- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mindent kiváltana az UB-Mesh protokollal a Huawei
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
de ha ezt ilyen könnyen ki tudod mondani,akkor már erőt is vehetnél magadon,hogy megoldd a netgondodat...avagy mégsem olyan jó és élvezetes velünk,hogy simán lemondasz róla
inkább csapj az asztalra a netszolgáltatódnál,ha már amúgyis felgyűlt a haragod,akar itt neked a fene rosszat,csak segiteni akarnánk,de hát lépni neked kell
,ha már nem segitenek a haverok tippjei,cfosspeed,router firmwareupdate....sorry,mi nem tudunk mit tenni.és ráadásul attól,hogy kilépsz,még egy centit sem lesz jobb a neted...
-
Boci_83
őstag
Nekem ugyan ilyen netem van! És sem korábban, sem azóta nincs bajom, ominózus eset volt az a nap, talán péntek, amikor mind a kettőnknek gondjai voltak. Akkor szerintem a szerveretekkel volt gond, elősször vírusra gyanakodtam, de mindkét virusírtót lefuttattam, és nem talált semmit sem. Hidd el nem Mi ketten vagyunk akik 1M nettel játszanak, és mégsincs gondjuk. Szerintem nálad, vgay a szolgáltatónál van a hiba.
Lehet egy rossz kábel, vagy a modemed, esetleg a szúrő. Tudom cod2nél nincs ilyen gondod. Mindenképpen a szolgáltatóval venném fel a kapcsolatot!!
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367, 91% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3364
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3363
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- LENOVO IdeaPad L340-17IRH - 17,3"FHD IPS - i7-9750H - 16GB - 1TB - Win10 - GTX 1650 - MAGYAR
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3356
- PS Plus előfizetések
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest