- A Battlefield 6-tal tenné vonzóbbá Core CPU-it és Arc GPU-it az Intel
- Home server / házi szerver építése
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- SSD kibeszélő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Plazma TV topic
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
t-shirt
veterán
Nekem is csinálta ezt, nálam kerek 1 percig vár mielőtt betöltött volna.
Nekem az volt a megoldás hogy át kellett állítani a gép IP címét és az alhálózati maszkot. Amit automatikusan osztott ki a win azt nem szerette az adsl modemem.
Én ezeket állítottam be mikor jó lett IP: 192.168.1.5 Maszk: 255.255.255.0mod, a válasz a #4276-ra ment
-
BandiHUN
veterán
lehet valami drivered hibádzik még...nézd meg más játékkal is,mert ha mással is gond van,akkor általánosan lassú valamiért az adatátvitel.nekem pl.a winchester haldoklása is igy tünt fel,a végén már nem tudtam 4x-esen sem irni pl.dvd-lemezt,mert nem birta az átviteli sebességet,a cod is lassan töltött.viszont friss winnel esélyes,hogy valami,pl.procidriver,chipset driver,vidkaridriver,hangkaridriver más,mint volt,vagy még fent sincs.esetleg nézd meg defragmentálóval is a winyót...mármint ha nem az xp-s partición van.egyébként 4-5mp nekem,amig bejön a connect ablak xfire-n inditva egy gémet,vagyis max eddig látszik a kép csak.pedig nekemvan vagy száz map,50 mod és a komplett fejlesztőkészlet a codra pakolva
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Wise (ex-TransferWise)
- Linux kezdőknek
- PlayStation 5
- A Battlefield 6-tal tenné vonzóbbá Core CPU-it és Arc GPU-it az Intel
- Parfüm topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Home server / házi szerver építése
- Filmvilág
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest