Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED monitor topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Mikor lesz már jó a Bluetooth? — Bluetooth 6.0 technológia
- SSD kibeszélő
- Apple MacBook
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Valószínűleg késnek majd a Valve új Steam eszközei
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kiskornel
üzenetére
Hát, a közelponttal igazad van. Sajnos mivel régi obi, ennyit tud, madárlesben gázos lehet, de van egy 70-200 is. Persze amikor a fácán kopácsolja az reflexüveget, azon a 70-200 közelpontja is kevés

De nekem egyedül az a tolózúm nem tetszik, a stabi viszont svenkelni jó lenne. Ez szól 100-400 mellett számomra.
Eléggé nehéz döntés. Csak ott a tapasztalat is, hogy a 400mm is kevés lehet apsc-n, akkor minek a "zoom". Van amikor 1.4szerezővel is kevés lehet a 400.
(kenko jó tulajdonsága, hogy nem mutatja magát a váznak, így kis szerencsével megmarad AF)
Mondták már, hogy csak jó időben lehet használni kézből a 400asokat. Hát, ahogy én észrevettem, canonok iso800on is majdnem hogy zajmentesek, és amikor én kint vagyok, általában jó idő van, iso 100-200al kattogtatok.Jókívánságot köszönöm, majd kiderül mi lesz

Üdv
mod:
elütések így éjjel egy órakor.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- daninet: Automatikusan fordított magyar feliratok AI segítségével
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- OLED monitor topic
- Robotporszívók
- Bittorrent topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Xiaomi 14T / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk iPhone 12/ 12 Mini/ 12 Pro/12 Pro Max
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 1TB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest