Hirdetés
Aktív témák
-
zsoltee10
addikt
Boldog szülinapot Bash! :)
más. :)
azt hittem valami baja van a TFT-mnek. bizonyos szavakat piros színnel jelenített meg néhány napja. mivel már eleve garis cseréből kaptam meg, 4 napja, kicsit ideges lettem. néha piros volt néhány szó, néha nem, de egy idő után mindig.
a fórum olvasása közben vettem észre, mondom tök jó.
aztán az egyikre rávittem az egeret, és kiderült, hogy link. :DDD
az alexa nevü progi a szöveget tanulmányozva, ha olyan dolgot talál, ami szerinte érdekes témát takar, és tud rá valami kihagyhatatlan ajánlatot, akkor linkesíti.
pl. dvd szóra kidobott egy online dvd shopot. érdekes. -
boldog fülinapot, Bash. Te úgy látszik ilyen szent-iván-éji gyerek vagy... :D
-------------------------
Más : holnap tessék drukkolni, mert államvizsgázom (illetve nálunk komplexvizsgának hívják a dolgot).
a munkatempóm fenomenális, még hátravan úgy 60 tétel a 120-ból...
kezdek izgulni. :( -
Bash
őstag
divot, I_Am, Cathfaern!
Köszönöm!
divot!
Outdoor recreation-re nekem se jut eszembe semmi frankó, szabadtéri foglalkozás/szórakozás-t tartom a legjobb javaslatnak eddig. -
divot
veterán
-
Loretto
veterán
hallotátok a hapit aki leforrázta a kedves nejét mert nem engedte a meccset nézni?és persze higed vizet akart ráengedni,micsoda véletlen :) pedig lehűteni akarta.
[Szerkesztve] -
divot
veterán
Csatlakozom: Boldog szülinapot! :C
Off az offban: Bash, te hogy fordítanád le azt a kifejezést, hogy outdoor recreation? Kb. tudom, hogy mit jelent, de nekem nagyon nyögvenyelős kifejezések jutnak eszembe, és gyanítom, hogy ezt kifejezetten egyféle tevékenységre használhatják... :F -
03:00 és 06:30 között senki nem ír nekem emailt.
Nemszeret senki :O :DDD. -
Cathfaern
nagyúr
KovácsÚr: minek köszönhető a hwsw-n tapasztalható avatár feketítés/elkomorítás? :F
-
divot
veterán
Mi a legpontosabb fordítása az ''outdoor recreation''-nek?
-
atus
senior tag
Mi van PeliScan-nel? Most nyaral? Jól emlékszem, hogy a mátrix hubos [OP]wakeupneo vágta őt át?
Most megint hirdet pár hardvert, remek alkalom arra, hogy beégessük a mocskot. -
gyerekek, nekem teljesen meghülyült az utolsó hozzászólásaimat mutató lista... több is van ugyanolyan névvel, de ha rákattintok, egyikre sem az jön be, ami rá van írva...
[Szerkesztve] -
Pet_i
senior tag
próba2
-
Pet_i
senior tag
próba
-
LOTR
addikt
egyszer csak kaptam egy e-mailt, hogy bejelentkezésem vmilyen fogyókúrás akármire sikeres volt :), persze én csak nézek, hogy miva' ?
én olyan sűrűn látogatom ezeket :) -főleg feliratkozok, MINDIG, legjobb időtöltés
erre most küldözgetik a leveleket, hogy van ám ennek másik szolgáltatása is (azért is bemásolom ide is :) )
www.6het6kilo.hu
www.lefogyni.hu
www.narancsbor.hu
www.hajhullas.hu
www.hajszinezes.hu
www.korpasodas.hu
www.hajszepsegverseny.hu
de nem lehet leiratkozni róla!!!
szemétség, mindjárt feljelentem őket :(( -
-
LOTR
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
de miért vesztettek a hollandok? , rangsorolva
1. Advocaat király taktikája: leviszi a legjobb támadókat, és helyére védekező-szellemű játékosokat küld fel
hol is láttam már ilyet? ,ja az olasz - svéd mérkőzésen
2. a bíró nagyon szereti a hollandokat, főleg Nistelrooyt :(
3. nem volt szerencséjük -
hát gyerekek, aki ezt a mai cseh-holland meccset kihagyta, az sajnálhatja.
Komolyan az elmúlt 5-6 év legjobb meccse volt, valami fenomenális! 90 perc küzdelem, 2 percenként gólhelyzet... azt se tudja az ember, hogy kinek drukkoljon... :C
és bár 3:2 lett a vége, nyugodtan lehetett volna 15:14 is...
utoljára 10 éve láttam ilyen jó meccset : Akkor Brazília - Hollandia volt 3:2, kábé ugyanígy.
kit érdekel az államvizsga, az van minden évben...
de ilyen meccs igen ritkán... :) -
Tithian
őstag
Most, hogy válaszoltam, nekem is több OT11 van az uhsz között.
-
Tithian
őstag
Csak úgy mellékesen: a 30-40KB körüli sablonos című (Hi, Hello, RE: akármi...), ismeretlen emberektől jött levelek ugye a mostanság tejengő vírusok?
Meg sem nézem őket, csak rakom a kukába. -
neduddki
nagyúr
HI!
Ra se rancs, nalam meg kett off topic 11-van az utossokkoozttt:- )))))
Egyet majd atkudok Neked:- ))))))))
udv
neduddki -
neduddki
nagyúr
HI!
Tudom, hogy ez itt keveseket erdekel, de hat kelloen fel vagyok dobodva az ezesemtol, hogy iden sikerult a nyarinapfordulot /ami meg nehany nap/ hagyomanyainkhoz hiven unnepelni!!!! Na jo elarulom hogy ismetelten sikeresen abszolvaltunk a tuzet /gyik: parazsonjaras, hogy ne lehessen belekotni:- )))/.
Szoval jol erzem magam!!!!
udv
neduddki -
Tithian
őstag
Hazaértem a nyaralásból. :) :O :F
Elmeállapotomat tükrözi, hogy 20 perc kábeldugdosás után jöttem rá, áram nélkül nem fog menni a gép :)) -
Bash
őstag
PowerBook kicsit másképp: [L]http://www.p-p-p-powerbook.com/[/L] :D Érdemes bekukkantani az Apple Store-ba is. :DDD
-
válasz
twollah
üzenetére
én átérzem bánatod...
3 évig laktam templommal szemben. volt játszótér is. sok ember, ünnepek, mise, kihangosított mise, harangozás egyre gyakrabban, vasárnap hajnalban...
egyszer éjjel ötkor is harangoztak. másnap bementem a paphoz, hogy ugye ezt nem gondolták komolyan. a válasz az volt, hgoy ''csak az ördög fél a harangtól'' :D
igen. -
Sick Boy
őstag
mondjon már valaki autó (leginkább optikai) tuning oldalakat. SOKAT!!!!!! autotuning.lap.hu <- na ez nagyon gyenge..................
-
twollah
nagyúr
Megorulok,most meg eskuvo van a templomban.
Templom + jatszoter kombo nagyon gyilkos! -
twollah
nagyúr
http://qxy.uw.hu/
Nezzetek meg az oldalt. -
twollah
nagyúr
Megorulok itt obegatnak a kiskolkok az ablakom alatt.
IJ nekem, mert jatszoterre nez az ablakom. -
Loretto
veterán
banyek vki tegye be a linkjét annak a topicnak ,amiben a postai árakról volt szó.köszönöm.(nem találom) :d
-
Cathfaern
nagyúr
-
twollah
nagyúr
Valahogy le kene turni az IE6ost.
-
Matr x
aktív tag
Egy nagy kérdés gyötör egy ideje. Ha tudtok akkor válaszoljatok.
A cukor az fűszer vagy zöldség vagy mi??? -
Loretto
veterán
pestiek.mivel tegnap és ma pesten vagyok alkalmam nyilt megismerni a IX kert.nem tom hogy csak itt vagy máshol is de baromi csatorna szag van.ez mindig ilyen?:D
-
DonLeo
senior tag
ti kaptom értesítő email-t? én egyik topic után sem kapok amiket bebipáltam, pedig még be vannak pipálva. :DDD
vagy most az átmeneti 2-3 napban senki sem kap emailt? -
KovacsUr
addikt
Az a topic hol is van, amiben valaki azt magyarázza, hogy néha összekeveredik a fejében a játék és a valóság, és az utcán elő akarja venni a mesterlövész-puskát meg ilyesmi? :DDD
Ez így kissé zavaros, de sajna csak ennyi maradt meg a fejemben. Talán valami újságcikkbe is belekerült. Hátha valakinek jobb a memóriája... :U -
kamikaze boci
őstag
Elvonult a monszun eső, újra szikrázóan süt a nap. Időnként azon sem lepődnék meg, ha hirtelen riksák, meg kis ferdeszemű vietnámiak lepnék el az utcát, olyan az időjárás.:)
-
Out
addikt
Olyan almos vagyok, hogy majd elalszok :D
-
jeges
senior tag
nekem is vót egy majd'ugyanilyen konfigom, és amíg használtam, egyszer köllött újrarakni a win98-at. eladás előtt kb. 3 évet ment egy installal. pedig nem vót kímélve: net, office, játékok, plusz az 'egyebek' kategória... :)
hja, és ketten nyüstöltük folyamatosba... :D
mod: most jut eszembe, nem is lett eladva, csak a gépcsere óta linux megy rajt' :)
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- VR topik
- Automata kávégépek
- Elektromos cigaretta 🔞
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- EAFC 26
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Töltőtoll kedvelők/használók topicja
- További aktív témák...
- Keychron K4 vezeték nélküli mechanikus billentyűzet
- 2 DB HYPERX 16GB FURY DDR4 2666MHz CL16 HX426C16FB/16
- Alaplap ASUS ROG STRIX B850-I GAMING WIFI, Fractal Design ház, NOCTUA NH-D9L chromax black hűtő, Cor
- Új, bontatlan / felbontott / Kingston, Corsair, G. Skill, Crucial / DDR5 ramok / gari!
- NVIDIA RTX 3080 Ti Founders Edition
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4077
- Kingston FURY Impact 32GB DDR5 4800MHz KF548S38IB-32
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest