-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DEV_NULL
őstag
válasz
banderasz77 #6469 üzenetére
ajánlott vétel
-
DEV_NULL
őstag
válasz
banderasz77 #6466 üzenetére
az iponos roccat+660ti akcióra kellett volna lecsapnod
nézd, ha nem probléma a pénz a 660ti-t válaszd, mert az amd a 13.4 driver óta nem áll valami túl fényesen.
-
DEV_NULL
őstag
válasz
banderasz77 #6459 üzenetére
7870 vs 660 akkor 7870
7870 vs 660ti egyértelmű 660tielőny? lenne egy tökszuperjó csini zöld drivered
-
DEV_NULL
őstag
válasz
DEV_NULL #6435 üzenetére
Az utóbbi kb 2 hónapban pedig azért nem voltam aktív az általad emliített topikban, mert közutálat tárgyát képeztem mikor meg mertem említeni, hogy bizony én szívesen meglépném ezt a cserét, mert igenis jó a zöld oldal is főleg a Kepler lett nagyon eltalálva, ugyanis testközelben láttam működés közben egy 660ast és meggyőzött...
-
DEV_NULL
őstag
válasz
marcusa #6432 üzenetére
Neked üldözési mániád van úgy egyébként?
Te mindenkiben trollt látsz és habzó szájjal rohansz a modker topikba? Nem értelek... Na mind1, gondolj amit akarsz. Nem foglalkoztat a téma innentől.
Él hozzászólók? Viccelsz?
Pörgesd vissza... Jelenleg MSI TF 7850 kártyám van, előtte zöld volt.
-
DEV_NULL
őstag
válasz
Bjørgersson #5775 üzenetére
Igen... Szerencse, hogy az NV tökéletes driver téren (is!), míg a piros kártyákhoz nem tudnak normálisakat készíteni.
-
DEV_NULL
őstag
válasz
PandaMonium #5550 üzenetére
szoftveresen is lehet benne kárt tenni, bár az inkább user error. pl egy 1.1V alapfeszű kártyát megkínálsz 2-3V-tal.
-
DEV_NULL
őstag
válasz
Dark KillerX #5548 üzenetére
Nagy az esély rá, hogy én sem fogok. Azzal érvel a srác, hogy beújított egy amd procit és full amd konfigot akar, kíváncsi milyen vele az élet. Én valami turpisságot sejtek a dologban...
-
DEV_NULL
őstag
Vajon miért akar valaki minden áron cserélni velem 1-1be egy msi 7850 tfiii-at egy 1 ventis msi gtx660-ra, mikor bizonygatja, hogy az kicsit erősebb. Mi lehet a buktató?
-
DEV_NULL
őstag
válasz
PandaMonium #5539 üzenetére
nekem nem kell 760
-
DEV_NULL
őstag
Tudtok valami topikiot, ahol általánosságban lehet sírni a cpu és gpu gyári boost miatt?
-
DEV_NULL
őstag
600Ti gyári boost kikapcsolható szoftveresen?
-
DEV_NULL
őstag
Egyébként az MSI N660-2GD5-OC-ről bármi tapasztalat, vélemyén?
-
DEV_NULL
őstag
Nos, én miután beszereztem egy 7850 TFIII kártyát, bizony 2 féle átalakítóval is halvány fekete, enyhén átlós sávok vibráltak 2D és 3D használat mellett egyaránt, 3D-ben még szemcsésedett is a kép. Samsung 943NW monitorral. 4850-nel amin szintén nem volt DSUB, nem csinálta. Csak a DVI-re való váltás szüntette meg a problémámat. A monitor egy U2312HM lett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple asztali gépek
- Diablo IV
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HTPC (házimozi PC) topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- ASUS RTX 3060
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- GIGABYTE GeForce RTX 2080 TURBO OC 8GB GDDR6 videokártya (használt)
- 27% Számla! Sapphire RX 7900 XTX Vapor-X 24GB GDDR6 Nitro+ Videokártya! BeszámítOK
- MSI GeForce RTX 5080 16G GAMING TRIO OC majdnem új 2028.04.22-ig magyar garis
- AKCIÓ! HP ZBook Studio G8 OLED WorkStation - i9 11900H 32GB DDR4 2TB SSD RTX 3070 8GB Win11
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest