Hirdetés
-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kilozsul
aktív tag
válasz
*Ropi*
üzenetére
Nagyon köszi!
Lehet nekem nem is lenne ez olyan rossz, mert bár asp-c vázra kell, de nekem inkább az 50-es vége szokott kevés lenni. A nagylátó rész kevésbé hiányozna, legfeljebb akkor amikor egy rendezvényen picit nagyobb látóször kell mondjuk egy csoportképhez. Szóval akkor ajánlott üveg? Mennyiért mehetnek ezek használtan? (eddig nem nagyon találtam)
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Elképzelhetetlen sebességre kapcsolt az Anthropic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Hálózati / IP kamera
- Telekom mobilszolgáltatások
- MasterDeeJay: Legújabb retró beszerzésem - 3Dfx Voodoo4 4500 32Mb
- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Book PRO 2 /i7-1260P/16GB/512SSD/AMOLED/13.3/Intel Iris Xe/Gari
- HOWEAR HW ULTRA 3 Call okosóra
- Lenovo Legion 9 (16IRX9) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- HP Zbook Fury 17 G8 - üzletből, garanciával
- Apple iPhone 16 Pro-Desert Titanium-128GB-Akku:100%-Megkímélt Újszerű állapot!Jótállás:2028.04-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Lehet nekem nem is lenne ez olyan rossz, mert bár asp-c vázra kell, de nekem inkább az 50-es vége szokott kevés lenni. A nagylátó rész kevésbé hiányozna, legfeljebb akkor amikor egy rendezvényen picit nagyobb látóször kell mondjuk egy csoportképhez. Szóval akkor ajánlott üveg? Mennyiért mehetnek ezek használtan? (eddig nem nagyon találtam)