Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen notebookot vegyek?
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- CPU léghűtés kibeszélő
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
-
PROHARDVER!
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sz.Miki
őstag
Akkor most szépen neked fogják adni a Csibuka kártyáját újként!! Amit így már max hardveraprós nyomott áron adhatnának el..
ÉN lassan már nem merek vásárolni, mert előbb utóbb biztos valakinek a letesztelt kártyáját vagy alkatrészét fogom megkapni, karácsony után brutál mi lesz...
(#6146) csibuka85: Azt ne hidd, hogy a 8gb-os változat megváltás lesz! Nem tudok olyan alkalmazást mondani ami igényelné ezt a memóriaméretet. Ami talán hoz majd előrelépést, ha lesz 980Ti.
(#6149) gainwardgs: Itt meg majd az lesz a probléma, hogy megtelik a sok ram gta V-tel de a kártya maga kevés lesz hozzá
-
csibuka85
őstag
Szia swado , csak azt szeretném mondani hogy én Tegnap vittem vissza az EVGA GTX 980 SC ACX 2.0 kártyámat mert nem voltam megelégedve a teljesítményével sajnos. Játékokban sem hozta amit vártam és tesztekben meg főleg nem sajnos , de talán kárpótol érte a 8 gigás verzió ha megjelenik
Remélem Neked több szerencséd lesz az EVGA-val mint nekem 11.700 pontot kapot firestrike-ban alapon. 16.000 pntot 3d mark 11 ben. 60.400 pontot 3d mark vantage-ban. Játékokban meg jóval kevesebbet mint az MSI és az ASUS.
-
#Morcosmedve
veterán
Mindegyik kártya cicereg, az más kérdés, hogy kinek mennyire, valamint, kinek mi az ingerküszöbe-e téren, amely konfighalkság függvénye is lehet. 780 Classy is cicergett, ha nekiálltam hallgatgatni külön, leoffolt ventikkel, a 970 G1-em pont annyira cicereg. 780 Ti ref pl. hangosabb volt, de azt se hallottam ki, csak ha a plexi felé közeledve füleltem, viszont itt a ventik is mentek. Cserében a Palit Jet GTX670 pl ultrahangos volt...
-
Mate
nagyúr
Most tesztek alatt szinte semmi. Ezért várom majd, hogy valaki megírja mikor jön elő leginkább nála, hogy letudjam tesztelni.
A hűtés viszont baromi jó. 70-72°-nál nem ment tovább.
Unigine Valley Benchmark-ot is lefuttattam. 61 FPS mellet 2432 pontot adott. Min. FPS 23.1, Max FPS 112.8
-
Zorel
senior tag
Ha 970-ben gondolkozol, akkor én jelenleg nem ajánlom az EVGA-t. Írom ezt úgy, hogy nagyon szeretem a márkát és nekem is EVGA kártyám van, de ez a 970-es széria nem sikerült túl jól.
A heatpipe csak egy dolog, az valóban nem lényeg, főleg, úgy, hogy le is cseréled a hűtést, de ezen kívül rengetegen panaszkodnak a kártya alkatrészeire, mivel szinte mindenkinél jelentkezik coil whine.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kutya topik
- Nők, nőügyek (18+)
- AliExpress tapasztalatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen notebookot vegyek?
- OneSport OT07 - szevasztok, hollandok!
- sziku69: Szólánc.
- Yettel topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest