- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- OLED TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Színhelyességre fókuszáló, menedzselhető monitorral jelentkezett a BenQ
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
de ha ezt ilyen könnyen ki tudod mondani,akkor már erőt is vehetnél magadon,hogy megoldd a netgondodat...avagy mégsem olyan jó és élvezetes velünk,hogy simán lemondasz róla
inkább csapj az asztalra a netszolgáltatódnál,ha már amúgyis felgyűlt a haragod,akar itt neked a fene rosszat,csak segiteni akarnánk,de hát lépni neked kell
,ha már nem segitenek a haverok tippjei,cfosspeed,router firmwareupdate....sorry,mi nem tudunk mit tenni.és ráadásul attól,hogy kilépsz,még egy centit sem lesz jobb a neted...
-
Boci_83
őstag
Nekem ugyan ilyen netem van! És sem korábban, sem azóta nincs bajom, ominózus eset volt az a nap, talán péntek, amikor mind a kettőnknek gondjai voltak. Akkor szerintem a szerveretekkel volt gond, elősször vírusra gyanakodtam, de mindkét virusírtót lefuttattam, és nem talált semmit sem. Hidd el nem Mi ketten vagyunk akik 1M nettel játszanak, és mégsincs gondjuk. Szerintem nálad, vgay a szolgáltatónál van a hiba.
Lehet egy rossz kábel, vagy a modemed, esetleg a szúrő. Tudom cod2nél nincs ilyen gondod. Mindenképpen a szolgáltatóval venném fel a kapcsolatot!!
Új hozzászólás Aktív témák
- HALLOWEENI KÉSZLET - RETRO Számítástechnika -- MINDEN RETRO EGY HELYEN -- RETRO Számítógépek
- Samsung S21 Plus 6 hónapos Akkucsere!
- Apple Magic Trackpad 2 újszerű állapot, bontatlan kábel
- Dell Inspiron 3521 laptop / i3-3227U / 233 GB SSD / 8 GB RAM / szép állapot / FRISSEN SZERVIZELVE
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing kormányszett
- Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló + 240W DC
- BESZÁMÍTÁS! MSI PRO X670-P R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900 XT 16GB ZALMAN Z1 Plus Asus 1000W
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest