Hirdetés
-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Agent87
aktív tag
válasz
Slowman #6668 üzenetére
Én is a Tamron 17-50 és Sigma 18-50 között vacilálok mert pl photozone-on a tamron-ra jobb eredmény jött ki mint Sigmára de itt forumon meg mégis többen írták hogy fókuszhibás volt nekik + a pixinfón is a tesztképek elég gányak 50mm f/2.8-on, én pedig azon használnám sűrűn az biztos és az az 1mm különbség elég bolhányi. A Tamront meg ügye nem lehet kalibráltaatni itthon a Sigmát meg igen ezért én se tudnék most dönteni.
Ja ami nem tetszett még hogy f/2.8 -on photozone szerint a pentax kitobi felbontása 55mm-en nagyobb tág rekesszel mint a 2 említett obi tehát elvileg nem lesznek olyan élesek mint a kitobim (legtágabb rekeszen)?
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest