Hirdetés
- Beleremegett Hollywood Brad Pitt és Tom Cruise AI harcába
- Prezentálta sokadik AI útitervét az Intel
- Bírsággal karöltve kötelezi az Intelt a garancia betartására India
- Szabadalmi vita után bukta a német piacot az ASUS és az Acer
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Livie
csendes tag
Ó ez a szimulátor sokat segített, köszönöm!
Valóban, a 18-200 esetében Tamron vagy Sigma obira gondoltam, de a délelőtt folyamán elvetettem, miután utánanéztem az általad tanácsolt Nikon 55-200 VR-nek. Ez tűnik a legjobb megoldásnak mind közül, erre nem is gondoltam. Egyedül a makrójában kételkedtem, de találtam fotókat és meggyőztek. (Ráadásul az egyik üzletben akciós is
Sajnos nincsenek fotós ismerőseim, kölcsönkérni semmi esetre sem tudtam volna senkitől, de elvégre nem azért választottam DSLR-t, hogy kényelmes és praktikus legyen
Mégegyszer köszönöm a segítséget, mostmár biztosan el fogom tudni dönteni!
Új hozzászólás Aktív témák
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Beleremegett Hollywood Brad Pitt és Tom Cruise AI harcába
- Vezetékes FEJhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Futás, futópályák
- PlayStation 5
- Háztartási gépek
- Milyen okostelefont vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- AKCIÓ!!!! Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i5-8265U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 213 - Lenovo Legion 5 (15ACH6H) - AMD Ryzen 5 5600H, RTX 3060
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest