Hirdetés
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
nVidia GeForce GTX 950 / 960 (GM206) téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vigneau
félisten
válasz
Vigneau #3882 üzenetére
Kiegészítés:
Pár napja szó volt betápkábel csereberélésekről. Gondoltam, én is kipróbálom. Adott az 1x6pines GTX 960-am és az 1x6pin + 1x(2+6)pin XFX PRO 550W-os tápom. Eddig a 6pinest használtam a GTX 960-on - esztétika, ne lógjon ki a felesleges 2pin... Aztán cseréltem 2+6-ra, majd vissza és ismét a 2+6pinen vagyok. Tuning terén 1500/7700-ig jutottam, ami +20MHz a GPU-nak és +140MHz a VRAM-nak. Ugyanezt a növekedést tapasztaltam mindkét ág használata esetén.
Mivel a korábbi 1480/7560 még i7-2600 alatt készült, nem kizárt, hogy ez a többlet a G3220 javára írható - a kisebb terhelésnek köszönhetően. Különben jobb magyarázatom nincs. Persze folytatom a stabilitási teszteket, no meg hamarosan érkezik valami erősebb a Pentium helyére is. Bár tuning párti voltam sokáig, nem kizárt, hogy egy G3258-at kellene megcsípnem olcsón, nem pedig egy i5-4670K-t, ami az eredeti célom lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Metal topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- További aktív témák...
- MSI RX 580 8GB GDDR5 256bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- MSI GTX 1060 3GB GDDR5 192bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- Gainward Panther RTX 4070 Ti Super 16GB GDDR6X 256bit!! Beszámítás megoldható!!!
- Eladó ! /Jótállással/ RTX 3060Ti 8GB videókártyák! (EVGA, Founders Edition, Palit)
- Videokártya pasztázás és padolás csúcsminőségben!
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Amazfit GTR Mini okosóra / Számla / Garancia /
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest