- Új, Prime szériás ház jelent meg az ASUS kínálatában
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gépösszerakó topik kezdőknek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
wijnaldum
csendes tag
válasz
#96302336 #6190 üzenetére
Szerinted, nem gondolták, hogy ennyiért nem lesz kapós ez a kártya? Szerintem, a GTS-eket akarják kifuttatni még karácsony előtt. Ha nem jött volna ki a Crysis (ami a sok bug miatt is jobb lett volna) , akkor talán más lenne a helyzet. Így még abban bíznak, hogy kifut a nagyja, szerintem ..
De remélem, hogy nem marketing, csak szimpla hiány és talán karácsonykor már ott fog virítani a gépemben a 8800GT -
Dikk
tag
válasz
Csiborbogár #6195 üzenetére
Hát ez így van... Én is ejtettem párat. Én aki egyébként úgy voltam vele hogy egyszer majd lesz meg... november elején mikor nyilt a topic meg megjelntek 1-1 tesztek úgy voltam vele hogy nagyon jó kártya de úgy se lesz rá pénzem stb... meg... egyszer talán nekem is lesz stb... és nekem már hétfőn itt volt a kártya... lett pénz stb... szóval szerencsésnek mondhatom magam úgyérzem
köszönet Mackának is
-
Csiborbogár
őstag
És milyen fontos hsz-ekkel telt meg!
Mé nincs má, hun van még, mennyié, mikó gyün, mié csinájja ezt...
Összeesküvéselméletek, jövendőmondások, és egyéb nullának nevezhető témák. Éppen csak Magdi Anyus lekvárreceptjei hiányoznak!
Az érdemi hsz nem volt több mint 1000...
Én is csináltam párat, de nem is vagyok büszke rá.
Egy hete nem voltam itt szinte, de semmi nem változott!
Viszlát egy hét múlva! -
Nordic
Közösségépítő
Ha egy kicsit bugyuta a kérdés előre is elnézést!!!
Eddig már legalább 5 boltban vok feliratkozva rendelésre
Ebből lehet gond(ugyanis nálam az nyer aki előbb hozza....)
-
Repiv
tag
8800GT (főleg MSI OC) tulajoktól kérdezem: mennyire hangos terhelve?
illetve mennyi volt a bruttó ára?köszi
-
törölt tag
válasz
wijnaldum #6176 üzenetére
Állítólag decemberre már megoldódik a nagy GT kérdés, addig marad vagy külföldi rendelés, vagy a várakozás.
ÉS sajnos tényleg az a helyzet, hogy amikor megjelent, akkor volt ötvenegynéhány-ezer pénz, most már a hetven felé közeledik az ára, és van ahol át is lépte. Már ahol kapható. -
Nordic
Közösségépítő
és akkor mit csinálnának ha mindenki 8400gs-t akarna venni????
Képesek lennének azok árait is az egekbe emelni
":hosszú sípszó:"...az anyjukat.... -
wijnaldum
csendes tag
Nem olvastam el minden hozzászólást időhiány miatt, így lehet kérdezték már, sorry!
Miért nem jönnek a 8800 GT-k?
Hallottam chip hibáról, meg marketing húzásról is!
Szerintetek? -
alien_
őstag
Más. Több helyen láttam, hogy Accelero S1 -et használó 8800gt tulajok +bordákat pakolnak pár ic-re. [link]
Valaki alkalmazta ezt a megoldást? Gyárilag is hűtik elvileg ezeket az alkatrészeket, kérdés h S1 alapbol mennyire teszi őket hűvösre, esetleg nem mérte valaki? -
alien_
őstag
válasz
TazLeacher #6164 üzenetére
Akkor Te vagy az én emberem, én is mindenképp meg akarom kínálni 1,1V-tal, megtennéd, hogy szólsz ha sikerült átbuheránlod a bios-t?
Múltkor havernál volt alkalmam egy 2900pro-t hallgatni, az nagyon durva, 8800gt csak nincs ennyire rossz 100% -on?! -
shouryuken
senior tag
Sziasztok!
Nektek milyen max shader órajelet sikerült elérni biosmod nélkül?
most elég stabil a kártya 700/1782/2000-en! -
IIIstIII
senior tag
Egy kósza kérdés: a 8800gt / gts tulajok milyen táppal rendelkeznek?
-
alien_
őstag
válasz
C.Brigante #6157 üzenetére
Pedig Akira Yamaoka mester hatalmas zenéket ötlött ki a Silent Hillekhez
-
Crytek
nagyúr
válasz
C.Brigante #6152 üzenetére
És milyen progival lehet állítani a ventillátor fordulatszámát?
-
alien_
őstag
válasz
C.Brigante #6152 üzenetére
A zajos venti ellen jó megoldás a feltekert hangerő
6153: Amilyen spéci suit van rajta, szerintem még szivargyújtó is van benne
-
Crytek
nagyúr
válasz
C.Brigante #6148 üzenetére
És alap hűtő van rajta vagy cserélted?
Hány fokos játékok alatt?? Hány %-on pörög a ventije? -
alien_
őstag
válasz
TazLeacher #6147 üzenetére
Tuningban hol volt a vége? Referencia hűtővel nyomod? Aktuális órajellel mennyi idle/load hőmérséklet?
-
alien_
őstag
válasz
C.Brigante #6135 üzenetére
Én is pont most akarok venni egy inno gt-t egy ac s1-el, +rá egy 12 cm-es ventit, elég bestbuy combo =)
Arctic Cooling zseniális, AC Freezer Pro 7-tel 24C (idle) a procim 1,86@3ghz-en, úgy, hogy az össz hűtés a zárt házamban egy 12centis venti ezen kívül... És volt kb 3eFT! Jó kis márka(#6141): Inkább hangzik nettó árnak
-
band3sz
csendes tag
Sziasztok!
Mennyire valószinü hogy az asusfutárnál tényleg van raktáron kártya?asus/expervision 8800 GT-t irnak ugyebár,de csak akkor rendelném meg ha 1 héten belül biztos a kezemben tarthatom.ellenkező esetben van lehetőség a rendelés lemondására? -
Crytek
nagyúr
Van valakinek Inno 8800GT-je??
Mert érdekelnének az inno 8800GT tulajok véleménye!
Mert 51500Ft nem pénz érte.Innoról más más szériáknál jót és rosszakat is mondtak.
8800GT széria jól sikerült az innonak? -
Sárpac
nagyúr
A HŰTÉS LEVÉTELE NEM JELENT GARVESZTÉST ABBAN AZ ESETBEN HA ERRE KÜLÖN CIMKE NEM FIGYELMEZTET!!Fizikai sérülés következtében bekövetkezett meghibásodás viszont azonnali garvesztést jelent!
-
SSJPeter
őstag
válasz
C.Brigante #6130 üzenetére
Ez márkafüggő.EVGA-nál pl .nem jelent garivesztést azt tudom.
-
alien_
őstag
válasz
Így van.
De a gyári hűtő visszatétele visszaadja =) -
rup1u5
nagyúr
válasz
aha
-
C.Brigante
veterán
hülye kérdés de elfelejtettem már a választ, a hűtő levétele garit veszt ugyi???
-
Angelo69
senior tag
Nah megjott a kicsike csinaltam rola egy 3DMark-ot (tudom ez senkit nem erdekel
).
[link]Csinaltam fotokat is a karirol rola ha gondoljatok este feltolhatom.
-
Ginew
aktív tag
-
Nordic
Közösségépítő
csak az a baj h nem mindenki tud vidékről felutazni a nagyvárosokba h beszerezzen egyet...
-
Ginew
aktív tag
na mostmár majjcsak jut mindenkinek, a4teamtől sorba vitték ma mikor ott jártam
rendesen fülig ért a szájuk -
Gomez86
őstag
válasz
zsolesz8881 #6117 üzenetére
A hangja nem érdekel, mert a házból semmi hang nem jön ki szinte. minden hűtőm maxon megy, szóval mehet 90%on is a venti... ha bírja
-
Gomez86
őstag
Mondjuk lehet hogy az volt a gond, hogy arra következtettem a honlapon feltüntetett 0-24h feliratról hogy éjjelnappali. így este 11-kor hívtam őket
Annyira nem voltak elragadtatva, mert magánlakás száma van megadva 18 óra utáni hívásokra
De már nem érint mert ma már szerelem be este a gépbe.
Valaki tudna mondani nekem egy olyan mod beállítást ami még a gyári hűtővel megy. Mert csak januárban cserélek hűtőt rajta. és addíg is tekergetném egy kicsit
-
losi73
senior tag
hello kössz a támogatást,de biztos igazuk van márcsak azért is mert jobban vágják ezeket a dolgokat én azt néztem csak hogy gyárilag az jobban van huzza és most hogy jár azt is allithatom hogy azonos venti furdulat számon igy magasab mhz-en hidegebb a kari .+igy 61k ban van az msi
-
Nordic
Közösségépítő
SÍRNI TUDNÉK, ANNYIRA KERESEM ŐT...
-
Nordic
Közösségépítő
és nem adod el 70e ért???
De ők legalább értelmesen elmondtak mindent nem úgy mint máshol... -
losi73
senior tag
válasz
Stargun! #6095 üzenetére
hát nem tom én már mondjuk nem akarom huzogatni igazábol itthon van mág a BGF is,de szerintem maradok az MSI-nél ebbölo a márkábol sok kártyám volt és elégedett voltam velük nagyon az meg 3-vagy5év a gari nem nagyon érdekel 1évet nem sok kártya birt nálam söt lehet egysem
de azért kösszi az észrevételeket
-
Nordic
Közösségépítő
Na 3 hét várakozás után végre rászántam magamarra h felhívjam az eBoltot h a gt-m felől érdeklődjek.
közölték velem h beszerzés alatt van az áru majd tovább kapcsoltak egy termékbeszerző kollegához aki nagyon kulturáltan közölte velem hogy sajna addig csupán 4 db-t kaptak eddig és h a héten is vártak egy szállítmányt és az sem érkezik meg, semmilyen márkából.
ja és hogy njem lepődjek meg azon h mennek föl az árak mivel egyesek rájöttek arra h ezt a karit nagyobb áron is el lehet adni. ők is jártak már úgy h az inno-t 10e-el drágábban kapták kézbe.
közölte velem h náluk sajna úgy működik h szólnak nekik kell e egy ilyen véletlenül
ez azé szörnyű nem????????????Sárpac:nem is kapcsol egyik szám se
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged