''... nem is tudod, hogy hány embernek az a fő célja egy-egy vásárlás kapcsán :U
(a barátnőm keresztszülei kétféle szaunát is építtettek a házukba, egy szárazat és egy nedveset, a történet szerint mert apuka ezt szereti, anyuka meg azt. Pedig itt is hasonló okok vannak ám, mivel kb évente 1x használják. De van! :D) -
PeliScan
addikt
No igen, én sem vettem komolyan a futott kilómétereket, valszeg úgy értik h az utcsó motorgenerál óta, vagy fogalmam sincs. :) Én is az alsót venném talán, csakhát az ugye öregebb, meg ki tudja h milyen a motor (tudtommal 1.3as motor '84ben csak Rapidba szereltek, tehát ez már átpakolt moci lehet).
A beölő azért is vicces, mert valszeg ki sincs vágva a csomagtartó teteje, meg amúgy is; minek azt levegőztetni? :) A skoda-kerepelés pedig szerintem eredetileg az egydobos kipufogó maitt van, azért ilyen a hangja, nah most ha ezekhez sportrendszer van, az vagy sokkal nagyobb dobot jelet, vagy kettőt, szóval csak nem olyan vészes a hangja sem. -
PeliScan
addikt
Ezt a tuning-Warbit tegnap láttam, főleg igényes festésével hívta fel magára a figyelmet. :D

Amúgy tényleg grat az eladáshoz, ez szerintem igazán jó ár érte! Én most ezeket néztem ki magamnak. Szerinted melyik legyen? :)
235.000 Ft
Évjárat: 1988 / 10
Futott km: 2500 km
Állapot: Normál
Motor: Benzin
Hengerűrtartalom: 1178 cm3
Teljesítmény: 38 kW (52 LE)
Kivitel: 4 ajtós
Száll. szem. száma: 5 fő
Szín: fehér
Tömeg:
Műszaki vizsga: 2004 / 10
Ködlámpa, sportkipufogó, törzskönyv. Sportkormány (egyedi, fekete-fehér bőr), sportkipufogó, fehér kilóméteróra számlapok, króm váltógomb, sportpedálok, golg gti ülések, fehér indexbúrák teljesen felújított, tökéletes motor, kis fogyasztással. A képtől eltér a színre fújt kilincsek, az oldalső matrica.
Ár: 250.000 Ft
Évjárat: 1984
Futott km: 50000 km
Állapot: Normál
Motor: Benzin
Hengerűrtartalom: 1300 cm3
Teljesítmény:
Kivitel: 4 ajtós
Száll. szem. száma: 5 fő
Szín: Ferrari piros
Tömeg:
Műszaki vizsga: 2006 / 5
Centrálzár, elektromos ablak(elől), riasztó, ALU felni, napfénytető, spoiler, sportkipufogó, fordulatszámmérő. Skoda 130 L, 1984-es évjárat, 5 sebességes, száraz féltengelyes, friss műszakival, FERRARI piros szín, alufelni, elektromos ablakemelők, központi zár, riasztó, stb... Kitűnő állapotban -
PeliScan
addikt
Csak nem nyitok ennek külön topikot, szóval ide. :)
ATI RADEON 9600SE 128MB AGP VGA - ASUS>>>>>>>>>>>>>>>26,550.-
ATI RADEON 9600 128MB AGP VGA - SAPHIRE>>>>>>>>>>>>>>> 29,210.-
ATI RADEON 9600XT 128MB AGP VGA - SAPHIRE>>>>>>>>>>>>>46,540.-
Foggalmam sincs mostanában a videókártyák után jelölés pontos specifikációk beli különbséget jelölő voltáról, így lécci segítsetek ki, h ezek közül melyik a legköltséghatékonyabb? :F
Tehát félre ne értsetek, gondolom h a SE az buta, az XT meg okos, a középső meg semmilyen. :D Tehát nem az kéne, h melyik a legjobb kártya, hanem h ezen az áron melyik ad a legnagyobb teljesítményt. :)
(teszem azt képzeletben elosztjuk az árat a háromdémárk pontokkal, és melyiknek lenne a legjobb eredménye?)
[Szerkesztve] -
PeliScan
addikt
Ha nyugtat vmi, én sem... sőt, elég soka nem, mégis lesz vhogy. :) Főleg a közgáz, a szociológia, meg az effélék nem olyan dolgok, amiknél erősen függne a jövőbeni sikeresség a tanulástól. Mert ha egy építséz nem tanulja meg a mészkő tulajdonságait, és a tetőtervezést, akkor abből később bajok leszenek, míg itt... :)
Aktív témák
- Honor X5c Plus 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest