Új hozzászólás Aktív témák
-
arn
félisten
válasz -=RelakS=- #850 üzenetére
a legutobbi amazonos kiszallitas persze ez a futarok koklersege, a dobozok jelentos reszet ugy kapom meg, hogy egy oklomnyi lyuk van rajta. pl egy 2-3e euros csomagnal tulcsordul a szivcsakram, es szeretnem a keblemre olelni a harmadik vilag beli felebarataimat, hogy ilyen lelkiismeretesen vegzik a munkajukat.
[ Szerkesztve ]
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
Laraxior
titán
válasz Cthulhu Dawn #852 üzenetére
Közben meg megy a nagy környezetkímélés...
Gondolom ki is volt tömve, vagy 6kg papírral. Legalábbis nálunk úgy megy."Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz Laraxior #844 üzenetére
Nekem is volt ilyen lapom, de az elődjében (965P-DS3) volt a legnagyobb csúnyaság, amikor az első szériás Core 2 Duo E6300-at az alap 1.86 GHz--ről 3.32 GHz-is nyúztam léghűtéssel (Gigabyte G-Power Pro volt rajta, ha még emlékszik valaki a híres világító kék ventijére) és Achill3us jött át a DDR-500-as Mushkin Redline RAM-okkal, mert az én Hynix D43-as akármilyen DDR-400-as RAM-jaim elfogytak 430 és 440 MHz között 3.71 GHz-en (530!!x7) még el tudtunk jutni Windows XP-ig és képernyőfotót is menteni (talán még megvan az ős Core 2 Duo topikban valahol 14 évvel ezelőttről). Nagyon hiányzik ez az időszak, a Q6600-zal is persze bohóckodtam többször, azokat 3.2 GHz-ről kezdtük el tuningolni
-
ScomComputer
veterán
Ez milyen rohadt szemétség egy üzlet részéről:
"Az igazi arculcsapást azonban mégis azok kapták, akik egy helyi Micro Center áruház előtt töltöttek két egész napot, hogy egészen biztosan RTX 3080-hoz jussanak, az üzlet azonban nem tette meg azt a szívességet, hogy közölje velük: az üzletben mindössze 11 darab volt készleten."
Teljes cikk itt : [link][ Szerkesztve ]
-
arn
félisten
válasz Cthulhu Dawn #852 üzenetére
oh ez a masik veglet... olyan is van, hogy egy par euros vmit egy rohadt nagy dobozba raknak. tenyleg nem ertem a logikajukat, de egy ott dolgozo biztos tudna errol tobbet meselni.
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
Laraxior
titán
válasz ScomComputer #855 üzenetére
Ha ez egy kicsit keletebbre van, biztosan felgyújtják a boltot..
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
gainwardgs
veterán
válasz ScomComputer #855 üzenetére
Így kell ezt, legközelebb nem lesz sor
Ám birom ezeket emberkéket, mintha túléléshez kéne a 3080..
Biztosra veszem mindegyiknek pentium 3 virít otthon -
ScomComputer
veterán
válasz gainwardgs #858 üzenetére
Jaja, még 2 napig ott is laktak....nesze neked covid járvány bammeg...
(#859) TESCO-Zsömle: annyira nem,mert láttunk mostanában erre példát az USA-ból ,elég gyakran...[ Szerkesztve ]
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz Alvin_ti4200 #854 üzenetére
Közben rájöttem, hogy ez már DDR2 éra volt, úgyhogy DDR2-1066-os volt az a Mushkin Redline, nekem pedig mezei DDR2-800-as GeiL Value-aim voltak A képeket is megtaláltam, de mivel képfeltöltés.hu...már ezer éve a múlté mindegyik A hűtő pedig Zalmas CNPS9500LED volt, nem G-Power.
-
BlackSoft
addikt
Hali,
Eddig nem olvastam a topicot, az megvan már, hogy ebay-en 70 ezer dollárért kelt el a 3080?
---------> Számítógép szerviz III.Kerület | https://hardverguru.com <---------
-
Laraxior
titán
válasz BlackSoft #862 üzenetére
Az sosem kerül kifizetésre.
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Alg
veterán
válasz TESCO-Zsömle #859 üzenetére
Atlanti...
Amúgy mennyiért lehetett megvenni ezeket a kártyákat? 800EUR? Willhabenen most csak egy Zotacot látok 850-ért...
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
Cthulhu Dawn
őstag
Aknek van szabad fel oraja es tud angolul annak itt van a tech jesus konkluzioja a 3080 elerhetosegerol.
"There are no bad ideas, only great ideas that go horribly wrong" - Jack Donaghy
-
warcat
veterán
válasz BlackSoft #862 üzenetére
Igen, vótmá, és kétlem, hogy bárki fizetett is végül érte.
Ha jól megy a szekér, és targoncával kell pakolni a pénzemet ha utalok valahova, akkor szólok a komornyikomnak vagy a személyi asszisztensnek, hogy nesze itt van 10 000 dollár, keríts egy 3090-et, az apróból meg vegyél valamit magadnak.
EA: It's in the crate!
-
Laja333
őstag
válasz sittes79 #695 üzenetére
Overclockers UK. De gyanítom nem lesz belőle semmi, annak ellenére, hogy a pénzt azért már levonták... Na sebaj, refund.
Még a watch dogs legion promoval rendeltem, ami azt jelenti, hogy elvileg benne voltam az első 1000 vásárlásban.
Viszont fórumon a OCUK emberke (Gibbo) azt mondta, már ők sem tudják, hogy aki Promoval vette, az tényleg kap-e, meg hogy lesz-e megint promó.
Sőt egyelőre azt se tudják kapnak-e az emberek kártyát, és a legtöbb beszállítói jövő hétre ígér INFOT.
Azt írta, aki mondjuk ma rendel kártyát, az az elkövetkezendő pár hétben ne számítson szállításra.[ Szerkesztve ]
-
FearFmRadio
tag
Van itt esetleg olyan aki szlovákiába él? Ott mi a helyzet? Ott vhol lehet kapni 3080?
Motorral át ugranék (az se baj ha 2-300km van)
(nekem nincs bankszámlám így csak kp-ba tudok fizetni) -
Laraxior
titán
válasz boogie84 #873 üzenetére
Dehogy lesz"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz egyedülülő #876 üzenetére
Nekem az is jó lesz, ha jó árban lenne.. neadjisten gratis vizesblokkal
-
KRoy19
őstag
Na hát én így a tesztek alapján beleszerettem az ASUS Tuf-ba, szóval inkább őt szeretném a korábban kinézett MSI Ventus helyett.
Sikerült is behúznom egyet az Aquából, remélem október elején tényleg itt lesz.
-
gabor0928
tag
válasz elite.cs11 #882 üzenetére
azt nem értem, akkor miért rakták ki azt a 3 kártyát ha nem volt raktáron?
És miért szedték le őket néhány rendelés után? -
Laraxior
titán
[ Szerkesztve ]
-
arn
félisten
Ahonnan tegnap rendeltem a zotacot 699ert, most 809ert aruljak harom het varakozasi idovel. Nem lesz ebbol semmi.
-
Laraxior
titán
Én se számítok az amazontól semmire... Sebaj, legalább megmarad a lóvé
-
arn
félisten
válasz Laraxior #891 üzenetére
Tufnal... 769 eur egynel, a tobbinel mar 879. Kisse messze kerultunk az elejen legyen 699 artol. Mar toljak fel az arakat, honapok lesznek, mire ez normalizalodik.
-
warcat
veterán
Szerintem nyugodtan lehet a reménykedést az Asus dátumaira irányozni(amit adtak tegnap amcsiknak) ,hiszen egymással is versenyeznek a gyártók.
24-28 között lehetséges új készlet (logikus is, hogy hozzácsapnak amit tudnak a pár darab szállítandó 3090-hez) de esélyesebb a 28.-i hét.
Ha megnéztétek PC Jesus videóját azért lehet egy kicsit bizakodni, a novemberig leszállítandó mennyiség 5%-10% része fogyott most el.[ Szerkesztve ]
EA: It's in the crate!
-
Laraxior
titán
Casekingnél is eltűntek a 699-es árak... Mindkettőből lett 799.
De igazából tökmindegy mennyit írnak rá, ha nincsen."Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Mumee
őstag
Nvidia bevárja az AMD-t az eladásokkal.
Aztán elindítja a nagyobb VRAM-os variánsokat a mostani kis VRAM-osakat meg kivonja a forgalmazásból. -
Alvin_ti4200
félisten
válasz Laraxior #888 üzenetére
Imádom, remélem, minden eladó erre a sorsra jut, az eBay UK-en is látok már biztató jeleket
Amúgy az is hülye, aki egy RTX 2080 Ti-nél 30-40%-kal gyorsabb kártyáért (amit 1000 fontért lehet kapni zsír újonnan nem blower style coolerrel) kifizet egy rakás pénzt. Még a pocsék value-val rendelkező Titan RTX is 2850 font.
Mumee: az lenne még egy szép baleset (meg egy PR katasztrófa).
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
válasz Alvin_ti4200 #899 üzenetére
Betettem figyelőbe, azért csak megnézem, hogy hol lesz a vége.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SAPPHIRE NITRO+ RX 5700 XT 8G GDDR6
- GIGABYTE RTX 2060 OC 6GB (GV-N2060WF2OC-6GD rev. 2.0)
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition 8GB használt videókártya eladó garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest