Hirdetés
- Még ezüst is van a Pulsar és Vaxee közös egerének receptjében
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Fujifilm X
- SONY LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- E-book olvasók
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoomon
tag
válasz
Throme
üzenetére
Neki nem, de nekem igen
Szoktam vele fotózni, (főleg mert neki 750-es vázon van) de a széleken a lágyulás pl nekem nem jön be annyira, illetve ez új árban 100e obi, használtan egy 150e-s rajzolatban csak szebbet kellene adnia. 3 obi nem sok, de ezek mellett lenne még kitobi + fix 50-es, fel kell dolgozni lelkileg, hogy nem férsz bele a táskádba
A 70-300-at meg nem használom ki rendesen,200 fölé még sosem kellett tekernem, de szerintem 150 is elég lenne, viszont indulhatna lejjebbről, a lényeg, hogy a kitobinál szebb képet lehessen készíteni vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Még ezüst is van a Pulsar és Vaxee közös egerének receptjében
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Fujifilm X
- SONY LCD és LED TV-k
- Horgász topik
- PlayStation 5
- BMW topik
- Több ezer műholddal bővülhet az Amazon flottája
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Nvidia Quadro FX570
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- iPhone 14 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G8 - i5-1145G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Szoktam vele fotózni, (főleg mert neki 750-es vázon van) de a széleken a lágyulás pl nekem nem jön be annyira, illetve ez új árban 100e obi, használtan egy 150e-s rajzolatban csak szebbet kellene adnia. 3 obi nem sok, de ezek mellett lenne még kitobi + fix 50-es, fel kell dolgozni lelkileg, hogy nem férsz bele a táskádba