Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- Milyen videókártyát?
- ASRock lapok általában
- Androidos tablet topic
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- Milyen monitort vegyek?
- 3D nyomtatás
- Milyen házat vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
de ha ezt ilyen könnyen ki tudod mondani,akkor már erőt is vehetnél magadon,hogy megoldd a netgondodat...avagy mégsem olyan jó és élvezetes velünk,hogy simán lemondasz róla
inkább csapj az asztalra a netszolgáltatódnál,ha már amúgyis felgyűlt a haragod,akar itt neked a fene rosszat,csak segiteni akarnánk,de hát lépni neked kell
,ha már nem segitenek a haverok tippjei,cfosspeed,router firmwareupdate....sorry,mi nem tudunk mit tenni.és ráadásul attól,hogy kilépsz,még egy centit sem lesz jobb a neted... 
-
Boci_83
őstag
Nekem ugyan ilyen netem van! És sem korábban, sem azóta nincs bajom, ominózus eset volt az a nap, talán péntek, amikor mind a kettőnknek gondjai voltak. Akkor szerintem a szerveretekkel volt gond, elősször vírusra gyanakodtam, de mindkét virusírtót lefuttattam, és nem talált semmit sem. Hidd el nem Mi ketten vagyunk akik 1M nettel játszanak, és mégsincs gondjuk. Szerintem nálad, vgay a szolgáltatónál van a hiba.
Lehet egy rossz kábel, vagy a modemed, esetleg a szúrő. Tudom cod2nél nincs ilyen gondod. Mindenképpen a szolgáltatóval venném fel a kapcsolatot!!

Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Házimozi haladó szinten
- Milyen videókártyát?
- ASRock lapok általában
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Eredeti játékok OFF topik
- Androidos tablet topic
- Autós topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B760M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB ZALMAN Z1 Plus Cooler Master750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin GF63 12VF-1279XHU Gamer notebook-i5 12450H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB W11
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
inkább csapj az asztalra a netszolgáltatódnál,ha már amúgyis felgyűlt a haragod,akar itt neked a fene rosszat,csak segiteni akarnánk,de hát lépni neked kell
,ha már nem segitenek a haverok tippjei,cfosspeed,router firmwareupdate....sorry,mi nem tudunk mit tenni.és ráadásul attól,hogy kilépsz,még egy centit sem lesz jobb a neted... 

.