Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- ASUS notebook topic
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- E-book olvasók
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
válasz
Balinov
üzenetére
http://nyevclan.extra.hu/cucc/fps.cfg a call of duty-n belül tedd a main mappába,majd játék közben ird be konzolba: /exec fps.cfg vigyázz,előtte másold ki a profilodat,de legalábbis a profilból a config_mp.cfg-t és a config.cfg-t,mert nem tudod csak sok szenvedéssel visszaállitani a régit/később ha komolyabb géped lesz,akkor nem tudod rendes formában élvezni,ugyanis nem mindent lehet menüből visszaállitani,amit a cfg elállit...de ugye ez is a lényeg,ha menüből lehetne,nem kellene ilyesmivel tökölni
egyszer kell csak lefuttatni tehát,utána beiródik a configokba.sok szerncsét!nekme csinált az átlag 75-80ból 200-300at is,és tegnap cod2-ztem,hát egy ottani közepes graf szintjén azért maradt szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Suzuki topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Vicces képek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 100% Akkumulátor
- LED Happy Birthday felirat USB áramforrás / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
egyszer kell csak lefuttatni tehát,utána beiródik a configokba.sok szerncsét!nekme csinált az átlag 75-80ból 200-300at is,és tegnap cod2-ztem,hát egy ottani közepes graf szintjén azért maradt szerintem.