- Milyen processzort vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
válasz
Sirandrish #4371 üzenetére
no látod,ez a hsz el is árulja itt is,ki szokott lázadozni mostanában,ha nem úgy megy a war,ahogy szeretné,már bocs....túlreagálsz mostanában apróságokat is.kapsz egy fejest és már a rinyától hangos a ts...meghát hozzáálás a múltkor,várok,hogy legyen war,elmentél keresni 6v6-ot,aztán visszajössz 5v5-tel,és épp azt nem mondtad igy,hogy menjek a gecibe,csak lazán benyögöd,hogy sorry nem vagy blizzardos,meghogy mértnem én keresek,no ez a parasztság,főleghogy megmondtam,hogy nem tudok keresni,mert sem klienssel,sem netoldalon,javán nem megy az irc,volt pont aznap téma.simán elmondhattad volna úgyis a dolgot,hogy "bocs,de lenne egy 5v5,nem gond Lorenzo?"mit feleltem volna rá szerinted,főleghogy előtte már waroztam?simán nem lett volna gond.nagyon benne vagy ebben a liderkedésben,el vagy szállva,ennyi a gondom.pedig te tudsz normális is lenni,csak most elkapott a gépszij,hajszolod a warokat,nem vagy türelmes,dettó mint Ent annó,amikor úgy volt,hogy indultok CB-n.tök mindegy,de ez a NYEV rovására megy megint,és ez a nagyobb gond.feláldozol mindent azért,hogy nyomulhass.ennek sem lesz jobb vége szerintem,ez a mentalitás már megölte a ph klánt,itt sem fog ez hosszútávon menni,vagy a nyev,vagy a blizzard vége lesz,ha igy marad.legalábbis én biztos nem fogok könyörögni,hogy warozhassak a blizzarddal,igyis ott tobzódik mindenki,ha meg a maradék NYEV hasonlóan nem lelkesedik,akkor ott meg nem lesz war...kiváncsi vagyok,hogy te még nyomod idegeneknek a TGF-et most is,meddig fogja birni a rendszer,igyis tumultus van,most még elmegy a dolog,de amikor beindul a szelektálás,lesz itt morcogás még,főleghogy még 3 hét a nyár,visszajönnek aktivabban az emberek.de te tudod...
Új hozzászólás Aktív témák
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest