Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Sirandrish
üzenetére
"Csak egy játék..."
Akit nem érdekelnek az eredmények, annak FFA-n a helye puffogtatni. Ha CB-n ugye rangsoroltakkal lehet játszani, akkor elvileg nem lesz skill szerint lutri minden meccs, mint a mircen keresettek. Múlt héten volt kb. két nap, hogy olyan "lowokat" szedtem össze egymás után, hogy szinte még lőni se tudtunk, nemhogy ölni meg plantelni...
Olyanra én sem emlékszem, hogy NYEV war maradt volna el, mert nálunk volt vki is. -
BandiHUN
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
be vagy te veszve öregem....egy beteg ember vagy esküszöm.nem tudom,honnan veszel ilyen statokat,ha ez lenne,be se tenném a lábam többé egy warra se.és ne beszélj a rinyáról úgy,hogy amire volt példa,hanem úgy,ahogy most csinálod.nyomod a rinyát,mint akinek a farkára lépnek.és ne vond bele a többieket,semmit nem mondtam ami másra terhelő lenne,nem kell terelni....játszod itt az eszed,fasza gyerknek gondolod magad,pedig nem úgy van.a stat nem minden,öregem,és NEKED kéne magadba nézni.de hát látszik is a hsz-búl,hogy kezelni kellene...

Új hozzászólás Aktív témák
- Trollok komolyan
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- PH! Szakszervezet
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- Ryzen 7 5800X3D + Strix B550-A + 32GB Corsair Dominator + RX 7900 XTX NITRO+ 24G + 1200W 80+ plat
- HP ZBook Fury G8 - RTX A3000 - ajándék dokkolóval és laptop hűtővel
- Heatkiller Tube 100 D5 - full extra
- Gigabyte AORUS 17 - i7-12700H - RTX 3070 Ti - 32GB RAM - 1TB M2 SSD -FHD 360H- eredeti csomagolásban
- DDC Pumpa kiegészítők: top, bottom (hűtőborda), tartály,
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- Lenovo LOQ 15IRH8 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 PRO - 1 év gari
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest