Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Androidos fejegységek
- Analóg fényképezés
- Gaming notebook topik
- Autós kamerák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Slowman
aktív tag
válasz
skiny83
üzenetére
Miért a Debreceni Zita nem modell, én még itt vagyok lemaradva
De mindjárt rágooglezok hátha van valahol valami galériája. Sztem mindenki maradjon a helyén. "Dundika ne énekeljen mert Tóth Vera sem vetkőzik!" Ezen az analógián elindulva, Debreceni Zita ne fotózzon mert Nánási Pali sem modellkedik! (Ha már ennyire bulvár akkor a onnan emelek ki egy fotóst).
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple AirPods Max Midnight ! Új Bontatlan / 2028.03.16-ig Garancia!
- Hp Zbook 15 G5 15,6" FHD/ i7-8850H, 32GB, 512GB SSD, Quadro P2000- HUN / számla-garancia
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Nvidia Quadro P400/ P620/ P1000/ T400/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De mindjárt rágooglezok hátha van valahol valami galériája. Sztem mindenki maradjon a helyén. "Dundika ne énekeljen mert Tóth Vera sem vetkőzik!" Ezen az analógián elindulva, Debreceni Zita ne fotózzon mert Nánási Pali sem modellkedik! (Ha már ennyire bulvár akkor a onnan emelek ki egy fotóst).