Hirdetés
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- Hálózati sebességre gyúrt a Minisforum új mini-munkaállomása
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Pánik a memóriapiacon
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Steam Deck
- Bluetooth hangszórók
- OLED TV topic
Aktív témák
-
_Volkovy_
nagyúr
válasz
kamikaze boci
üzenetére
Grr..Érdekes ugyanakkor,hogy a V4 4500 az a leírás szerint megy:F
Hol találok én 4500-at?
[Szerkesztve] -
kamikaze boci
őstag
válasz
_Volkovy_
üzenetére
Nem megy, az NF7 AGP 3.0-ás, vagyis csak 4x/8X-ost tud.
Viszont ez elég érdekes:Voodoo5 5500: 3.3V AGP 1.0 ~ Max: 1X AGP (This card is actually a PCI66 device running at 66MHz only, it does not fully comply with the Intel AGP spec). Nem hiszem, hogy sok ilyen kártya van:) -
_Volkovy_
nagyúr
Ezt találtam:
AGP Signalling Voltage
AGP Signalling voltage is in basic terms the power the card requests from the motherboard in order to operate. The signalling voltages the Voodoo Banshee/3/4/5 AGP cards support are as follows:
Voodoo Banshee: 3.3V AGP 1.0 ~ Max: 2X AGP
Voodoo3 1000/2000/3000/3500: 3.3V AGP 1.0 ~ Max: 2X AGP
Voodoo4 4500: 1.5/3.3V AGP 2.0 ~ Max: 4X AGP
Voodoo5 5500: 3.3V AGP 1.0 ~ Max: 1X AGP (This card is actually a PCI66 device running at 66MHz only, it does not fully comply with the Intel AGP spec)
The Voodoo5 5500 AGP will only operate at the 1x (66MHz) transfer rate, although the 2x transfer is selectable in '3dfx tools' it actually doesn't work. The motherboard will automatically default back to PCI66 mode but the 3dfx tools option will remain at 2x.
Megy ez NF7-ben egyáltalán:F -
PeliScan
addikt
[L]http://prohardver.hu[/L]
Ez a link itt csak ismeretterjesztési célokat szolgál, és különben sem vagyok benne biztos, h szerői jogok védelme alatt áll. :)
moderálva - warez/szerzői jogok megsértése miatt - atus :DDD -
PeliScan
addikt
Time Remaining: 10:12 :P
(a feltöltésig) -
Sick Boy
őstag
micsoda $z@R nap ez a mai...
-
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
_Volkovy_
üzenetére
Iiigen? Én erről nem hallottam... úgy tudtam minden 4x-es AGP-t tudó kártya üzemel 1.5V-al. :(
PeliScan: Mi az hogy ''Time Remaining: 7:52''? :)
Egyébként nemigaz hogy mindenki azt a nyamvadt zenék seekeli, aztán a Hargitai Bea már nem is érdekel senkit... :DDD
[Szerkesztve] -
atus
senior tag
Megvaaaaaaan! :DDD
Dj Mummy vs. Sean Paul - Nuttin No Go So bubbling RMX
Ez már 100%! Csak le kellene tölteni valahonnan... ;] -
_Volkovy_
nagyúr
Nf7-ben megy a Voodoo5 5500?(AGP-s változat ofkorz)
-
atus
senior tag
Van egy tippem a Touzani-s múvi zenéjére: Memi & Rio - On The Dancefloor
Csak az a gáz, hogy sehonnan nem tudom letölteni, még previewt se, úgyhogy ez erősen tipp... -
Panther
HÁZIGAZDA
Ez milyen lett?
by Panther: [L]http://pantherz.uw.hu/hargitaibea_by_panther.jpg[/L]
Eredeti: [L]http://anarki.fw.hu/vagott2.jpg[/L]
:)
[Szerkesztve] -
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
...Összejött? :)
-
F-ECT$
titán
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
De qrva késő van :DDD Vagyis korán :DDD
-
Alvin_ti4200
félisten
Nagyon, de nagyon szeretem a Melit

Köszönöm, csak ennyit szerettem volna lefekvés előtt, jó8:) -
PeliScan
addikt
-
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
PeliScan
üzenetére
Most ezt nem értem. Most / még később akarsz átmenni hozzá? Mert az elég érdekes sztem :U Ha pedig ott van ahol te, és te meg itt lógsz / BW-zel, akkor nem vagy normális. :DDD
No jóccakát. Én most már inkább a bnőmmel leszek... sajnos csak gondolatban tehetem meg.
[Szerkesztve] -
PeliScan
addikt
Hát ez észbontó. Egy volt évfolyamtársam (férfi) szokeseg85 néven csetel a gyaloglón, és küldözgeti a logokat... katasztrófa. :D
-
twollah
nagyúr
Hogy hivjak azt amikor Istvan kiray szelleme kisert a vizparton?
Parti vajkrem. -
Bash
őstag
Újra itthon vagyok. Ma este egy kis mall, mozi, aztán holnap reggel irány vissza Sarasota-ba, meg a beach-re. :)
-
PeliScan
addikt
Ne haragudj, kiment a fejemből. :U
Nem, nekem 304 van, ez egy három éves konstrukció, ami baromira sikeres lett, csináltak belőle következő évben eg négy megapixeleleset is, ez lett a 404, és tavaly ezt is picit turbózták, ez a 414.
A 304 és a 414 között a 0.7 megapixel felbontásberli különbség van, illetve a 414ben van élő hisztogram, és sRGB kódolás. -
PeliScan
addikt
Párduc, jól emélxem h egykor a te ereidben is SC : BW vér folyt? Egy laza menet? :)
-
twollah
nagyúr
[L]http://norbi1.srv.hu/[/L]
IMHO az emberke tuti, hogy nem 100as. -
twollah
nagyúr
Na lassan elkezdem a netet turni Kawaks romok utan.
-
atus
senior tag
Szániról van, plíz tőccsétek le, nézzétek meg (érdemes), és mondjátok meg mi ez a zene ami alatta megy: [L]http://home.quicknet.nl/qn/prive/ch.nannings/Touzani.wmv[/L]
Nagyon keeeell... :o -
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
kamikaze boci
üzenetére
Ez most komoly, hogy ez a topik a második a toplistán egy több mint tíz perccel ezelőtti hozzászólással? :(
-
Sick Boy
őstag
még ilyen fos napot...
-
_Volkovy_
nagyúr
Hm másfél órája késik a megrendelt gombás pizzám,és nincs itthon semmi kaja.Éhes vagyok.Nagyon.:O
-
PeliScan
addikt
Méri vmi az uptime-t, de mindig is lusta voltam utánanézni, h mi is az. AIDA pl megmondja, szerintem. De a legegyszerűbb, ha ADSLed van, az ugye automatikusan fellép a netre bakapcsolásnál. Duplakatt a hálózati kapcsolatoknál a helyi kapcsoaltra, és ott kiírja h mióta vagy online ami pár mp eléréssel az uptime. :)
-
_Volkovy_
nagyúr
Nos,a gép egész éjszaka futott a Partition Magic-el,mikor reggel ránéztem,már 8 órája futott a Windows,és mindent jól megcsinált.:)
-
Bash
őstag
Nah, visszaértünk. Hazafuvaroztam a vendégeket, másfél órát vezettem a városban. Szerencsére zsaruval nem találkoztunk, viszont az egyik srác bevitt minket egy játékteremnek álcázott helyre, és felajánlottak bizonyos szolgáltatásokat. :U Sajnos a hűség megakadályozott bennünket, de azért nem semmi élmény volt. Mint a filmekben. :P
Aki képet akar küldjön egy mail-t. :) -
twollah
nagyúr
Almos vagyok.
-
Bash
őstag
Most jöttünk vissza a bárból, billiárdoztunk, pinp-pong-oztunk... kb. egy éve nem ittam, de most 4 Long Island lement, meg 5 Jager Red Bull-al. Persze az én kocsimmal mentünk, ergo nekem kellett hazavezetnem, de nem volt semmi gond, józanul gyorsan vezetek, most még csak véletlenül sem léptem túl a megengedett sebességhatárt. Kicsit többen jöttünk, mint amennyien mentünk. :DDD
Ja, nemsoká hajnal 3 lesz, csak hogy tudjátok mennyi az idő.
[Szerkesztve] -
Cathfaern
nagyúr
válasz
kamikaze boci
üzenetére
:D Van benne valami :U
-
Bash
őstag
Hali mindenkinek!
Sarasota-ból jelentkezem. Leugrottam ma estére egy kis bulira magyar barátaimhoz.
Vége :D
Aktív témák
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Tőzsde és gazdaság
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Bittorrent topik
- Samsung kuponkunyeráló
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- World of Tanks - MMO
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek