Hirdetés
-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az-X
őstag
Ja ja... de közben megy a gondolkodás... felpróbáltam egy 16-85-öt, sokan istenítik, én ettől sem estem hasra. Kell valami nagyobb átfogású dolog, és ha "fillérekért" lenne egy 18-200 akkor lehet betenném a táskába végszűkség esetére
Még egy 18-105-öt mindenképp meg szeretnék nézni aztán dönteni kell. Vagy veszek egy nagyobb átfogású obit és engedek a minőségből, vagy a Tokina 16-50 és valahonnét kerítek még egy 50-135-öt. Nem lesz egyszerű mert annak már befejezték a gyártását de csak előkerül valahonnét egy megkímélt használt darab. Ja a Tokina 16-50-et is kipróbáltam, az én ízlésem szerint nagyságrendekkel jobb mint a Nikon 16-85.Szerk: Lehet picit zagyva amit írok
A teóriám: vagy veszek egy nagy átfogásút és mellé 2-3 fixet a legfontosabb fókusztávokra, vagy a pénzből amit fixre költenék megveszem a teljes tartományra a nagy fényerejű zoomokat. Ehhe nem könnyű, még lehet kéne csinálni egy 18-200 Nikon vs Tamront is, mert a Tamron kb 1/3-1/4 áron van 
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Spórolós topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Nintendo Switch 2
- GTA VI
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Corsair VENGEANCE Pro 32GB (4x8GB) DDR4 2800MHz
- Astro A50 4th Gen wireless + base station fejhallgató
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4444
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Még egy 18-105-öt mindenképp meg szeretnék nézni aztán dönteni kell. Vagy veszek egy nagyobb átfogású obit és engedek a minőségből, vagy a Tokina 16-50 és valahonnét kerítek még egy 50-135-öt. Nem lesz egyszerű mert annak már befejezték a gyártását de csak előkerül valahonnét egy megkímélt használt darab. Ja a Tokina 16-50-et is kipróbáltam, az én ízlésem szerint nagyságrendekkel jobb mint a Nikon 16-85.