Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- ASUS ROG Ally
- Fujifilm X
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Egy teljesen új platformot kapunk! Új korszak kezdődik?
- intecpc: Hogyan készítsük fel a számítógépünket a Windows 11-re? – Lépésről lépésre
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
yako
tag
Szevasztok!
Én úgy gondolom, hogy nem kell felvenni ezt az Ent féle dolgot. Tudjuk mi is jól, hogy mik a hibáink, és hogy fejlődnünk kell. A kérdés az, hogy ki hová akar eljutni, és mik a célok a csapattal. Én úgy érzem, a közeljövőben, de lehet később sem biztos, hogy indulnánk, kupákon. Elnézést attól, ha valakinek ez a szándéka, én nem állok az útjába. Mindössze arról van szó, hogy én nem teljesítményorientáltan játszok. Kikapcsolódok, jó hangulatban töltök el pár órát. Ami sajnos mostanában többnyire csak 20-25 perc naponta. Nem is férek fel a szerverre, mert mire odajutok, tele van. Egyik szemem sír, a másik nevet, mert jó, hogy sokan járnak, de így mehetek máshová...
Csatázni jó dolog, de ez a versenyszellem, hogy csak azért is mindenkit le kell győzni, nem nekem való. Jó hogy Ent ilyen, ebből a szempontból a csapata hasznára válik, míg más szempontból meg biztos nem...
Az, hogy Hunor hol mennyit játszik - szerintem - nem csak a lojalitásától függ. Miért ne játszhatna mindkét helyen? Döntően befolyásol ez tény, de nélküle is meg kéne állni a helyünket. Mindezek mellett szerintem tanulságát tette, hogy mi is számítunk neki, és számíthatunk rá.A fejlődésről, mint olyan... Azért kezdtem el játszani, mert azt mondták ez mennyire jó, meg milyen élethű. Én szeretem a valósághű játékokat, ezért ne csípem pl. a Halflife-ot, Crysis stb.(na jó, pár StarWars játék kivétel). Így van ez könyvekkel, filmekkel is, azokat kedvelem, amik megtörtént eseményeket dolgoznak fel. Ezt csak azért mondom, mert a multiban nagyon idegesített, sőt a mai napig idegesít az a fajta játékstílus, amikor sarkokon beugrálva, közben célozva lőnek az emberek. Olyan gyorsan mozognak, hogy követni sem tudom a killcam-ben, körbelő pár skulóval, és találatként jelenik meg, esetleg a csipájával durván mellém lő, és szintén kiestem.
Ezek persze a játék hibái, és az adott kereteken belül mozognak - legalább is többségében. De ha ezt jelenti a fejlődés, én nem kérek belőle. Szeretnék egyszer úgy játszani, hogy ha valaki fejbe lő, akkor azt lássam, hogy oda is céloz, nem felugrásból, egy oszlopon keresztül másfél méterre a fejem mellé "céloz". Ilyen persze nem lesz.A konklúzió részemről: folytassuk ezt így, ne vegyünk fel hasonló dolgokat. Megvolt a jó hangulat, törekedjünk erre!
Ha valaki versenyeken akar indulni, az tegye, és szurkolok neki!Biztos van elfogadható része annak, amit írtam, én így gondolom.
Minden jót!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- World of Tanks - MMO
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Battlefield 6
- Nők, nőügyek (18+)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- PlayStation 5
- E-roller topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 91% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Asus S14 Vivobook Flip X360 Touch 2in1 Ryzen5 7430U 16GB 1TB SSD AMD Radeon Vega7 Win11 Garancia
- Részletre elviheted akár 365 napra. Bankmentes. Gamer Laptopok , Gamer monitorok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER P termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest