- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Analóg fényképezés
- Milyen alaplapot vegyek?
- A GB10 Superchip az NVIDIA és a MediaTek közös rendszerchipje
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Sirandrish #4391 üzenetére
"Csak egy játék..."
Akit nem érdekelnek az eredmények, annak FFA-n a helye puffogtatni. Ha CB-n ugye rangsoroltakkal lehet játszani, akkor elvileg nem lesz skill szerint lutri minden meccs, mint a mircen keresettek. Múlt héten volt kb. két nap, hogy olyan "lowokat" szedtem össze egymás után, hogy szinte még lőni se tudtunk, nemhogy ölni meg plantelni...
Olyanra én sem emlékszem, hogy NYEV war maradt volna el, mert nálunk volt vki is. -
BandiHUN
veterán
válasz
Sirandrish #4391 üzenetére
be vagy te veszve öregem....egy beteg ember vagy esküszöm.nem tudom,honnan veszel ilyen statokat,ha ez lenne,be se tenném a lábam többé egy warra se.és ne beszélj a rinyáról úgy,hogy amire volt példa,hanem úgy,ahogy most csinálod.nyomod a rinyát,mint akinek a farkára lépnek.és ne vond bele a többieket,semmit nem mondtam ami másra terhelő lenne,nem kell terelni....játszod itt az eszed,fasza gyerknek gondolod magad,pedig nem úgy van.a stat nem minden,öregem,és NEKED kéne magadba nézni.de hát látszik is a hsz-búl,hogy kezelni kellene...
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Synology NAS
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Futás, futópályák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Battlefield 6
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Motoros topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- Keresünk dokkolókat
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest