Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Azonnali fotós kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Dobná a fizikai kezelőszerveket a Sony gamepad koncepciója
- Gaming notebook topik
- Home server / házi szerver építése
-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
t_a_m_a_s
addikt
"már csak azért kérdem én is mert szerintem sok helyen még a dobozból se nagyon szednék ki a cuccot azt meg pláne nem engednék meg hogy felcsavarjam a vázra és fotózzak vele."
Ahol nem engedik, hogy kipróbáljam a cuccot (természetesen személyes vásárlás esetén) ott én nem nagyon vásárolnék... Azért 50 rugót készülsz otthagyni az obiért, az nem kevés pénz. Nem kell fél óráig próbálgatni, felcsavarod, megnézed, hogy jól fókuszál-e, aztán kész. Ez azért csak belefér...
Új hozzászólás Aktív témák
- Összeadná Elon az Eget és a Földet
- Windows 11
- Suzuki topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Napelem
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Filmvilág
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 7700K / RTX 2080 / 16GB DDR4 / 480GB SSD
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs