Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen egeret válasszak?
- Apple MacBook
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bluetooth hangszórók
- Ipari mennyiségű hibát javít az új GeForce driver
-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
adamka16
őstag
Újonnan természetesen jóval többe kerülnek, de én használtban gondolkodok elsősorban.
Régebben nekem is ezt a Canon-t ajánlották, de ebből nincs is használtan, vagy ha van jóval több mint egy sigma esetleg. Sigmából 50-500-at tudnék 190e-ért de az eladó egy fityinget se engedne belőle, itt PH-n egy stabil sigma 120-400 van 145e-ért, de a tulaj már elég rég uppolta, más meg nem nagyon van. Újonnan persze jobb lenne, de szerintem azért ezek jól össze vannak rakva (canon az tuti, meg szerintem a sigma is már ebbe a kategóriába egy kis "anyagot" is a csőhöz) Teszteket nézegetve nagyon tetszik az 50-500, de ez is ritka mint a fehér holló sajnos.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest