Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SSD kibeszélő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED monitor topic
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Slowman
aktív tag
válasz
killerjohn
üzenetére
Nézz meg az obikkal (kit és az említett két obival 17-55; 24-105) készült tesztképet, sztem rá fogsz jönni
, hogy mi a különbség a kit és azok között. Cseppet jobb a felbontása és a rajzolata az L-es obiknak. Én pl személy szerint a 24-105 re tenném a voksom, de azért mert én nem nagyon használom a nagylátót. Ettől függetlenül a 17-55 az egy nagyon profi cucc APS-C-n (sztem van olyan rajzolata mint bármelyik L-es obinak) szvsz a 17 egy nagyon ideális kezdő gyújtótávolság, a 24 már sokszor kevés és megszokást igényel. Ki kell próbálni és az alapján kell dönteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Mozilla Firefox
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ford topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- REFURBISHED - DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- Bomba ár! Dynabook Portege X30L-J - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
, hogy mi a különbség a kit és azok között. Cseppet jobb a felbontása és a rajzolata az L-es obiknak. Én pl személy szerint a 24-105 re tenném a voksom, de azért mert én nem nagyon használom a nagylátót. Ettől függetlenül a 17-55 az egy nagyon profi cucc APS-C-n (sztem van olyan rajzolata mint bármelyik L-es obinak) szvsz a 17 egy nagyon ideális kezdő gyújtótávolság, a 24 már sokszor kevés és megszokást igényel. Ki kell próbálni és az alapján kell dönteni.