- Apple MacBook
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED TV topic
- Házimozi haladó szinten
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
P00By
nagyúr
válasz
C.Brigante #7598 üzenetére
Még csak "ez történt tegnap",szóval van még egy kis idő
-
C.Brigante
veterán
fórum stop van, kezdődik az anyátok közt!
-
törölt tag
válasz
C.Brigante #7593 üzenetére
Szerintem nem is rossz eredmény egy egymagos procival épített géptől. D531-es proci van Neki.
-
szatocs
őstag
válasz
TazLeacher #7511 üzenetére
-
Dikk
tag
Hello Everybody!
Megjött a lapom! Mostmár megy a 88GT-m
Nyomtam is hírtelenjébe egy-két tesztet!
Íme az eXtreme alacsony pontszámaim!3DMark 01: 27282
3DMark 03: 30798 (nem tudom hogy lett több mint a 01-é rejtély számomra is)
3DMark 05: 9258
3DMark 06: 6230Tudom hogy nem nagy szám meg tudom hogy új proci kéne de idén már így is 200e-t költöttem gépre... Majd jövőre egy Q6600 vagy az új 4magos procik amik már olcsóbbak lesznek vagy egy E6750... majd látom.
-
Malachi
veterán
Most találtam, gondoltam megosztom mindenkivel.
-
HaRdCoRe
aktív tag
válasz
TazLeacher #7576 üzenetére
Egyébként nem tud valaki segíteni abban, hogy honnan lehetne németországi árakat nézni? Milyen árban vannak egyáltalán odakint eme csodás (mod) és ritka darabok...?
-
bag
tag
Ha valaki esetleg tervezi az asus gyári hűtőjének cseréjét, ajánlani a tudom a zalman vf-900-at. Minimum fordulaton 40fokos a kártya, crysis ilyesmik után/közben max 58 fok volt tuningolva. Halk is meg jó is. Előtte alapon volt annyi mint most terhelve, és a tuningot is jobban bírja. 700/1800/2020 on megy.
-
birooo
tag
válasz
TazLeacher #7576 üzenetére
Tiszta Uri Geller vagy
-
-
birooo
tag
válasz
TazLeacher #7568 üzenetére
szerencsére elég gyakran jár kinnt, így ha elromlana, legfeljebb visszaviszi. Igazából az érdekel, hogy megéri-e.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
TazLeacher #7568 üzenetére
Ha esetleg nagy áruházláncba veszi, ami nálunk is van, akkor európai garival elvileg nálunk is gariztatják. Más tészta az, hogy nincs olyan áruház lánc nálunk, ami árul GT-t.
-
birooo
tag
Sziasztok.
A hétvégén megy egy barátom Németországba és szeretnék vele hozatni egy 8800 GT-t. Szerintetek olcsóbb odakinnt? Mennyibe kerülhet?
-
engusz
veterán
válasz
szacsee #7562 üzenetére
Ok, megnézem a PCI Express csatlakozót, de úgy tudom 16x-os.
A hőfokok nagyjából rendben vannak. Játék alatt kúszik fel 80 fok környékére.
Nexus tápom van. Rev1-es, 400W-os, külön PCI Express tápcsatlakozóval.
Még nem próbáltam a második monitorcsatlakozón. Arra dugtam rá, ami mellé az volt írva, hogy "1".
Huhh, kifújatni? Azt most nehéz lenne. Tekintve, hogy nincs mivel.
DVI kábel van a videokártya és a TFT között. -
engusz
veterán
1. Az lesz, csak eddig nem volt rá időm és lehetőségem.
2. Vista alatt lenne fontos, hogy működjön.
3. Nem tudom, hogy a gyári hűtőnek mennyi lehetősége van nem érintkezni... Biztosan jól odahúzták a csavarokat.
4. Ilyen már volt, mikor arra gyanakodtam, hogy esetleg a PCI Express foglalatba ne csúszott bele rendesen.
5. Csak ez az egy, ami 16x-os és hosszú.PCI Express.
-
szacsee
nagyúr
CPU-Z-vel nézd a PCI-E csati line szémát (X16).
Valamint everest-ben a feszkókat, hőfokokat.
Milyen tápod van? Mik vannak a gépben?
Rakd fel a rivatunert monitorozni az is jó, megfigyelni hány fok felett nincs hiba.
A másik monitorcsatira dugod a monitort akkor is csinálja?
A PCI-E csatit fujasd ki kompival, lehet kontakt is (attól föggetlenül, hogy melegen nem csinálja.
Milyen kábel megy a monitorhoz? DVI vagy D.Sub? -
LanciPeti
csendes tag
Gondolom csak vistan tesztelsz???
-
LanciPeti
csendes tag
Sárpac megcsináltad a tegnap igért játékteszteket????
-
Sárpac
nagyúr
Hmmm ez olyan kontaktos hibajelenségnek tűnik...
Elképzelhető, hogy valamelyik vezetősávban szakadás van és mikor felmelegszik a kari akkor az érintkezés a szakadás mentén stabilabb marad ezért szűnik meg a jelenség.
Valahol a monitor csatlakózó rész mentén lehet a hiba.(szerintem) -
pigatt
őstag
Ezt ismeri valaki? Esetleg használja? Thermaltake CL-G0099
-
ádika86
aktív tag
válasz
LordDragon #7550 üzenetére
-
LordDragon
csendes tag
válasz
ádika86 #7546 üzenetére
Referencia kártya azt takarja, hogy nem térnek el az NVidia "eredeti" kártyájának felépítésétől. (Lehet egy szót saját magával magyarázni?
)
Cirka átmatricázzák a dolgot és mehet is a piacra, így nincs eltérés a kártyák között.
Hűtéseket pedig azért szerelnek a gt-kre, mert a gyári (referenciaOMG
) hűtő nagy teljesítménynél elég hangos, ráadásul amiket rápakolnak sokkal jobban végzik a dolgukat (értsd: lényegesen hűvösebben tartják a kártyát).
-
Szatesz
őstag
Hello ez a G92 8800gts ez mit tud a 8800ULTRA hoz képest ? nem tud valaki egy jo linket errol? összehasonlitasrol?
-
ádika86
aktív tag
iszonyat idiota kérdés: referencia kártya az mit takar? kajak nem vágom
a másik hogy látom h a gt-kre pakoljátok rá a különféle hűtéseket. nehéz ezt rászerelni?a másik hogy érdemes egy átlag felhasználónak (nem tuningolja nem b*sztatja) venni rá uj hűtést?
-
vadani
tag
sziasztok volna egy jó kérdésem
Evga 8600gts 256mb memóriával ddr 3 as vagy Evga 8600 gt 512 mb memória de ddr 2 es mind kettő 30 k ért van esélye bármelyiknek hogy egész komoly teljesítménye legyen a 8800 as mellett? -
Myers
senior tag
1. Valamelyik haverod gépében próbáld ki!
2. XP alatt mit művel?
3. Lehet, hogy valami rosszul érintkezik. Ez most egy kicsit misztikus lesz:De pl ha bemelegszik, akkor esetleg épp annyit hőtágul, hogy már megfelelően érintkezik, és azért nem villog később.
4. Veddi ki a kártyát, majd rakd be egy párszor. Ezt is az érintkezás miatt.
5. Van másik PCI-X slot a gépedben? Rakd át abba, hogy ott megy-e!A nagyérdeműtől kérdezném:
Tényleg ez most PCI-X, vagy PCI-E ? -
Szatesz
őstag
Hello ez a G92 8800gts ez mit tud a 8800ULTRA hoz képest ? nem tud valaki egy jo linket errol? összehasonlitasrol?
-
pigatt
őstag
Senki nem tud valami vékony normális VGA hűtőt ajánlani????
-
-
engusz
veterán
válasz
Rudradeva #7529 üzenetére
Félreértettél. Hidegen csinálja, melegen nem. Tehát az elején, mikor hideg a kártya, akkor villog a kép, de mondjuk 5-10 perc játék/3DMark után, mikor bemelegszik a kártya, már nem villog a kép. És utána, a következő újraindításig/leállítás-elindításig hibamentes. Aztán minden kezdődik előlről.
-
Rudradeva
csendes tag
Akkor gyanítom gyenge a hűtése. Ha csak melegedéstől csinálja ezt, akkor vagy a venti tré a karin, vagy maga a kártya. 2 megoldás van, vagy veszel 1 másik hűtőt rá, vagy visszaküldöd gariba és vársz több hónapot mire megjön a másik. Talán még annyi lehet hogy mozgasd meg, kicsit fújkodd ki a portot, és a lapot. Ha nem segít akkor marad az a 2 lehetőség
-
pigatt
őstag
Valaki tudna nekem egy hatékony de mégis vékony VGA hűtőt? Azért olyan kellene mert ASUS M2N32-SLi Deluxe lapba a legalsó pci slotba még menne egy hangkártya és, hogy a "fekete" pci-e slotba még gond nélkül elférjen a 8800gt.
Hogy ne kelljen visszaolvasni ebben kértem segítséget és a fórumtárs vizet ajánlott!
-
Kasza08
őstag
válasz
shouryuken #7515 üzenetére
mit szólnál 60k-hoz és lemondok egy év gariról?
am. megírnád privibe hol vettél csak úgy még egy 8800GT-t? -
LordDragon
csendes tag
válasz
shouryuken #7515 üzenetére
Azért irigylem a problémáidat
Sebaj, az x800xl is viszi a Crysist, max kicsit csúnyább mintha passziánszoznék
Úgy látom csak jövőre lesz GT-m, addig csak kihúzom valahogy. -
recusar
tag
válasz
shouryuken #7510 üzenetére
kicsit nem figyelek oda, menten veszek én is mégegyet..
l.o.l -
engusz
veterán
Idézem a szöveget a #7425-ös hozzászólásból:
Lassan ott tartok, hogy kitéptem az összes szál hajam. Adott volt egy Vista, alatta integrált videokártya (GeForce 6150). Ebbe a gépbe került bele a 8800GT, majd új driver, majd restart, majd használat. Egy-két napra rá, arra lettem figyelmes, hogy a kép elmegy. A monitor "éber" marad, de csak egy fekete képernyőt látok. Úgy 1-2 másodpercig. Próbálkoztam másik illesztőprommal, kutakodtam megoldások után különböző (külföldi) fórumokon, de nem találtam megoldást a hibára. Volt, aki szerint a feladatütemezőben kellett letiltani szolgáltatást, volt olyan is, aki szerint a monitor firssítésének hibás beállítása okozhatta (TFT, 59/60Hz), de olyan is akadt, aki csak simán rávágta, hogy a TFT nem kompatibilis a videokártyával.
Végső elkeseredettségemben újratelepítettem a rendszert. WHQL-es alaplapi és videokártya illesztőprogramokat használtam, de így sem szűnt meg a hiba! Most már nincs ötletem, sem erőm, hogy tovább nyomozzak. Eléggé misztikusnak tűnik a hiba. Ti már találkoztatok ilyennel? Mi a tök lehet? Képtelenség így használni a gépet, néha 5 másodpercenként tűnik el a kép, néha csak percenként.
Jut eszembe... ha elkezdek játszani és "bemelegszik" a gép és/vagy a kártya, akkor megszűnik a hibajelenség. Nem értem, tanácstalan vagyok!
-
WonderCSabo
félisten
válasz
shouryuken #7513 üzenetére
Akinek van pénze 2 kártyára, annak lesz pénze olcsobb sli lapra is. Add el a mostanit, és dobj hozzá egy kis pénzt. Egyébként inkánn ad oda nekem.
-
4tom4nti
tag
válasz
shouryuken #7513 üzenetére
Csak gratulálni tudok...
Ha ennyi eszem lenne, elmennék Shouryuken-nek
nah peace -
shouryuken
senior tag
válasz
LordDragon #7512 üzenetére
67-es inno áraknál 69-nél olcsóbban nem adom senkinek ;)
de még mindig röhögök magamon!
-
LordDragon
csendes tag
válasz
shouryuken #7510 üzenetére
Ha Te lennék elkeseredésemben eladnám Nekem mondjuk 55k-ért
-
shouryuken
senior tag
geh..
ma vettem még 1 8800gt-t, hogy kipróbálom sli-be. nem nagyon vagyok otthon a kétkártyás rendszerekbe, de mostmár legalább tudom, hogy a lapom csak crossfire kompatibilis
szal úgy néz ki van egy felesleges galaxym 2 év garival
-
LanciPeti
csendes tag
Akkor minden Gt-nek rossz a hütése vagy csak az Asus melegszik ennyire amit írtogattok ???
-
WonderCSabo
félisten
Aquaban van inno 8800GT. Kissé drága, és csak rendelhető
. Na most se lesz GT-m
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple MacBook
- Nintendo Switch 2
- Milyen légkondit a lakásba?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpársportok
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AliExpress tapasztalatok
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged