Hirdetés
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- Indul a ChatGPT Health
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- CES 2026: az üzleti mellett a gamer szegmensben is újít az MSI
- CES 2026: felfrissült CPU-hűtők és két pihekönnyű egér a be quiet! gondozásában
- Mini PC
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- Házimozi belépő szinten
- Hogyan tovább? — Ezeket várjuk 2026-ban 🖥️
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Asztrofotózás
-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vicces
addikt
na megkaptam a postástól a tamron. egyelőre jobbnak tűnik mint a kitobi. hétvégén kimegyek a parkba lőni pár képet vele. majd kiderül.
ami meglepett, hogy ilyen nehéz lesz a géppel együtt. canon 400d + portémarkolat a két akksival + a tamron 17-50 -es valamint egy csuklópánt és most vagyok 1400 gramnál. egyelőre ha tartanom kell majd leszakad a csuklóm
a fókuszgyűrűre kell figyelni, mert mehanikus és nincsenek extra nagy kezeim, de sokszor rálóg az ujjam és a fókálásnál lefogom.
a hangja nem vészes, de persze hangos. engem személy szerint nem zavar. és a lassúsága is még oké. kirándulásra jó lesz.
már csak azt nem tudom, hogy nify-fifty-t vigyem majd még magammal a nyaralásra művészkedni vagy a 55-200-as ősrégi canon telémet
Új hozzászólás Aktív témák
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Mini PC
- Gitáros topic
- ASUS routerek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Tőzsde és gazdaság
- Büszke apukák és anyukák topikja
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3904
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B150M i5 6402P 8GB DDR4 500GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest