-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
:AMF:
senior tag
szerintem félreérted azokat, akik ezt javasolják. ugyanis nem arról van szó, hogy kipakoltatok 10 darab objektívet és végignézem mindet, aztán amelyikkel elégedett vagyok, azt elviszem, a többit meg feltúrt dobozzal otthagyom. csupán arról, hogy még a boltban kipróbálom, megfelelően működik-e az a példány, amit elémpakolnak. ha nem, akkor kérek egy másikat és azt is kipróbálom. ezzel igazából időt spórol meg az ember. mert ha otthon derül ki, hogy pl. backfocus-os, akkor úgyis visszaviszem a boltba és kicseréltetem. (mondjuk egy vidéki vásárló esetében nem kevés utazási idő és költség spórolható meg azzal, ha már a boltban kipróbálja az adott obit és még ott kiderül, hogy az első elérakott darab hibás.)
Új hozzászólás Aktív témák
- 50 év után kilőtt négy űrhajós a Holdra
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- E-roller topik
- Crimson Desert
- Dell notebook topic
- Napelem
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Samsung kuponkunyeráló
- Hardvergyűjtemény, avagy amikre büszkék vagyunk!
- További aktív témák...
- Huawei Watch GT 3 42 mm 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- PANASONIC Toughbook CF-53,i5-3340M,4GB RAM,500GB HDD,DVD,WIN10
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R5 9600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070XT 16GB Lian Li LANCOOL II Mesh C RGB 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest