- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Projektor topic
- Steam Deck
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- TCL LCD és LED TV-k
- Hogy is néznek ki a gépeink?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrCsiT
addikt
..és az az 1200 mit jelent valós teljesítmény nyelvére fordítva ? Valami +3% , vagy ennél azért értelmesebb érték ? ..azaz : megéri ezzel foglalkozni ? (gondolom, ez azért már vastagon garvesztéses sztori, ha a moddolttal lesz baj a kártyával, és azzal adod le garba, vagy, csak szimplán hamarabb degradálódik pl. ? ..
)
-
Darko_addict
őstag
Miért mondható el ennyire határozottan, hogy az első rossz vétel? Ahogy nézem az az újabb modell, rövidebb nyákkal. A legtöbb DirectCU II-es kártya ebben és az alacsonyabb kategóriában is már ezt a "formavilágot" követi. Feljebb persze egyre nagyobb hűtésteljesítmény kell.
Van valami teszt, review, ami alapján így "elment a kedved" tőle? -
dragonfx
veterán
na és ez példáűulmiért van hogyb seasonic vs seasonic ésmégis más az eloszlása?
az az igazság erről az xfx.ről semmit nem tudok hallottam csak anynit amerikában angy márka és ennyi....
anin modulárisság nem kizáró most is elrendeztem a házban.mint látható a profilomban nincs angy házam ezért nem kellenek specko igéányke viszont azért lelkesültem fel a gtx660 irányába mert a zotacból láttam short edition.t ami elfér a házamban kényelmesen és 46k jo áűr érte nem?
akkor a 450es elég i5 mellé is?
látom a tezstben is meghuzott i7tel evett 300at a rendszer...
totál jogos hogy generáciováltás után sem fog töbebt enni mivle egyre jobban arra törekednek alacosnyabban maradjona fogyasztás annyira high end gépre meg se pénzem se szüklségem nem lesz szerintem a jövöben is. ez a vga is avyg 3 évre lenne. na persze ha jöna dx12 az más...vgay nincs rola hir? -
Vigneau
félisten
Nekem megfeszült beköltözés közben a nagytestvér egyik SATA csatija, el is tört - ilyen még nem fordult elő velem. Szóval csak óvatosan vele, a csatlakozó műanyaga elég merev. Amúgy maga a táp nagyon korrekt és jó hatásfokú, de az anyagválasztás nem volt szerencsés - valahol spórolni kellett.
-
ST05
őstag
amindenit de jó ára van , ( nekem ugyanez seasonic beles VX 450-em van ,kemény 22k volt 3 éve)
rendkívűl ajánlott valóban. ( 3770k-4GHz húzva+660Ti-1240Mhz környékén úgy vitt, hogy fel sem gyorsult a ventije) Meg se kottyan neki, régi tesztekben ez a VX-450 vitt olyan CF-et amin 550-es társai már elhasaltak
( Igen: 33 Amper- 408 watt a teljes 12V -ágon) -
Faterkam
addikt
-
Faterkam
addikt
Ezt jónak mondod, mert az enyém max. 72 fok. Én teljesen megvagyok elégedve a WF3 hűtéssel. A DCII is 70-72 fokos volt ua házba, ua konfiggal. Tehát nálam nem változott semmi. Habár az Asusnak az volt a húzás vége. ennél meg nem néztem meg, mert ez is bőven elég!
(bár az érdekesség kedvéért az MSI 7970 lighting is 80fok körül van pár embernél ahogy néztem, pedig az MSI, a hibázásokról meg nem beszélve. küldik is vissza őket)
-
BiP
nagyúr
Valahol írta, hogy a gyári bios volt rajta, azzal is szar volt, majd frissítette a legújabb hivatalosra.
A power limit inaktív neki, így azzal nem tud játszani. De amúgysem az kavar be szerintem, mert default 100%-on is 1000MHz fölé kéne mennie Boostban. De már a Boost sem kapcsol be neki. Ez a gond. -
Faterkam
addikt
De ezt te a teljesen más Gtx760-ra (rev.2.0) is mondod, általánosítasz megint? fogtad, láttad használtad? Ha igen, akkor elfogadom, ha meg csak hallottad, meg mondták, akkor nem értem! Nem lehet egy lapon említeni a 660-al, de nekem az is megfelelt. Igaz a 660-as műanyag kerete nincs egy lapon az Asus-al, ezt aláírom!
(#7309) 00KID Igen ezt gondoltam. Rev. 1.0-át én sem vettem volna (bár a GK104-es topikban az mellett is kiálltak), de az, hogy újonnan, 3 év gar.-al szinte alig kellett kipótolni az Asus-t egy percig sem gondolkodtam. Viszont többet nem is öltem volna bele! Ez is csak azért kellett, hogy megnézzem van e különbség a 192bit és a 256bit között. Nem nagyon veszem észre, de tuningban állat, az biztos. A Valley 1931 Score engem meggyőzött!
(#7316) Shodan Ebben nem fogsz csalódni hidd el. Ez a fekete nyákos kártya nagyon jó. Lehet rám sütni, hogy Gigabyte fan vagyok!
-
Shodan
őstag
Ez szerintem csak általánosítás, jelenleg is egy giga lapom van, köpködtem is mint a franc, mert szoftveresen és supportilag tényleg nem egy asus!
De az összeszerelési minőségre szerintem panasz nem lehet.
Mostanában ezen a téren szerintem a giga fejlődik. Ezt a kártyát mármint a rev 2 meg bárhol olvastam eddig dícsérték, ezért próbálom meg én is annak ellenére hogy a lapommal nagyosn sokat szívtam -
Faterkam
addikt
Ok, nem kötözködésképp írtam, csak a 660-as Gigát is köveztétek anno, jó áron volt a nyáron az Asus 660Ti, hát én is beugrottam. Kellemes, strapabíró, masszív darab volt, de amikor találtam jó áron Gigabyte 760-ast zokszó nélkül bevállaltam. Az Asusnak meg mennie kellett
-
Frod
addikt
Az sajna nálam nem fog menni, mert azt mindenképp 1920-ba akarja, nekem meg olyat nem tud a monitor.
Így maradt az, hogy külön tettem ultrára és 8xAA-ra. Na sebaj, találtam oldalt, ahol Extreme HD-ban ilyen 7-8 ezer pontokat hoznak az arcok, mondjuk ott nem is 660 Ti megy alatta -
Frod
addikt
Nekem a 660Ti-vel a Geforce Experience magától ultra-ra tett minden beállítást, de a bétában a plázába kb nem tudtam bemenni, mert diavetítés minőségre zuhant a játék.
Ez még az optimalizálatlanság miatt volt, vagy valami szoftver-hardver összeférhetetlenség? W8.1-en tényleg sokkal jobban megy ugyanazon a vason? -
BiP
nagyúr
Én is azt hittem, hogy nem lehet, de most megpróbáltam. Simán afterburnerben (ahogy a korábbi nv kártyáknál is). Engedélyeztem a progiban a feszültségállítást, és az immár aktív csúszkán +-100mV-ot lehet állítani.
Ez a gyakorlatban kicsit mást jelentett, mert a +100mV csak 75-tel növelte meg a feszt, és a lefelé állítás nem módosított semmit. (AIDA és GPU-Z alapján)
No meg gpu tuningban egy centit nem jutottam előrébb, úgyhogy inkább hagytam alapon.
Gondoltam arra is, hogy azért nem javít, mert valójában le van tiltva a feszemelés, és mégsem kap többet. Igen ám, de akkor az említett két, megbízhatónak számító progi miért mutat akkor többet?!
Arra is gondoltam, hogy mivel ez Giga660Ti, van benne némi gyári tuning, lehet, hogy ennek mégis engedélyezve van a biosban, egyszerűen csak a kártya nem javul a +fesz-től. (ami fura, mert valamennyit azért illene) -
gtamate2
veterán
Már régebben olvastam a cikkedet, de már közben ki is ment a fejemből
Szerintem nagyon szerencsétlen 660-ast kaptál kézhez, azért az a +40mhz nem hinném hogy nagyon jellemző. A 7850 -ből pedig szerencséset foghattál ki, azért nagyon nem mindegyik ilyen.Saját példámból tudom mondani hogy az 5750-emet 5770 szintjét elértem /sőt pár tesztben jobb is lett nála/, ezzel szemben volt aki +20mhz-et tudott csak kicsikarni belőle, szóval ez azért nagyban szerencse kérdése is
Ezért elég merész kijelentés szerintem hogy a 7850et megéri venni a 660 helyett ha tuningolunk.Most amúgy az árak nagyon nevetségesek.Az iponban nézegettem és az 7850 1gb 38k körül megy, a 2 gigás változata már pedig 46-48k körül megy. Ezzel szemben a 7870 47k-tól már kapható. A 660 pedig 44k-tól vannak. Eléggé furcsák most az árazások, nem tudom mi van a piaccal..
-
gtamate2
veterán
Erre a következtetésre jutottam én is, majd az új rendszerrel kipróbálom hogy mit is tud valójában. Amúgy mit tud egy 660 a 7870-hez képest? A milyen vga-t vegyek topicban 20% körüli elmaradást írtak, de a külföldi tesztekben egy szinten volt a kettő. Egyedül a PH tesztben láttam hogy a 7870 otthagyta a 660-at, most akkor minek kellene hinni?
-
gtamate2
veterán
Így van, a héten elvitték a jó öreg 5750-emet, elvileg hétfőn hozza a futár a 660-t
Még most azon gondolkoztam hogy lenne-e értelme húzni a mostani proci mellett, csak mert nem hiszem hogy lenne bármi érdemi változás, majd az új procival mindenképp megrántom kicsit, szívesen megtenném most is, csak a q8200 alatt szerintem semmit nem gyorsulna.
asdxv te mivel húztad? MSI Afterburner? -
-
marcusa
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Külpolitika
- Fotók, videók mobillal
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Spórolós topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Óvodások homokozója
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest