Hirdetés
-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Levente75
aktív tag
Sziasztok segítséget szeretnék kérni!

Kinéztem egy MILC gépet magamnak Sony alpha ilce-5000, amely E bajonett-es objektívvel kapható.
Viszont szeretnék hozzá egy zoom objektívet pl ilyet : http://www.digitcam.hu/Zoom-teleobjektiv/Sony-SAL-55300-DT-55-300mm-f-4-5-5-6-SAM-zoomobjektiv-24616-p24616.html ami sajnos A bajonettes.Kérdésem az lenne, hogy létezik e olyan gyűrű amivel a készüléket és az objektívet össze tudom kapcsolni, illetve érdemes e vele szórakozni, vagy nézzek hozzá E bajonettes objektívet?
Tanácsot javaslatot szívesen fogadok, mivel nagyon kezdő szinten vagyok és eddig csak automata géppel fotóztam. Most szeretnék kicsit jobban belekóstolni a fotózásba.
(Tükörreflexes gépet azért nem szeretnék, mert kerékpározásnál, egyéb túrák során plusz súly, kényelmetlen)
Segítséget előre is köszönöm

Új hozzászólás Aktív témák
- 188 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HP Zbook Fury 17 G8 - üzletből, garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512 SSD!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest