Hirdetés
- Apple MacBook
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nyomtató topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Tápokról alaposan - mélyvíz
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dtomi
őstag
Nekem nem tudom hány sigma obi fordult már meg a kezembe de szerintem közeledek az 50 hez minimum és soha egyiknek nem volt semmi baja. Lehet, hogy ultramázlista vagyok de ez tényleg így van, pedig még a nagyon sokat szidott 24-70 f2,8 ból is volt kettő. még a kis szirszar 18-50 17 ezres játszósobim is olyan minőségű, hogy műszakilag kifogástalan minden tekintetben, és a képe is bőven ki kell, hogy elégítse egy hobbyfotós igényeit. egyébként tudtommal a 70-200 f4L se nem por se nem cseppálló. És ha előbb szólsz olyan backfókuszos 70-200 f4L-t tudtam volna mutatni, hogy sírvafakadsz a látványtól. És tamron és tokina obikból is volt már egy pár azoknak se volt bajuk. Ellenben pl 1 hónapos Af hibás canon 50 f1,8 már volt nálam, két szar 580Ex és a mostani EX II is volt egy idő amikor megmagyarázhatatlanul alulexponált -1-2 értékkel a 30D-n, a 10D-n érdekes mód nem. Egyébként indexen elég sok 17-40 L fókuszhibáról olvasni. de lehet 70-200L és 24-70L ről is hallani néha. Szerintem ha ugyan anniy L es obi fogyna mint sigma azért többet hallanál ilyen hibákról. Vagy ha a sigma is ennyiért árulná az obijait jobb minőségben gyártaná és alaposabban ellenőrizné. Nem véletlenül fizetsz másfélszer 2x többet egy L es obiért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- Elektromos autók - motorok
- BestBuy topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Parfüm topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- Gumi és felni topik
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- További aktív témák...
- Sony G 24-105 f/4 - Sigma 50mm f/1.4 Art (SONY E)
- Nikon AF-P DX Nikkor 10-20mm f4.5-5.6G VR (makulátlan állapot!)
- Hoya HD Filter CIR-PL 58 Digital - Prémium cirkuláris polárszűrő + Dörr Advanture filter tartó
- Sony a6600 + EXTRÁK ! Több mint 1 év HAZAI GARANCIA !!!
- Canon RP + 50 1.8 + Godox V350 + Jupiter 200 4.0 +
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Macbook Air M3 15" 16GB 256GB 100%
- Samsung Galaxy Ring 12mm, 1 Év Garanciával
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A4000 32GB 1TB SSD FHD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi