Hirdetés
-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Necc
addikt
Par napja/hete kerdeztem a Canon EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS II objektivvel kapcsolatban.
Azota szetturtam a netet, de nem talaltam semmi erdemi infot, mas valaki esetleg szerencsevel jart?
Egyesek szerint javitottak a tele allasban fellepo holtjatekot, masok szerint gyorsitottak az AF-en, mig a pesszimistak szerint sporoltak az anyagon hogy olcsobb legyen az eloallitasa, ugy mint a 18-55 IS II kapcsan. Ezek persze csak megalapozatlan talagatasok.
Valahol olyat is irtak hogy +1 lencset csereltek ki "UD" -re igy 1 helyett az ujban 2 van, bar nem tudom ebben is mennyi az igazsag.Lassan szeretnek valami "messzelato" obit is a vazamra, ezert kerdezgetem ennyire

Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fotós kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- 200 megapixeles kamerával lép szintet a Moto G87
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fogyjunk le!
- OLED TV topic
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Nintendo tulajok OFF-topicja
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB DarkFlash DK352 Plus 500W
- iPhone 15 Pro Max 256GB 83% (1év Garancia) ESIM-es változat!
- HP EliteBook 830 G8 13,3" i7 -1185 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest